Inlägg av anon12601

Inlägg som anon12601 har skrivit i forumet

Funkar hittills mycket bra hos mig.
Kul spel med.

De som klagar på gameplay, har ni spelat första Mafia?
Det var också skjuta fiender och ta skydd, skjuta nästa fiende etc.
Ser ingen direkt skillnad på detta spel, jag älskade ju iofs ettan och ser det som ett av de bästa spel som gjorts så av vad jag såg i filmen så kommer det bli kung.

Tack men nej, håller mig till XP tills något bättre kommer.

The Lost and Damned premiärfilmat

Fint! Sepultura.

Spelet var ganska dåligt ja, ush.

Hehe, kul att se folk klaga på en beta-webläsare som inte ens varit ute i mer än knappt ett dygn. Vilket folk det finns.

Jag gillar den redan och ser fram emot vad de kommer att komma med framöver.

Skrivet av sprengkoet:
Skrivet av Mr. Bravo:

Jag är väl en av dom få som tyckte det var skittråkigt. Det värsta jag vet är fiender som bara spawnar och matar på tills man går förbi en viss checkpoint.

Det är för att kidsen inte ska sitta med snipergevär 5 mil ifrån o vänta tills alla npc's sprungit in i siktet på varje bana. Fan, in i hettan o slåss som en gamer istället.

Själv ser jag inget positivt med Treyarchs CoD tillökning. Multiplayer-läget i 4an är fanimej det bästa jag upplevt och är höjdpunkten i hela serien, speciellt hardcore team deathmatch. Nu kommer 5an med samma rötna grafik från 3an o samma gamla uttjatade tema. Inget nytänk whatsoever.. dom bara snål-rider på Infinity wards/Activisions framgång. Detta är ju förfan bara ett steg bakåt i utvecklingen.

COD5 har samma motor som COD4 bara så du vet.
WWII är inte uttjatat, det är där COD hör hemma.

Ingen av filmerna gav något. Bilkörningen såg ju hemsk ut.
När han klättrade på byggnaden och det sprängdes nere vid marken, kan verkligen en bil flyga så högt. Såg väldigt skumt ut.

Coolt!

Det är helt klart värt att spela men jag blev som sagt lite besviken på det då man nött de två första till PS2 som verkligen är underbara.

Men att beautiful Katamari är roligt kan jag med 100% hålla med om

Jag blev inte lika imponerad av detta spel, är ett stort fan av de två första men detta är bara upprepning och tråkigare med fruktansvärda slowdowns.

Castle Crashers plåtat

mmm, löve

Gillade spelet skarp, har inte lirat det på ett bra tag nu men ska nog sätta tänderna i det igen, kul som fean.

tragiskt o läsa.....

skrämmande o se att folk har tagit alternativet JA, och jag står för att jag fuskar.
Sjukt efterblivet låg av er. Då vet man att ni inte har någon stake i kroppen för att ni måste fuska för att bli lika bra som oss andra som spelar normalt.

mitt svar: Nej, det är moraliskt förkastligt.

_Jozo_: Om man sätter dit en silencer på skorpion så blir det typ det bästa vapnet i spelet, alla skott sitter precis där du siktar.

Dreamcast i mitt hjärta.

så fint, mysigt o helt underbart.

anledningen till att de ser biffiga ut är ju att de fick höra att ett Riktigt Street fighter skulle släppas så de började träna som fean