EA hälsar PC-spelarna att de jobbar på att fixa Star Wars Jedi: Survivor

Medlem
Skrivet av alias:

Har VÄLDIGT svårt att tro att till exempel FZ är "köpta". Kan ju så klart finnas exempel på recensenter som är det eller känner visst måtta av tryck för att hålla sig väl med EA. Tror snarare på att de eventuellt känner en stor press på att ge ett bra betyg än rent ut "köpta", kommer det ut så vore det katastrof för EA. Så klart blir det ju i så fall vad man menar med "köpta"? Pressade eller påverkade tror jag ligger närmare till hands i så fall. Spelet är ju bra som spel sett om man bortser från den horribla prestandan och buggarna. Självklart inte acceptabelt.
Tycker det nog vore bäst att "straffa" dem med att vara tyst om spelet innan det är fixat (om det nu blir det) och inte skriva artiklar som "tio tips för Star Wars Jedi Survivor" eller ens streama det o.s.v. då det bara ger ännu högre försäljningssiffror och det är de helt enkelt inte värda.

Om man har press på sig att ge bra betyg så är man väl köpt? Behöver inte vara pengar utan gratis spel som man får eller något annat förmån.

Medlem
Skrivet av fudge:

Om man har press på sig att ge bra betyg så är man väl köpt? Behöver inte vara pengar utan gratis spel som man får eller något annat förmån.

Ja det är väl en tolkningsfråga då men visst, kan hålla med. troligen inget som håller i rätten dock om det inte kommer till mutor eller rena pengar. Fult och inget bra hur som helst. Kan ju vara så "enkelt" som om de drar in annonser eller indirekt hotar att inte göra stora reklamkampanjer utan att uttala det rakt ut. Svårt att bevisa. Skulle kunna tänka mig att det är ett vanligt sätt att pressa större spelsiter.
Måste ändå erkänna att något känns skevt med hur mycket FZ täcker det här spelet med olika ämnen och streamar det när de har vetskap om hur trasigt det är och att ingen borde köpa det just nu.


signatur

7900XTX
7800X3D

Medlem

Senaste rubrikerna för spelet på FZ, inte mycket av det som verkligen är viktigt för oss konsumenter som plågas av den otroligt dåliga prestandan där inte..kanske FZ borde bli lite mer konsumentvänliga, läs Digital Foundrys slutsatser till exempel ...

Diskutera – Vilket Star Wars-spel är bäst?
Jedi: Survivor är bra. Men finns nåt bättre? Sjung ut!

FZ Play – Fortsatta sci-fi-äventyr väntar i Star Wars Jedi: Survivor
Wakkaah har inte fått nog av sina ljussablar. Han har bara börjat...

EA hälsar PC-spelarna att de jobbar på att fixa Star Wars Jedi: Survivor
EA och Respawn är medvetna om problemen.

Star Wars Jedi: Survivor har ett spindelfritt läge för arachnofober
Puh! Spindelrädda överlever i Jedi: Surivor.

10 tips inför Star Wars Jedi: Survivor
Vi hjälper dig på din resa ut i galaxen.

Kan tänka mig så många fler rubriker och artiklar som sågar spelet längs fotknölarna men bäst vore att ignorera det helt tills de har fixat det till acceptabel prestanda.


signatur

7900XTX
7800X3D

123
Skriv svar