Gamingskärm för playstation 5!

Medlem
Gamingskärm för playstation 5!

Hej Kära FZ:are!

Jag ber om ursäkt för att jag skapar en ny tråd kring detta ämne men har lite funderingar och behöver experternas hjälp så att säga. Jag är i stort behov av en ny skärm, den jag har nu är från 2011 och jag köpte precis en PS5:a och känner att jag behöver en bra skärm för att spela på den. Jag kollade igenom de andra trådarna där det var diskussioner om vad som var bra och inte bra och jag fastnade för en Samsung skärm som jag tycker verkar bra. Denna : https://www.webhallen.com/se/product/335999-Samsung-Odyssey-G...-

Alltså. Jag har ingen koll på vad som är bra nu för tiden och vad som ska finnas i en skärm. Men jag förstår t.ex. att det är bra med 4k upplösning eftersom det blir högre upplösning och jag vet att man bör ha HDR på skärmarna idag och så finns det något nytt som heter VRR som man ska ha Jag googlade och vad jag förstår det som har man stöd för VRR om en skärm har t.ex. g-synch och det har ju den här skärmen.

Vad tycker ni? Vad är det man ska ha idag? Är den där skärmen jag länkat något att ha? Finns det någon annan skärm ni rekommenderar? Jag är villig att gå från runt 8-10k och det behöver vara runt 28" eftersom jag sitter rätt så nära skärmen när jag spelar.

Tack på förhand!

//Jon

Medlem

Sonys INZONE M9 verkar ganska grym. Är sugen på att köpa eftersom jag brukar spela vid ett skrivbord och inte TVn.


signatur

PSN: OAKTHYR

Medlem

Ska kolla in det här när jag kommer hem, tack

Medlem

Finns bra skärmar för PS5 listade i länkad tråd. Framför allt ska du kolla i listan som @McRaoul postade. Dvs om du vill ha 2.1 funktioner såsom 4k, VRR, etc.

https://www.fz.se/forum/trad/450297-soker-datorskarm-som-ar-k...

Skribent

Oavsett vad du funderar på så är det även värt att fundera på om det går att vänta in årets black friday innan du köper. Teoretistk går det att spara en slant om det blir bra rabatt på just den produkten du är intresserad av.

25 november är inte så långt bort.

Medlem

Vilken LG Oled som helst


signatur

🎮 PlayStation 5 | Xbox Series X
📺 LG C2 55" (2022 EVO)

Medlem

Kan rekommendera att kika in på följande hemsida

https://www.rtings.com/monitor/reviews/best/ps5

Medlem

https://www.inet.se/produkt/2218910/acer-28-nitro-xv282kkv-4k...
beställde precis denna 5990:- för en 28"tums 144hz hdmi 2.1 känns helt ok

Medlem

Vad är det för mening att sitta framför en liten skärm och spela konsol? Det är ju soffans bekvämlighet och stor TV som är hela grejen. Annars kan du väl likaväl spela på PC?


signatur

This little light of mine, i'm gonna let it shine. Let it shine, let it shine, let it shine.

Medlem
Skrivet av stoffe20:

https://www.inet.se/produkt/2218910/acer-28-nitro-xv282kkv-4k...
beställde precis denna 5990:- för en 28"tums 144hz hdmi 2.1 känns helt ok

Bump! Nöjd med skärmen? Kikar på en sådan till ps5:an

1
Skriv svar