Inlägg av Milky_81

Inlägg som Milky_81 har skrivit i forumet

Är det folk som blir bannade och köper nytt spel hela tiden eller vad är det som fortfarande driver försäljningen? Snart måste väl alla som vill nu äga varsitt ex annars?

Bra
- Gratis spel
- Konkurrens

Dåligt
- Ingen community direkt
- Dålig klient
- Achievements känns inte belönande
- Hade helst haft alla spel på en klient

Svår balans det där. Musk vill vända på Twitter så att det tjänar mer pengar, så höjer priser på saker, som i sin tur gör att han tappar business för det blir för dyrt. Rinse repeat.

Reddit gjorde något liknande, skillnaden där är väl att man inte har någon likvärdig plattform att dra till. Tycker inte om officiella Reddit appen, körde Joey, men den la ner när det blev dyrt med API mot Reddit som så många andra.

Skrivet av Kyraal:

Jo precis. Problemet är att folk inte bryr sig och tror att just sina egna jobb är trygga bara för att de jobbar med något man inte direkt kan ersätta med AI, men det är ett otroligt kortsiktigt tänk. Många jobb är sammanlänkade, och när 1,000,000,000 människor i världen förlorar sina jobb direkt till AI är det naivt att tro att det inte kommer få konsekvenser för minst lika många andra jobb. Oavsett om du jobbar på ett kontor eller kör varubil kommer du du bli påverkad av detta.

Det handlar inte om att stoppa utvecklingen, det handlar om att minimera skadorna på individer och förbereda våra samhällen på konsekvenserna.

Ja jag sitter själv och jobbar med olika system för hantering, nedlåsning och att säkra upp mobiltelefoner. Även om det kan vara kluriga problem så tror jag nog en AI kommer kunna göra det jag gör om ett gäng år. Ju mer data man matar in i AI, destor mer löser den själv. Den som lever får se

De kan försöka kämpa mot den här utvecklingen och jag förstår att dom gör det. Men till slut kommer det bli så att AI kommer ta över väldigt många av de jobb som finns idag. Något som ligger nära i tiden som jag tänker på är exempelvis fotomodeller, det finns redan idag riktigt imponerande AI genererade bilder där man snabbt och enkelt kan skapa bilder exakt så som man vill ha dom.

Försökte köra DS3 på PC men styrningen var riktigt kass, minns inte exakt vad det var men att köra med mus var för jobbigt och dåligt så gav upp. Hade nog spelat igenom det annars. Hade nog funkat med handkontroll.

Skrivet av jimbo_p:

Jag kan gissa att jag börjar närma mig övre delen av 300 timmar i 2042 nu.
Har egentligen haft kul redan från start även om det kan blivit ett par pauser på några månader ibland.

Kör nästan uteslutande Conquest 64p, vilket är lite irriterande i nuläget när man endast kan köra den nya banan i 64p.
2042 är för mig personligen ett bevis på att större kartor och fler spelare inte behöver betyda en roligare spelupplevelse.

Håller med om stora kartor och fler spelare inte behöver vara bättre. När jag spelade BF3 och BF4 så valde jag enbart 32 player servers. Då kunde man påverka utgången på matchen med en squad på 4-5 pers eller vad det nu var. Grymt kul när man spelat ihop sig ett tight gäng. Sen var det tvingande 64 i BF1(?) och BF5? Minns inte riktigt men det blir bara köttigt och rörigt tycker jag. BF1 och BF5 var bättre än vad BF2042 är imo även med 64 pers.

I BF3 och BF4 hade man ju bra server-browsers också med många filter. De som bara ville köra 64 pers Metro kunde köra det. Även community biten var bättre där man kunde ha egna servrar med admins som bannade fuskare, sätta egna serverregler som max 4 snipers per team osv. Vet inte hur det är i 2042 har bara kört betan nån halvtimme.

Kul! Öppnade upp ögonen för mig för många gamla rockklassiker! Det har varit många roliga fester med Guitar Hero

Death Stranding, soundtracket skapade så jäkla skön stämning i kombination med den vackra spelvärlden. Kan vara för att jag spelade igenom det lite sent i år så minns det väl. Skönt spel, ser fram emot 2an.

Edit: annars som skrevs tidigare itråden, C&C och Red Alert. De tidiga Battlefieldspelen!

Körde igenom på Stadia, riktigt bra spel! Blir sugen på att skaffa det på PCn och spela igenom igen!

Ni som har denna, är den tung att sitta och spela med i t.ex. soffan? Går det fint att sitta ett par timmar utan att bli trött i handlederna?

Var så i AC Odyssey med har jag för mig, fanns nåt historieläge där man kunde lära sig om grekerna.

Spelade igenom det på Stadia, trevligt spel!

Är krypen AI-styrda eller är spelare nr 16 av 15 som får agera mindcontrol till dessa?

Skrivet av Najkan:

Gunplay i far cry är sjukt skönt.

Ja gillar det. Brukar spela med sniper och ljuddämpare och smyga omkring och plocka av alla fiender utan att dra igång några larm

Där ser man. Då får man dra igång Netflixprenumerationen den 29e juli, kolla på Witcher S03 och diverse andra saker man missat och sedan avprenumerera igen

Netflix har blivit lite för dyrt för min smak. Kör någon enstaka månad kanske 2 ggr om året medans när det var mer OK pris lät jag det bara snurra på året runt.

Skrivet av Levi:

Och 4an och 5an var inte ens närheten av ett ”bra” spel 😂😂

Du gjorde min dag

Smaken är som baken, delad. Men alltid gött att göra någon glad

Skrivet av KoP:

Hur då?

Jag hade iaf rätt kul i FC6. ╮(′~‵〞)╭

Jag hade med kul, gillar alla FC-spelen men vissa är bättre än andra. Tyckte nog att 4an och 5an var bättre än 6an men ändå ett kul spel.

Rekommenderar filmen Jane Doe som har liknande tema

Älskade gamla Alone in the dark! Läskigt och skitsnyggt tyckte man då, lite kul att kika på det nu igen ändå men grafiken håller inte riktigt idag

Playtrough för de som är nostalgisugna:
https://youtu.be/fX5uRNAieVA?t=34