Inlägg av Rincewind

Inlägg som Rincewind har skrivit i forumet

Mitt tips är att inte spela spelet som ett vanligt äventyrsspel, utan sätt dig verkligen in i hennes huvud och lyssna på alla röster och djupet i spelet. Första gången jag spelade spelet kom jag en timme åt gången max eftersom det var så ofantligt utmattande, psykiskt

Men attans vad bra det är.

Det är fruktansvärt att det pågår, det jag tycker saknas är ju att det inte är någon som säger ifrån, som vanligt. Om det sitter 10 pers och snackar, varav en beter sig illa, så är det ju 9 andra som kan vända på det och se till att den som beter sig illa ändrar sig än att bara haka på eller vara tyst.

Det är generella problemet, strukturellt lär sig alla att man inte ska sticka ut hakan för då kan man själva råka illa ut, men den dagen man sitter där själv och blir utsatt, vem ska sticka ut hakan och stå upp för en då om man aldrig själva står upp för andra?

Skrivet av Hajfena:

Man kan ju säga att ekonomi har alltid funnits vid sidan av populära spel men DI verkar vara uppbyggt på att man ska spendera pengar istället för att njuta av ett bra spel. Det är som att man skulle se en film där det är reklam var 10 minut, det är reklamen som är filmen och filmen är inte det viktiga.

Ett mycket bra inlägg. Sorry att jag inte citerade hela, men just detta är det som jag ser som största hotet mot spelindustrin som helhet, oavsett plattform. Mycket bra formulerat

Diablo 3-inspirerade M+ nycklar. Motsvarande GR-systemet där man istället för att vara tvungen att uppa en 0 till 15 för att få köra en 15, så kan man bara välja att köra en 15 direkt. Finns för- och nackdelar med också, men kan vara kul att testa.

Gillar wow i övrigt, både causal och att man kan vara HC om man vill

Gäller allmånt å va vaksam med strarbreeze. Men annars är ju Enad och embracer också bra köp.

Lirar med ett par polare ett par kvällar i veckan, någon timme eller två.
De gjorde ju om QM för ett tag sen så att man slapp vänta i 10-15 minuter mellan varje match, men då blir compsen lite udda ibland, vilket är helt ok för min del. Lirar hellre även om det är knasigt än att bara sitta och glo i kö

Det ör skönt flyt och inte direkt superstressigt, såvida man inte lirar lost vikings då, eller pressar loss med abathur

Skrivet av Sillage:

Var gång jag ser sånt hära så vill jag ha det mer detaljerat, vill veta hur mycket av dessa pengarna som är microtransaktioner, köpta spel, spel service, stream service osv.

https://www.superdataresearch.com
De brukar ha bra detaljerad data, men då gäller det att man jobbar med det eller har pengar att spendera, rapporterna är riktigt bra, men kostar därefter också

Skrivet av anon_326725:

Korrekt! Sylvanas Windrunner!

I princip den enda lore-karaktären jag någonsin varit väldigt intresserad av i en spelserie.
Hejar på henne än idag efter allt hon gjort i Battle for Azeroth och allt vi sett henne göra i kommande Shadowlands.
Jag hoppas att vi Sylvanas-lojalister får en rejäl belöning i slutändan men antar att hon kommer bli någon sorts slutboss som jag i slutändan kommer behöva döda.

Spelar ingen roll. Hon är den coolaste karaktären jag någonsin stött på i spel.

På andraplats kommer nog Sarah Kerrigan aka Queen of Blades.

https://i.pinimg.com/originals/7a/24/94/7a249496375ed2573a820...

Håller på Sylvanas stenhårt. Älskar hennes karaktär och allt hon genomlidit i all lore gällande warcraft. Samt att hon har i särklass en av de bästa rösterna gör ju sitt också. Men även Kerrigan ligger högt hos mig

Det som får mig att logga ghost recon breakpoint istället för division är just utforskandet, även om man kan ta en helikopter överallt så finns det mycket charm i miljöerna, smyga sig fram på baser/fiender osv som division tyvärr saknade, där handlade det mer om att hitta optimal rutt, här är inte ens hälften av kartan utforskad efter 40+ timmar i spelet.

Visst finns det en del störande moment i spelet, men det funkar bra än så länge.

Förstår inte riktigt varför ni vill ha AI-kompanjoner? Någon som kan förklara vad det skulle vara bra för?
Jag spelar ju uteslutande coop så jag kanske inte hajjar, men när jag spelar solo funkar det bra att mysa runt i miljöerna och skjuta folk på random.

Gillar GR, tycker det är sjukt kul med open world och miljöerna är riktigt trevliga. Har inget att jämföra med heller då jag inte lirat tidigare GR, men tycker det är ett kul spel so far efter ca 40 timmar.

4-5 timmar in i spelet enbart med tre andra polare ger känslan av att utforska = roligt ihop.
Vilket vi haft, även om det tog lite tid att förstå hur vi delar missions osv, men de är ju inte ett måste heller.
Att det är lätt vet jag inte, tycker vi dör till höger och vänster mest hela tiden, trots att vi snackar och försöker styra upp attackerna.

Ger det nog en 40-50 timmar till skulle jag tro, minst iaf, och för 150kr är det ju bang for the buck!

Noteras är att vi(samma polare) har cirka 100h+ i The division2 också, vilket var kul på sitt sätt. Men, fordonen tillför en hel del roliga moments i breakpoint

Tully.
4/5
Riktigt bra men stundtals känslomässigt jobbig också.

Brukar va rätt mycket folk i början av varje exp eller större content patch i retail också, men när det gått ett tag blir det ju naturligt rätt dött i zonerna. Samma kommer gälla Classic om ett tag.

Glimret från nostalgibrillorna brukar vara ganska förblindande oavsett vad som gäller här i världen.

"Allt va bättre förr!"

Skrivet av Joakim Bennet:

Eller hur, det vet kanske inte Ubi själva, därav sådana här videos.
Minns att The Division också led av problemet att inte kunna kommunicera vad det var.

Vet iof inte om det är dåligt eller bra, men jag gillar iof båda spelen så detta kanske är precis rätt spel då?

Spännande!
Jag och grabben har spelat alla tre en hel del. Vi båda gillade 3:ans 3D funktioner med 3D-brillor också, gav en extra dimension till spelandet.

Blir ett givet köp av 4:an också.

Gillar alla som prisar Classic och hur bra det anses vara/var. Hoppas ni får njuta av det iaf.

Har själv spelat sedan betan och tycker att wow bara blir bättre för varje expansion.
Classic var kul när det begav sig, men ett rätt trasigt spel. Inget var bättre för med wow, varken tekniskt eller spelmässigt.

Skrivet av anon_326725:

Yes. Men vad finns det att göra?

Shoot and Loot så klart =D

Bara så ni vet så går detta under kategorin supersktizofreni om man sätter igång varje film men inte kollar klart, utan bara svarar vidare på frågorna får man 10 stycken youtubeklipp som går samtidigt....

Försökt hitta hur man ska lvla de andra specarna utan att faktiskt spela de, men verkar inte som om specc-pointsen flyter över till de andra om man har 160/160 i en men 0 i de övriga.
Någon annan som lyckats få poäng i de ändra utan att spela de och vill dela med sig hur?