Inlägg av GizZm086

Inlägg som GizZm086 har skrivit i forumet

Jag är en gammal veteran inom wow som spelade som med under vanilla och Burning Crusade. Sedan slutade jag och har inte spelat eller ens kollat på ett enda expansion som kommit mellan BC och BFA.

Men så fick min bror mig att testa BFA och från mitt perspektiv så tycker jag allt är jättekul och nytt. Känns som ett nytt spel för mig (vilket det är). Men att jag kunde direkt ta min paladin från level 70 till 110 och hoppa in i den nya expansionen var en extrem fördel och hade inte det funnits hade jag nog aldrig kommit tillbaka.

Jag tycker de nya Azerite gear och Azerite halsbandet är roliga förändringar mot vanlig gear. Att man hittar gear som är bättre och kräver högre Azerite level än man är ser jag absolut inte som ett problem, man måste ju ha något att sträva efter och kämpa för. Jag är för närvarande nästan level 20 på halsbandet och har gear som kräver både 21/23/25 kanske, men det är ju moroten för mig att försätta levla mitt halsband. Annars hade jag ju struntat i det...

Så det jag vill inflika i diskussionen är att om man som ny spelare hittar tillbaka till WoW utan preferenser från tidigare expansioner så är expansionen väldigt bra (personlig åsikt) och har återigen lyft WoW för mig och den där härliga känslan att man bara längtar tills dottern lagt sig och man kan få nån timme

EDIT: Jag som casual spelare känner för första gången också att jag kan få riktigt bra gear pga det nya loot reglerna samt mythic+ så man slipper engagera sig i raids.

12/13!

Riktigt kul quiz som väckte många fina gamla minnen, tänk va ljud sätter sig på minnet haha

Åh jag är så sugen på att spela detta men tyvärr har mitt WoW begär ökat markant så lägger detta på "Önskelistan" på steam så jag inte glömmer det.

Two-point Hospital ligger på min "att-spela" lista och skulle varit ett självklart köp direkt om jag inte återaktiverat WoW när BFA släpptes

Så nu får det vänta lite, men ska klart släppas för nostalgi!

Skrivet av Ghan:

Drog ihop en spellista på Spotify. Bara att börja tagga
https://open.spotify.com/user/gyroscope/playlist/7FZwJefsNVOo...

THE MEMORIES!

Spelade låten "Elwynn Forest" och drömde mig tillbaka till gymnasiet då WoW släpptes och en tid då datorspel upptog typ all min fritid. Vi hade spikat ett LAN vid release och spelade som galningar i en hel vecka

Tack för den fina minnesstunden

Skrivet av Nyhet:

Tack för den, Gaben...

#konkurs, #steam

Vilken sida ska man logga in på? o.O

Awesome! Helt ok med mikrotransaktioner på kosmetiska prylar, det gynnar ju spelet i längden och att de kommer kunna fortsätta arbeta med det. Lets goo Fallout 76! TAKE ME HOME!

Jag tycker man kan sänka sina högafflar lite och försöka se på detta projektet med ett nytt öga.

Fallout 5 kommer att hända framöver, det är jag bombsäker på. Och det kommer vara precis som de andra "klassiska" Fallout spelen.

Detta är deras sätt att testa ny mark och det kommer att bli spännande! Vi har ingen aning om hur bra (eller dåligt) det kommer bli innan spelet faktiskt släpps.

Tack för tipset!

XCOM 2 och Witcher 3, de spelen lyckas alltid underhålla en.

Helt rätt väg att gå, precis som de nämns här ovan så delas spelarbasen när exklusiva kartor som gömmer sig bakom kreditkort introduceras.

Tummen upp!

@Eldarion: Häftigt! Men förstå mig rätt när det verkar för "komplicerat". Det jag gillade med Theme Hospital (originalet) samt då det nya är lekfullheten och enkelheten i det. Ett spel man bara kan sitta och njuta av

Men lägger ändå detta på listan att kolla in när det släpps!

Riktigt taggad för detta

Skrivet av Phobo:

Aldrig hört talas om pojkvaskern

Besvärar det dig att han har lyckats? "Pojkvaskern" är 27 år gammal och gift.

Fast jag fattar inte det här med att man ska ha slopat att kunna köpa det för riktiga pengar...

Season 2 kunde du inte heller köpte för riktiga pengar då den kostade 950 vBucks.

Ja du kan tjäna massor med vBucks i deras PVE spel. Men i BR och som free-2-play spelare utan season pass kan du knappt tjäna ihop 1000 vBucks på en säsong.

Då slutar det med att man får köpa 1000 vBucks för riktiga pengar (€9,99) för i sin tur kunna köpa Season Pass, som jag gjorde

Men nu har jag grindat ihop 950 vBucks mha season 2 pass så jag kommer kunna köpa season 3 gratis vilket är nice.

Va riktigt tung att kolla på... Precis som han säger "stupid f...ing misstakes", hans otrogohet var ett enormt misstag som han djupt beklagar sig över. Vad betyder en engångsgrej med någon annan när man har en familj och barn? Så sjukt tråkigt att höra, har följt "The Doc" länge så detta var verkligen super tråkigt.

Skrivet av Makkapakka:

@Akronym: Har inte upplevt det sedan tidigt 2000-tal och Dark Age of Camelot. Good times.

Good times indeed!

Sjukt nice video! "The Doc" är en sån grym karaktär och i början kanske man inte gillar honom men desto mer man kollar, läser på om vad han gjort osv så kan man inte annat än att älska han

GMG är helt trovärdiga, köpt mina senaste ~30 spel där utan några som helst problem. Det är min goto-spel affär varje gång.

Jag har inte heller fastnat på länge men jag är ett stort fan av XCOM och nu när War of the Chosen kom ut har jag suttit uppe ett par timmar längre än vanligt. Kanske inte till 04:00 om jag ska jobba men till ~01 är länge nog för mig. Jag märker dock att det är oftast dessa strategi spel med just det klassiska "jag ska bara göra detta med, sedan ska jag sluta"