Inlägg av Barkbiten

Inlägg som Barkbiten har skrivit i forumet

Skrivet av Ducci:

friendly fire har sin charm, men att sin egen drönare ska hovra precis i huvud höjd och skjuta en laser genom skallen i de mest kniviga situationerna skulle vi kunna skala ner lite.

Skill issue

Skrivet av robbis:

Det var karaktärerna i ettan som störde mig mest, och när jag såg dem som var med i tvåan spydde jag lite i min mun. Alla ska vara så jävla mycket hela tiden. Vette fan vem som hittar på de mest osmakligaste karaktärerna, måste vara massa gamlingar som sitter och skriver och tror att det här gillar nog kidsen idag! Blir mest pinsamt!

Lucien Soulban var lead writer och 49 år gammal när Watch Dogs 2 släpptes. Vad nu ålder har med skriveriets kvalite att göra när vi framför allt senaste åren sett att även yngre writers är precis lika kapabla att skriva kassa storys och karaktärer till både film och spel.

Skrivet av Tomas Helenius:

Jag kan inte koda, men det måste handla om koden eller motorn här. Series S driver Forza Horizon 5 och senaste Forza Motorsport i 60 fps med ok utseende. Dessutom driver den MS Flight Sim (inte i 60 fps, men ändå). Brothers kan omöjligen kräva mer av hårdvaran.

Men hade inte Larian stora problem med just den konsolen också? Spelet blev ju försenat till Xbox pga det. Någon gång så känns det ju som att det är konsolens fel och inte utvecklares fel när det varit så många som helt enkel skippat MS pga av Series S.

Playstation 3 har jag för mig var notorisk för samma problem.

Kan någon förklara varför Series S är så jävla skräp? Varenda gång man ser artiklar om de här så är det pga den konsolen som grafik dras ner eller prestanda påverkas.

Är hårdvaran skit eller är den bara svårare att utveckla till?

Skrivet av Hipshot:

Är det inte så att detta är ett bra spel att ta bort från live service och bara sälja som ett vanligt spel? Eftersom det har bra recensioner på steam och folk spelar det, då måste man inte hålla på att stödja det och sedan paja det helt när man stänger servers.

Nej.

Skrivet av robbis:

Det är ju som sagt valfritt så jag förstår inte varför folk gnäller. Inte direkt P2W av färgen på portalen.

Typ som att säga att det är valfritt att spela om jag kritiserar mechanics eller storyn i Diablo 4. Varför ens spela spel eller ha en åsikt om något överhuvudtaget....

Just consooooom product!!

Skrivet av Jönsen:

Men visa då att "de" har tagit bort steam recensioner..

Helt ärligt varför bryr du dig?

Skrivet av Jönsen:

Kan även slänga in min uppfattning då jag refundade spelet idag trots att jag hunnit köra 13h.

Spelets starka sida är dess karaktärer och dynamiken och dialogen mellan dessa, jag tyckte att det var riktigt bra faktiskt och skrattade gott flera gånger åt detta. Sen även att spelet faktiskt är tre dimensionellt i striderna (tyvärr inte lika bra som Anthem gjorde det dock).

Tyvärr finns det fler minus än plus och dessa är först och främst hur enormt repetitiva uppdragen och fienderna är, förstår inte att de inte la mer energi på detta. Staden är snygg och håller generellt hög nivå men det är bara en kuliss, inget liv i den eller liknande. Och gunplay är tyvärr mediokert, ingen kraft i vapnen och även här lider spelet av dålig variation. Slutligen loot-delen, riktigt tråkig och känner ingen rush alls när man ser att fienden droppar något.

2/5 eller 5/10. Spelet är faktiskt helt ok att köra genom men absolut inte för 70€ och i synnerhet inte 100€.

This you? Mr.refund

Skrivet av Karmak:

Har du bevis att de har tagit bort recensioner eller du bara går på vad en random skrev på en steam review?

Hur ska jag kunna bevisa det? om någon lägger fram screenshots på hur det varit säger väl du att någon manipulerat dom.

Nej det enda beviset jag själv observerat är att antalet recensioner minskade helt plötsligt och gick från 7000 till runt 2000 exakt som den där randomen skrev. När jag kollade senast hade det ökat till 4700 igen.

Edit: Nu ligger antalet recensioner på 3976.

Skrivet av Karmak:

Och jag skriver då istället positiva nyheter
Som man ser på steam recensioner av de som faktiskt spelat spelet tycker det är bra. Det ligger på very positive med 85% som rekommenderar spelet
Samma i playstation affären där den har 4.5/5 av de som spelat

Lol de har tagit bort negativa recensioner sen spelet släpptes på steam. Kollar man på Steam charts så är spelet dead on arrival för att vara live service. Spelet kommer vara dött inom en månad.

Edit: Var falskt med borttagna recensioner, borde kollat upp först. Resten står jag fast vid.

Skrivet av Grävling:

Nu var det inte just dom som reagerar på regler för universumet jag talade till utan dom som på riktigt hävdat realism.

I övrigt så förklarades det ganska bra i dom delar som går emot tidigare etablerade regler även fast jag också personligen tycker att det hade kunnat göras bättre.
Jag försöker inte White knighta studion eller deras spel men spelet och dess story är bättre än det skit folk försöker få det att framstå som.
Ska bli intressant att se vad som händer med det.

Vet inte exakt vad de som hävdat realism har sagt men skulle väl anta det ha med att göra att det inte är realistiskt i någon form att se Deadshot och company besegra någon i Justice League.

Håller verkligen inte med dig, storyn är fylld av plothål, påhitt och deus ex machina moments. Men eftersom att jag redan blivit tillsagd angående spoilers så kan vi inte diskutera ämnet i denna tråden.

Skrivet av Grävling:

Jag tillhör nog minoriteten som ändå tycker att storyn var underhållande, älskar den här typen av what ifs med superhjältar och orkar inte med personer som säger att det inte är realistisk att suicide squad dödar superman. Vet ni vad som inte heller är realistiskt? En haj på två ben, en snubbe från rymden som flyger runt och skjuter laser ur ögonen och mycket mer som finns i det universumet. Superhjältar är inte realistiska och det är en utmärkt setting att experimentera i och göra sjuka Stories.

Delar också dina tankar om build delen, har otroligt kul med endgame nu. Så om någon söker personer att spela med, hojta.

Har inget med realism att göra utan vilka regler som gäller för det universum storyn utspelar sig i. Om jag ser Harley Quinn börja flyga och spruta eld ut genom munnen och det inte finns något arbete innan som stödger det så är det ett plothål eller en "plot contrivance".

Superhjälte genren är en utmärkt setting att experimentera och göra sjuka stories i ja, men du advokerar för att man kan göra precis vad man vill även om karaktärerna och världen redan är etablerad och följer regler inom sitt universum. Vilket du antagligen inte alls tycker beroende på hur långt man pushar dig.

Att se 4 C-list skurkar besegra någon från justice league som de gör i det här spelet är skrattretande.

Skrivet av Karmak:

oh nej.. someone think of the children

Detta var det lamaste jag har hört som anledning att storyn suger

Jag trodde jag hade missat något jättehemskt och fattar inte hur när jag spelat och gjort allt
Nej detta måste vara någon dum anleedning som de hittar för att hata spelet och måste greppa efter varje halmstrå

Jag sa aldrig att storyn sög bara pga av det, svarade bara den som var innan. Sen är det så himla kul när folk sitter på Fz av alla ställen och normaliserar sexuella trakasserier bara för att det handlar om att det är en kvinna som gör det mot en man.

Finns flera anledningar till varför storyn suger. Bl.a hur dom får bomberna injicerade, kunde fan inte tro mina ögon när det visar sig att det är dom 4 som gör det på det mest efterblivna sättet. Eller hur Harley avrättar Batman som vid det laget inte kan försvara sig och är under mindcontrol. Men innan hon gör det snackar skit om att han har gett alla långsiktigt mental och känslomässig skada till alla han känner. Ja det kom ju från rätt käft Harley, som tillsammans med Jokern avrättat och torterat människor etc.

Finns fler exempel. Hur Batman har varit under Brainiacs control i 3 veckor men inte en enda gång åkt till hall of heroes och tagit alla gadjets och vapen som Justice league är svaga mot. Batman glömde tydligen det....

Storyn är helt jävla efterbliven i Suicide squad.

Satt in en spoiler-tagg // uberpwange

Skrivet av Karmak:

måste ha missat vad för sorts sexuella trakasserier?

När hon taffsar på hans röv när han inte har någon möjlighet att göra motstånd. Men vissa tycker ju att det är okay för Harley är kvinna och Deadshot är en man. Men jävlar vilket liv det blivit om rollerna varit ombytta.

Åh men vad bra att Microsoft köpte Activison Blizzard, nu kommer allt blir bra igen herpa derp

Skrivet av kebbe:

Trodde han var färdig med spel efter att ha gråtit på X om hur farligt det var att folk ville ha pengarna tillbaka för Lawbreakers-fiaskot. Hoppas han hålls långt borta från Gears.

Lawbreakers och Radical Heights var mer bedrägeri än någonting Molyneux sagt/gjort.

Åh fan hade helt glömt bort Radical Heights. Är ignorant när det kommer till Lawbreakers, kan du ge mig en kort sammanfattning på vad som hände med det förutom publisher biten?

Edit: Sen vet jag vad som är värre med Radical Heights (förutom cashgrab) än Peter Molyneux NFT/Crypto scam spel...

Skrivet av superlim:

nej för fan, håll den där föredettingen borta från allt

är på samma skitsnacksnivå som peter molyneux

Är det ens jämförbart? Molyneux är en scammer som ljuger om vartenda spel han någonsin släppt.

Cliffy B är en washed up spelutvecklare som pensionerats 18 gånger och luktar av desperation för han inte varit framgångsrik sen gears 3.

Min poäng är att Cliffy vad jag vet är ganska oskyldig och Molyneux är en bedragare och scammer.

Skrivet av Jonas Vågström:

Fast det är väl tvärtom? Att ha andra universum eller ”Elseworlds” gör det ju möjligt för författarna att skapa intressanta berättelser utan att de behöver rebootas.

Det som händer där påverkar ju inte ”huvud-universat” på något sätt och man kan överraska läsaren på ett helt annat sätt.

Jag kan rekommendera ”Superman: Red Son” och ”Batman: White Knight”, två bra DC-album som utspelas i andra universum!

Trodde vi snackade multiverse? Inte spin offs, what if's eller elseworlds. Ex Spiderman filmerna var separata historier tills Marvel gjorde dom till multiverse.

Skrivet av lolipopapa1:

Comics har ju haft multiverse is över 50 år eller så nu så att ha det i spelen är ju bara standard

Är det? Suger ju lika hårt i comics som i filmerna så varför ha det? De rebootar ju tillslut för det blir bara en stor soppa av allt.

Holy shit! This is huuuuge. Jäklar vad man ska modda nu.

Är det ens möjligt för Microsoft att köpa Nintendo? Japanska lagar gör väl det till en omöjlighet?