Immortals: Fenyx Rising - När du lever i skuggan av din bror bland gudar och monster

Medlem
Skrivet av r4v3nl0rd:

Började spela detta för någon dag sedan och gillade det initialt riktigt skarpt. Mysigt och roligt. En solklar 4/5 åtminstone.

Nu när jag börjar närma mig slutet får jag tyvärr medge att jag är lite less. Jag menar, det är ju pussel ÖVERALLT, HELA TIDEN... Det är nödvändigtvis inte så att det är jätteknepiga pussel, men de är ju så ofantligt LÅNGA och MÅNGA... Har på riktigt haft mardrömmar om dem. Känns som Ubisoft försökt lite väl mycket på pusselfronten. Har aldrig kört ett modernt Zelda-spel, men är det verkligen SÅ mycket pussel i Zelda?

Less is more, liksom.

Vill verkligen gilla spelet annars och det gör jag ju också, är rätt kluven. Tyvärr lutar det åt 3/5 för min del just nu.

Spelade äntligen klart detta på ca 30h. Håller med i nästan allt och det blir 3/5 för mig. När jag hade gjort uppskattningsvis 60% av main missions tröttnade jag på att ständigt fastna i dessa pussel hela hela tiden. Blev att plöja igenom sista 5h ungefär. Hade jag inte gjort det så hade jag nog slutat där oavklarat för man hade ju inget val heller på sluttampen när jag så gärna ville nå det sista striden heller.

Väldigt fint och välgjort spel men en slimmad bana hade gjort det gott.

Medlem

Tröttnade när man låste upp sista kartbiten (4 av 4 har jag för mig). Var bara rinse and repeat på varje moment. Det var kul i 5-6 timmar, sedan blev det som ett jobb.

Medlem
Skrivet av schmuttah:

Tröttnade när man låste upp sista kartbiten (4 av 4 har jag för mig). Var bara rinse and repeat på varje moment. Det var kul i 5-6 timmar, sedan blev det som ett jobb.

Jag håller med, men kom inte ens så långt. Tyckte det var på tok för plottrigt - massa valutor etc. att samla precis överallt. Med det sagt så är det ju jättekul att det här blev en positiv överraskning för så många!


signatur

Konsolgubbe

NuZ
Testpilot

Detta är fortfarande ett av de bästa spel jag spelat. Helt otroligt och återvände nyligen för en 4e genomspelning


signatur

🎮 Xbox Series X | Nintendo Switch | Playstation 5 | Samsung Q90 65”

”Döm ingen efter utseendet – för så otroligt bra är jag faktiskt inte!”

Medlem

Blev klar med detta i början på året. Totalt sett mycket bra, speciellt för att vara Ubisoft. Nästan 100h totalt, total genomspelning more or less 100% inkl DLC. 4/5.


signatur

Fractal Design Define 7 | Asus ROG Strix B550-F Gaming | Ryzen 7 5800X3D | Dark Rock Pro 4 |16GB G Skill DDR4 @ 3200Mhz | Samsung 970 EVO Plus 1TB NVMe | Asus Rog Strix RTX 3080 OC | Corsair RM750X | AW3423DW

Nintendo Switch Oled TotK-edition | Playstation 5 SE | PSVR2 | LG OLED B9 65''

Medlem

Nu tenderar jag ju att väldigt ofta tröttna på open world-spel innan jag är klar men för mig blev det alldeles för mycket med pusslen halvvägs genom spelet. Gillade humorn och gameplay men ville till slut kräkas på alla bollar som skulle rullas omkring och pilar som skulle skjutas genom ringar. Hade mer än gärna spelat en uppföljare där denna aspekt var lite nertonad.

Medlem

Spelade faktiskt klart, det blev rätt träligt mot slutet. Men tjejen älskade det för att det är ett ganska oavancerat "rpg". Inte så mycket att hålla koll på. Utrustningen gör inte så stor skillnad, inte en massa stats att hålla reda på. Kanske egentligen sånt man själv vill ha i ett spel för att man inte ska tycka det är träligt. Hade nog inte spelat klart om hon inte hade suttit bredvid och spelat det samtidigt

123
Skriv svar