Inlägg av Propy

Inlägg som Propy har skrivit i forumet

Med tanke på att det är alla hjärtans dag så vet jag inte om denna frågan handlar om spel eller ...annat... Kommenterarena funkar på båda

Negativ överraskning, Forza Motorsport. Förväntade mig framförallt ett snyggare spel men också mer polerat. Så länge sen ett Motorsport kom ut och detta är vad vi fick? Det är inte dåligt, men inte alls så bra som det borde vara.

Har för mig att det är Massive som gör det så det känns som att det kan bli bra. Snyggt kommer det bli i alla fall. Har sett dem söka en hel del speltestare senaste tiden så det matchar detta ganska bra.

Skrivet av Nomman:

Ska testa eftersom alla utvecklare som verkar inom rts-genren förtjänar att stöttas. Men ska jag vara helt ärlig ser det ganska tråkigt ut; har aldrig gillat spel som utspelar sig under de båda världskrigen. Det känns liksom gjort. (Dessutom föredrar jag Blizzards take on RTS, snabbt och rappt. Det här ser trögare ut. Men eftersom de övergett genren måste jag kanske vidga mina vyer.)

Men of war är en helt annan typ av RTS. Ja, det är kanske "trögare" men absolut värt ett test. Provade Soldiers Heroes of World war 2 som är typ gammelfarfar till detta och fastnade. Innan dess var det mest StarCraft of Age of Empires för mig

Se det lite som en mix mellan RTS och Commandos. Du bygger inte en bas och trupper utan har det du startar med och det du kan ta från fienden.

Skrivet av rosski:

Bra att de börjat skippa last gen.

Håller med! Men samtidigt så är det last gen jag sitter på fortfarande...får se om jag hinner uppgradera tills Forza släpps

Var det inte snack om att spelet skulle bli enormt och innehålla flera olika platser och kulturer? Eller har jag helt inbillat mig det?

Skrivet av hoppalängdhopp:

Ser riktigt lovande ut!

Frågan är om man ska uppgradera datorn eller bara göra det enkelt för sig och skaffa en Xbox.

Precis vad jag tänkte. Sitter och överväger uppgradering av pc:n oavsett men för mig är det något speciellt att sitta i soffan när jag spelar forza. Finns tid kvar att fundera i alla fall.

Vinner gärna

Fick rysningar av trailern. Älskar Homeworld! Så många minnen. Hoppas verkligen att det blir ett bra spel

Skrivet av Aletheides:

Prequels ger inte ny mystik. Det är ju då ett spel inom samma lore som redan avyttrats i trillogin. Blir säkert ett kompetent FPS lir men inte mer.

Nu blir det ju en fortsättning vilket är bekräftat och det är svårt att skriva sig ur ett extragalaxialt hot som format i princip alla kulturer i galaxen Jag hoppas de lyckas för jag suktar efter ett nytt mass effect. Då menar jag storytelling och exploration. FPS finns det många av så den delen är sekundär för min del.

Har jag missat något? Är planen att nästa Mass Effect ska vara ett FPS?

Vill så gärna skaffa det men har ingen aning om hur det kommer funka på en xbox one x, och det är det jag har...får väl vänta lite

Skrivet av breahl:

Ja jag har samma problem. Kan inte heller bygga hela bosättningen. Ska det fixas nu eller?

Vilket problem har du med det? Saknar du resurser? Om du inte redan känner till det så måste du även öppna en hel del små kistor. De brukar innehålla 100 supplies så det tar en stund. Jag har sista uppgraderingen på ank-farmen kvar och springer runt och letar kistor...

Jag kan förstå att många gillar att detta är mer likt tidigare spel men för mig är detta ett steg tillbaka. Att komma från MW till detta känns bara fel. Jag kommer säkert vänja mig men jag hoppas att framtida spel blir mer som MW eller åtminstone använder samma motor.

Skrivet av bent toe:

Håller med till 100%
MW var nytt och fräscht på många sätt.

Dock så är dem inte hastigt utslängda då det är 3 (eller är det 4?) studios som jobbar med cod franchise. Så dem arbetar på spelet i 3 år innan det släpps.

Nja, det är vanligtvis rätt men i det här fallet så var det något som hände med spelet som Sledgehammer höll på med tillsammans med Raven så de fick ta in Treyarch för att fixa det. Raven verkar ha skött sig i alla fall...Men spelet anpassades för att passa Black Ops serien istället för vad det nu skulle vara.

Vet inte hur mycket det påverkade hur spelet är men något måste det ju ha påverkat. Men det är som ni säger, MW var ett steg fram och med CW så känns det som de tar nått steg bak

Skrivet av Querth:

Som det galna RTS-fan jag är så spelade jag självklart Homeworld när det begav sig också :). Zoomade ofta in på alla skepp speciellt de större, Capital-ship varianterna med olika placeringar av vapen och byggde stora spaghettibollar med scouts/interceptors med mera.

Saknar verkligen guldåldern av RTS-skapande T_T!

Ja, samma här. Känns som att RTS är en utdöende genre. I alla fall de som inte är MP-fokuserade. Saknar det

Skrivet av Lord Pingu:

När det gäller PETA så är det skjut, gräv, tig som gäller. Alla fanatiska sekter skall hållas borta från rampljuset för att inte locka till sig fler.

och gräva en mans längd?

Älskar Homeworld spelen och gillade Deserts men jag spelade aldrig klart det. Vet inte ens varför. Ska bli kul att se vad detta blir för något.

Kul! Ett av de bästa spelen jag spelat på ett tag. Spelade igenom det i julas och det va länge sen ett spel fick mig att vilja spela mer som det gjorde. Bra karaktärer och story.

Skrivet av Rullstol:

Sluta spela när de införde nya TTK.

Jag har inte spelat på ett tag och missat detta. Vad ändrade de?

Låter som att jag kommer skaffa detta ändå. Men jag har köpta samtliga i serien även om jag sagt att jag inte ska...något med MP i CoD som får mig att komma tillbaka mer än i andra spel