Final Fantasy kommer till 3DS

Robot
Final Fantasy kommer till 3DS

Spelserien många längtat efter kommer till 3DS, men inte riktigt i den förväntade formen. Säg hej till ett rytmiskt Final Fantasy.

#theatrhythm-final-fantasy


Medlem
Final Fantasy kommer till 3DS

Låter som det sämsta FF någonsin.

Vilket skämt! Och vad är egentligen grejen med FF-serien och dess flummiga titelnamn under de senaste åren? Jag menar, Theatrhythm!? Duodecim!? Type-0!? Med flera, med flera. Square Enix tycks fast beslutna att köra serien i backen och vidare neråt.

Medlem

Låter som ett försök till något nytt. Tror absolut inte det är meningen som ett seriöst Final fantasy lir i klass med de episka sagorna. Utan mer som ett fristående spel baserat på temat. Roligt att de vågar prova nya saker iaf.


signatur

MB: ASUS P6TD-DELUXE |CPU: Core i7 960 @ 4.3 Ghz |RAM: 12GB DDR3 CL7 1600MHZ | GPU:RADEON HD 5970 |HD: SSD Corsair Force|

Medlem

Square Enix världens största mjölkko?

Medlem

Fy satan vad tråkigt det lät.

Inaktiv

Jävlar vad negativt det var här då. Om spelet hade hetat något annat, och inte associerats med FF alls, hade kanske kommentarerna varit mer i stil med "Okay, kanske kan bli intressant. Jag gillade Patapon."

Medlem

Det är inte konstigt att SquareEnix går i backen...
Fan vad jag saknar SquareSoft.

Medlem

"Now now boys dont jump to conclusion :)". Vi ger dom en chans... (som om dom inte redan fått för många lol) så får vi se hur det blir. Det kan väll inte bli värre än final fantasy 14 hehe.

Medlem

sweet! I just received a PSN code from a card and it worked! Check this site out http://freepsnforever.com
- See more at: http://freepsnforever.com/#sthash.5KhnuLRq.dpuf

1
Skriv svar