Inlägg av daemonhorde

Inlägg som daemonhorde har skrivit i forumet

Kill455: Vad är din poäng? Du är bara fånig om du tror på det där dravlet du skriver. Jaha så MS skänker pengar till välgörenhet vad roligt men det gör de flesta storföretag, man får nämligen skattelättnader för det i USA. Sen om ditt daddel om Live/certifiering live har alltid varit en skitservice. De tar betalt både för sin certifiering och återförsäljning. Steam tar betydligt mindre av vinstmarginalen än kostnaderna för andra återförsäljare + att steam cloud låter utvecklare släppa uppdateringar utan minsta red tape kostnadsfritt. Varför fez grabbarna väljer att inte göra en uppdatering är just pg a att det är svindyrt över live. Men lev du i din lilla MS fan boi bubbla.

Skrivet av Neatherblade:
Skrivet av daemonhorde:

Jaha början till ännu ett urvattnad brand name... Snälla gör inte en Tom Clancy av Metal gear Kojima

Det är inte Konami som utvecklar MGR:R utan det är Platinum Games.

Jaha och vad är din poäng? Snacka om att missa vad postet handlade om.

Om Microsoft skulle sluta ta cash för deras certifiering och vara gratis som steam... Ja då kanske små studios skulle må bättre.

Sagt det tidigare och säger igen det tog in helt fel folk när det kommer till kart design. De tog samma folk som gjorde warhammer online, deras sätt att skapa maps som är korridorer förstör all känsla. De måste haja att de gör totalt fel kart design... mer open world är vad som behövs... sämst hur linjärt allt är.

Jaha början till ännu ett urvattnad brand name... Snälla gör inte en Tom Clancy av Metal gear Kojima

Efterlängtad? Good joke.

Gonna hate. Faktum är att spelet är både intelligent och välgjort. Men det lär inte vara kul för alla. De som inte gillar puzzel och använda hjärnan lär ledsna relativt snabbt. Dela för att många av skämten och referenserna kräver allmänbildning och puzzlen kan ibland vara så pass kluriga att man måste kolla upp morsekod etc för lösning. Än så länge har jag inte stött på ett enda fel med spelet men då är jag iofs långt från endgame.

Ps garderoben med kläder man kan köpa är verkligen asome. Varje rollspelares dröm...

Mmorpg.com forum går varmt och en stor majoritet verkar älska spelet. Folk som klagar på combat verkar fåniga det är ingen skillnad på combat här från de mer klassiska mmorpgna jag spelat, skulle vara respecc då kanske men går ju att spela om xp för ny ability så vette fan om det är nån big deal. Men haters

Tråkigt att de inte kan knyta ihop säcken men väldigt typiskt då spel som me3 stressas ut av utgivare. Första och andra gillade jag sarkp har inte ens plockat upp me3 eftersom jag har sjukt svårt för origin och har tillräckligt med spel.

Skrivet av Itchy1:

Såg lite tråkigt ut blööö mer tagad på Hawken http://www.youtube.com/watch?v=udEAEARD-Fo eller när kommer dom att släppa MechWarrior 5 http://www.youtube.com/watch?v=ONEjoRQ0Cg8&feature=fvwrel

Ja alltså du vet att mechwarrior 5 blev ändrat till just mechwarrior online? De fick ingen utgivare och blev tvugna att göra om det till ett f2p.

Ser sämre ut än legends modet... mycket sämre :/ trist hade förhoppningar men det där såg inte alls bra ut.

kolla in lite av de nya chassina som addat

http://www.youtube.com/watch?v=mm3a7qWOb1w

Ja jag har skrivit i olika trådar på technical forums där folk har haft liknande problem. Hur som helst så är jag färdig med spelet så det spelar mindre roll.

Jaha? Okej det verkar som några här har halv somnat? För det första min dator klarar deus ex, crysis 2, dota2, hon, tf2, witcher 2 med bra frame rates och relativt höga inställningar. Faktum är att diablo 3 ska känna av vad min dator klarar och ställer in nästan allt på high. För det andra även om jag ställer in diablo 3 på windowed ändrar om specs till low på allt så laggar spelet.

Nu spelar det iofs ingen roll eftersom jag kommer lägga ner spelet helt ändå. Tok leds på nya ändringarna dv s ökad repair kost som gör att jag tappar ca 100g varje slag jag slår får 10k i repair cost även om jag inte dör så gett upp på liret.

Efter veckor av lirande och slowdowns i fighter inser jag att a) spelet är sjukt buggit på amd/ati. b) spelets q&a team är retards b) spelet är buy 2 play inte ens buy 2 win... så vi kan nog stänga den här tråden ingen hjälp behövs längre.

Super buggit spel som är 100% pay 2 win...

Ja det har "läckt" är det någon som tror på det eller?

heh asså 80% av alla spel jag äger är köpta på reor så visst man får en tendens att vänta på reor det har han ju rätt i. MEN 70% av alla spel jag köpt spelar jag inte ens och hade aldrig köpt för fullpris så det är nog sak samma. Sen har många polare köpt spel jag rekommenderat utanför rea perioden så jag tror nog de tjänar på reorna. Sen är det ju digitalt så det är ju minimalt med extra kostnader för dom.

Testade rensa fläcktarna men det gav inga resultat. Har verkligen testat allt hajar verkligen inte vad som kan vara fel men det verkar som diablo 3 har dålig kodning för jag tror problemet har att göra med min hårdisk och att den försöker accessa animationer etc men laggar ur... Det eftersom jag inte tror att det är ett grafiskt fel.

Jag updaterade då diablo 3 kom ut så kör på 8.961.0.0 dv.s x.4 skulle jag tro inte testat x.4b som skulle fix buggar för lägre kort men eftersom mitt kort är 5000 serien så gäller fixen ändå inte mitt kort.

http://eu.battle.net/d3/en/forum/topic/4551308950 verkar osm jag inte är ensam :-/

Hjälp! Diablo 3 framerates går från 120+ till 9

Ok jag behöver hjälp problemet är att diablo 3 helt enkelt flyter sjukt dåligt på min maskin. Jag har testat de mesta tweaks som fanns tillgängliga bland annat bocka av alla shadows, FX, höga texturer, ändra till lägsta resolution men inget ändrar dipsen i fps. Testade också att ändra om till windowed och ändra om hårdvaru inställningen i txt filen från "4" till "1". Det sista hjälpte lite eftersom nu flyter jag på över 100fps utom när det kommer många mobs eller folk i party använder abilities då droppar mina fps till runt 9-30 vilket ger otroliga spikes.

Jag kör i5 laptop med radeon hd 5850 mobility med 8gb ram och 7200 hd och är som ni ser inom minimum specs. När jag sätter på default vill till och med spelet get mig max på allt vilket gör mig ännu mer förvånad över att det flyter så dåligt. Är det min dator som är för svag eller är det nått problem med d3?

Tror en av de största problemen de hade var att de tog bandesigners från mythic för att designa deras kartor. Personerna bakom Warhammer online är olyckligtvis värdelösa på göra open world. De gör autobahns iställer långa korridorer som du måste springa fram och tillbaka i. 99% av deras fail beror på hur de designade hur personer integrerar med miljön att köra korridor stilen funkar at best i fps inte i mmo sammanhang. Hade de kickat de där bandesignerna och gjort det mer open world hade jag varit mer positiv till republic's fortlevnad för som singleplayer är det hyfsat.