Inlägg av caracarn

Inlägg som caracarn har skrivit i forumet

Är ju mest sugen på att spela Fallout 1 och 2

Ett av de bästa spel som gjorts!

Är det gratis för folk som har Netflix eller vad gäller där?

Mest sugen på att spela Fallout 1 och 2 😎

Bra att det tar så pass lång tid,
Då kanske lyckas hitta tid att spela igenom de två första delarna innan dess

Skrivet av Majoren:

Du kan lika gärna dricka rengöringsmedlet för toastolen. Det är nyttigare för dina organ.

Men inte lika gott! Samt att mina organ är alla i prima skick

Noll

1 liter Trocazero/dag blir det minst

Sephiroth skulle ju vunnit alltihopa, han är en sån gigantisk ikon...

Gone with the Wind (1939) Oscarvinnare #12
En klassikernas klassiker - även den första färgfilmen att vinna en Oscar. Nästan 4 timmar långt drama om Scarlett Oharas leverne innan, under och efter det amerikanska inbördeskriget. Var bra mycket mer intressant än jag trodde den skulle vara med både intressant handling och bra skådespeleri
4/5

Rebecca (1940) Oscarvinnare #13
En Hitchcock film utan skräck (lite creepy till o från dock) där en flicka blir störtkär och gifter sig med en rik man efter bara några dagar (känns lite krystat) och flyttar med denne till England och hans stora herrgård. Tjänstefolket verkar mest jämföra henne med hans förra fru (Rebecca) som dog under en båttur. Rätt småtråkig film som man klarar sig gott utan att se
2/5

How Green Was My Valley (1941) Oscarvinnare #14
Följer en familj i en liten by i Wales där allting kretsar kring den lokala kolgruvan där alla männen jobbar. Förstår inte riktigt meningen med filmen då det inte händer någonting och det mesta består av att skildra deras slitsamma vardag
1.5/5

Dune: Part two
Sämre än första filmen och trots sin längd så känns det som att handlingen hoppar över saker och det blir lite rörigt och ologiskt. Snygg är den iaf och musiken är för det mesta bra, fast Zimmers BOOOOOING ljud börjar bli lite utjatade nu
3/5

🔎 ZoomOut 2024-02-24: 🟩⬛⬛⬛⬛ 🤓
https://zoomout.videoludid.com

Skrivet av Balunan:

”Also, we’re pleased to share that we are currently testing the ability for PS VR2 players to access additional games on PC to offer even more game variety in addition to the PS VR2 titles available through PS5. We hope to make this support available in 2024, so stay tuned for more updates.”

https://blog.playstation.com/2024/02/22/coming-soon-to-ps-vr2...
[/quote]

Äntligen ett datum för The Wanderer också! (27 juni)

Skrivet av AstroCreep:

Till veckan fyller PSVR2 ett år. Vad förväntas?

Mina förhoppningar är iaf att de utannonserar att de säljer sina Sense-kontroller separat och inte endast headset-bundles. Att de utannonserar fler spel, VR-patch till befintliga/kommande spel är det som önskas för min del. Dessa små inde-spel lockar inte. Sen lite feta reor i PS-store?

Släppdatum på The Wanderer är allt jag vill ha just nu

The Messenger + DLC

Fantastiskt spel med underbar musik och perfekta kontroller (nästan - en uppgradering man kan välja gjorde att jag dog 100+ gånger extra vid mer avancerat hoppande).
Att man hoppar mellan 8-bit och 16-bit i både grafik och ljud är väldigt bra gjort. Tvisten som händer senare var jag inte förberedd på och det kändes som en kul överraskning.

Gillar man precist plattformande med retrokänsla så är detta bland det bästa man kan prova.

Skrivet av Dreijer:

Marknaden bestämmer. Känns tydligt nu att framtida konsoler lär sakna optisk enhet.
Kanske kommer det som ett dyrt tillval, men om produktionskostnaden kan sänkas för den stora massan som inte efterfrågar det, lär det försvinna.
Alternativt att priset består, men man kan höja vinsten.

Det tråkigaste är att det blir svårare att hitta spel till bra pris. Jag använder läsaren mest för BD-film, men det finns ju dedikerade spelare för det fortfarande.

Snarare att xbox säljer så dåligt jämfört med Nintendo och Sony, de säljer ju fortfarande bra med fysiska ex.

Goof Troop (SNES)

Länge tänkt att köra igenom detta så fick bli igår med flickvännen. Underhållande pusselspel med lite actioninslag. Relativt lätt även för någon som inte är så van att spela, även rätt så kort (2-3h) så passade perfekt för att spela igenom på en kväll.

Årets spel 2024 Dave the diver: Godzilla

135+

Gjorde Mensas riktiga test och tror inte att man kan få högre på just det. Hade varit intressant att göra ett mer avancerat test för att få en mer korrekt siffra

The life of Emile Zola (1937)
#Oscarsvinnare nummer 10

Följer den franska författare Emile Zola från en fattig författare till en världskändis med flertalet stora verk och hur han får inspiration till dessa. En stor del ges även till hans försök att försöka få en felaktigt dömd militär frikänd från det korrupta systemet. Intressant och sevärd och kul att få lära sig någonting om en författare som för mig var helt okänd innan.
3/5

Skrivet av 4liv3:

Får man fråga vad du saknar, i ett spel som är precis vad det utger sig för att vara?
Inte mycket av en konstruktiv åsikt.

I "Guess the game" får man ju ledtrådar till vad man ska gissa på vilket gör det intressant att försöka lista ut. Här är det mer som att leka Gömma nyckel och nån säger kallt eller varmt och man bara kastar ut random gissningar tills man hamnar närmare och närmare, inte så kul

Var ju rätt tråkigt måste jag säga

Skrivet av DitroX:

Lite fundersam på vad du tycker var så långsamt med Hots? En av anledningarna jag föredrar Hots är att det är så mycket snabbare än LoL och Dota och det händer saker mest hela tiden och en match är oftast över på runt en kvart.
Sen trodde jag alla Mobas hade aram eller har inte Dota det?