Inlägg av Schlyter

Inlägg som Schlyter har skrivit i forumet

1
Skrivet av Bennii:
Citat:

Part of the conversation includes hearing from our PC community that an unlocked frame rate in Need for Speed is a massive priority for you, and we fully agree. To deliver this, we’ve made the decision to move the PC release date to Spring 2016.

Så det här är alltså inte något ni kände till tidigare och utvecklade spelet efter från början? Ni hörde sent under utvecklingen att vi föredrog upplåst framerate och tvingades skjuta fram releasen för att kunna ge oss något som ni borde haft som mål redan i konceptfasen.

Missförstå mig inte. Jag föredrar ett senare släpp med en fullt fungerande produkt framför ett buggigt spelsläpp med månader av patchande. Men ursäkter som den där gör ändå att man funderar på om spelstudios drivs av ett gäng frigående höns på crack.

Det kan varit så att dom planerat på att inte ha någon lock från början men att dom kanske insåg för sent att det skulle krävas mer tid för att uppnå det.

Skrivet av showerguy:
Skrivet av Schlyter:
Skrivet av showerguy:

Kommer inte köpa detta på release. Blir att vänta. Får hoppas att spelet är stabilt när det släpps. Dessutom lär vi se Premium och DLC också. Tyvärr!

Vad är det för fel med DLCs och Premium?

Går det utöver det riktiga spelet så är det fel. Bättre att göra ett spel som folk spelar om och om igen.

Hur menar du går utöver det riktiga spelet? Bättre o göra ett spel som folk spelar om och om igen? BF4 spelas om och om igen.

Skrivet av showerguy:

Kommer inte köpa detta på release. Blir att vänta. Får hoppas att spelet är stabilt när det släpps. Dessutom lär vi se Premium och DLC också. Tyvärr!

Vad är det för fel med DLCs och Premium?

Skrivet av grenadecx:

Varför låter det som att alla klagar alla på att Commander Mode kommer till tablets?

Nu har jag inte så stor koll, men det är väl knappast exklusivt till tablets? Det vill säga, vill du lira det på datorn så kan du, eller? För om det är så så förstår jag inte varför folk nämner det som något negativt.

Men som sagt, jag har ju inte så stor koll på det.

Jag håller med dig. Och bara för att klargöra så kommer man också kunna spela som en commander på current gen, next gen och PC.

Battlefield 4: På djupet med Commander Mode

Jag är ganska säker på att commander mode INTE kommer till mobiltelefoner.

"Commander Mode kommer även till mobiltelefoner"

Skrivet av conthox:

Å ena sidan är det trevligt med remakes av populära banor. Å andra sidan kan man inte låta bli att tänka på att dom tar 50 kr för ett par kartor som dom kört copy + paste och sedan modifierat lite.

"Modifierat lite". Hur vet du så mycket?

Skrivet av Tobblish:

Eftersom det är Battlelog så borde det ju gå att ha kartan öppen på sin andra skärm.

Det går!

Fan vad gött

Jag har testat den och jag tyckte det var riktigt coolt!
jag fick sitta med den i några minuter igenom ett demo som bestod av en bergochdalbana.

Det var dock vissa som klagade på att dom blev åksjuka osv. Men jag tror att dom som blev det också blir det av att sitta i en båt.

Skrivet av Stubben:
Skrivet av eagiz:
Skrivet av Stubben:

Dock är han inte producent utan communitymanager om man ska vara petig.

Fast zh1nt0 är väl inte CM längre, utan just producent?

Nja, det tror jag inte?

Daniel är en producent

Skrivet av Cnopt:
Skrivet av beron:
Skrivet av vuze2143:

Bra jobbat Bliizzard !

Nja snarare bra jobbat dom som köpte djuren.

Det sorliga är väll snarare att de som köpte djuret i 9/10 fallen inte brydde sig speciellt mycket om vart pengarna gick. Hade varit betydligt lägre summa om de inte fått ett digital husdjur på köpet.

Bra jobbat Blizzard håller jag mer med om då det var deras initiativ som genererade donationerna, inte folks givmildhet.

Hur kan du säga något sånt? Hur vet du att det är 9/10 som inte bryr sig?

Svårt att tro att GW2 har release i Maj. Men om det nu är så, nice! Källa?

Härligt!

Är helt galet taggad nu! Men något jag inte hittat information om än är bugg fixar. Spelade nämligen Shogun 2 multiplayer campaign med en kollega och satan.. vad många buggar det fanns. Desyncs och crashes dök upp väldigt ofta vilket gjorde att vi slutade spela. Om dessa problem skulle vara fixade så kommer detta spel spelas om o om igen!
Och, laddningstiderna är lite väl långa, man blir snabbt trött på dom.
Annars är det verkligen ett superbra spel!

1