Inlägg av Sebsar

Inlägg som Sebsar har skrivit i forumet

1

Åh Fru Fortuna jag ber till dig, låt mig vinna. Det behöver inte vara en stor första plats, det kan vara en liten femte plats som jag.

GL&HF

Underbar känsla när man läser detta när man vet att man fått det med sitt grafikkort från geforce

Vad är detta att ubisoft tar varenda titel dom har och gör sämre version av det gratis på internetet? Settlers online, anno online och så forstsätter det. Är det ens värt det undrar jag?

vad fan är detta för spel man ska skapa rim till! Roligt att båda är PS3 exklusiva och man äger bara ett xbox ingen logik alls ps3 spel till en tävling man vinner ett xbox wtf! (som på förra tävlingen)

Vilken trevlig kombo nu när halo 4 har kommit ut mer lägligare kan tävingen inte vara. Lycka till alla föresten.

HAH ett ord kan detta beskrivas som och det är (AVUNDSJUKA) bara för en enda person skapade ett spel som säljer bättre än de flesta EA spel som har utvecklats av en hel studio så vill dom försöka värva det och krama ut pengar ur det. Varje tillfälle dom ser så försöker dom krama ut pengar. Har inte emot att köpa nåt av dom men det skulle inte skada att släppa lite gratis med för att bättra imgigen som noch gör.

Det håller jag EJ med om det är solklart PORTAL 2

Nu är det bara att vänta till 12-13 mars P.S är under 18 år och har tillstånd för att tävla

Som han sa " det är kul att tänka på" men antagligen så blir det nog inget MMO av Mass Effect tror jag om man tänker efter riktigt.

HAHA bäst "burn baby burn"

1