Quake Team Fortress?

Medlem
Quake Team Fortress?

Tjena!

Efter att genom sin ungdom spelat hur många timmar som helst i Team Fortress Classic och Team Fortress 2 så skulle jag vilja prova på spelet som startade alltihop. Originalmoddet Team Fortress till Quake. Jag har Steamversionen av Quake och jag laddade hem och installerade version 2.8 av TF (som är den senaste?) från FZs filarkiv.

Men vad gör jag nu? Jag är inte alls insatt i moddning för Quake så jag skulle behöva lite guidning till hur jag kommer in på någon server. Finns det för övrigt någon server som fortfarande är aktiv? Eller är spelet helt dött?

Tack för den hjälp ni kan ge!


signatur

Play for fun, Play for free
Lita aldrig på en dator du inte kan kasta ut genom fönstret

Antikvitet

Ah, the memories.

Aktiviteten inom QWTF är väl kanske inte den bästa, men en snabb googling avslöjar:

http://www.quakeservers.net/quakeworld/servers/t=tf/

GLHF!


signatur

John Severinson, före detta chefredaktör - Läs min blogg

Medlem

Okej, en serverlista, bra! Hur "kör" jag sedan moddet? Quakeworld kommer med Steamversionen men jag vet inte hur jag får den att köra TF. Eller ska jag ha en helt annan klient? Är som sagt inte så insatt i Quake-moddning.


signatur

Play for fun, Play for free
Lita aldrig på en dator du inte kan kasta ut genom fönstret

Medlem

Moddar är dessvärre inte min starka sida annars hade jag gärna hjälpt dig. Om du är såpass driven av nyfikenheten kring Team Fortress-rötterna så är jag säker på att folket på www.quakeworld.nu kan hjälpa dig.

www.quakeworld.nu/forum kanske har tillräckligt med forumhistoria för att ha svar på dina frågor i Team Fortress-avdelningen: http://www.quakeworld.nu/forum/viewforum.php?id=14

God Jul


signatur
1
Skriv svar