Inlägg av Music Meister

Inlägg som Music Meister har skrivit i forumet

1

Funderar på att dra till Göteborg för att se dem igen... No kidding, det här var det bästa jag nånsin hört. Liksom, Elder Scrolls, Mega Man, Street Fighter, Final Fantasy, oh my!

Hittade ett klipp från showen,

http://www.youtube.com/watch?v=roV4gR1xC_g

Har haft den på loop i typ 48 timmar på raken, kan inte få showen ur hjärnan. Helt vansinngt bra!

Snälla, säg att det var någon annan som gick och såg det här, jag kommer fan att dö om jag inte kan snacka med nån om den! Typ, var det nån såg vad som hände under Silent Hill-låten? Kunde ha svurit på att ett monster kom fram i typ 0.5 sekunder under refrängen!

Skyward Sword verkar rätt coolt, ser verkligen fram emot lite teknologisk svärdfäkting istället för att bara jamma på en knapp eller vifta runt en remote. Gamers Xmas var dock höjdpunkten, trodde aldrig jag skulle höra någon framföra The Moon från Ducktales och Dr.Wilys Castle live!

Snackar folk verkligen fortfarande om våldsamma spel? Debatten är över, jag har spelat Mortal Kombat i hela livet och har blivit helt normal! Om ni nu ursäktar mig så ska jag gå och slå tre huven av katten.

Spelkonsert - Gamers X-Mas?

http://www.gamersxmas.com/

Är det nån annan som kommer gå på detta? Hörde dem spela lite grann på GameX och har hört det spelas i huvet ända sen dess. Fan, det var mässans höjdpunkt, och det är från samma dag man spelade Skyward Sword och Mario Kart 7 för första gången!

Står att det är premiär nu på lördag, men jag går nog på den i Göteborg eftersom den ligger närmst. Taggad som fan! Förvånad att de inte har taglinen "Xmas comes early this year!"

Om jag ska vara ärlig är jag fortfarande inte helt säker på hur man åker buss. Vad jag än gör brukar den alltid bli försenad, ibland till och med inställd!

THE PRESIDENT HAS BEEN
KIDNAPPED BY NINJAS.

ARE YOU A BAD ENOUGH DUDE
TO RESCUE THE PRESIDENT?

Tanken att någon skulle vilja bryta sig in i en spelkonsoll är skrattretande, men jag antar att det blir ett större problem nu när det handlar om riktiga pengar och serials.

Skulle personligen inte ha något emot att köra en rond mot hackaren i Street Figher II. Besegrar han mig tre gånger kan han spionera på maskinen hur mycket han vill!

Det tar ungefär tre år mellan deras spel, men de är alltid bra. Föredrar det stark framför att få tre halvbra spel under samma tidsperiod.

Om de kunde få ut DKCR2 lite snabbt skulle jag dock döda för att höra musiken arrangerad...

1