Inlägg av NuZ

Inlägg som NuZ har skrivit i forumet

Nice! Riktigt coolt hur fort utvecklingen går
Ska bli intressant och se vilka som nappar på detta om det är sant

Skrivet av uberpwnage2.0:

Alltid samma "Det ser ut som PS3". Haha Gå tillbaka och kolla PS3 gameplay som inte är uppskalat via en emulator eller en spelremaster så ska ni allt få se...

Haha precis

Alltså?! Såg ni samma trailer som jag? Hur kan man gnälla på grafiken? Är ju otroligt bra och märks att grafik verkligen är subjektivt. Gameplay känslan verkar vara på topp och humorn, så tror detta blir mycket bra! Sedan FPS är ett smart drag, vi behöver inte ha en till Tomb Rider kopia för vi har redan de nya samt Uncharted. Hype!

Hipp hipp! Medlem där sedan 2007

God jul!!

Skrivet av Mr_Qi:

Vad har droger med detta att göra? Håller med om att det är ett svårslaget fiasko men blanda inte in saker du uppenbarligen inte begriper dig på, blir mest pinsamt då, faktiskt.

Droger har med hans inlägg att göra då han undrade vad de ”kodknarka” (missbruka under kodning av spel) under utvecklingen av detta spel, då det uppenbart är ett dåligt spel?

Skrivet av Ender:

Svår fråga egentligen. Först måste man ju veta vem man ska lita på, sedan får man ställa sig frågan på ifall de tjänar tillräckligt bra för att det ska anses vara lönsamt. Jag har ju märkt att det sistnämnda i företagsvärlden kan lite luddigt. Ifall du går 200 miljoner vinst på något men planeradeför 700 miljoner så har du i princip gjort en förlustaffär enligt vissa.
Sista frågan är hur de går med vinst...är det kostnaden de lägger ut kontra den de får in för själva tjänsten, eller räknas in-game försäljningen in också? Vilka siffror är det som representerar "överskottet" här?

Det är liksom en väldigt grov förenkling i uttalandet Jag är glad oavsett...så länge något bra går med vinst så är alla nöjda.

Är också det utanför Game Pass som aktier. Folk investerar i MS och då ”går de i vinst” så ”inkomst” från Game Pass är inte det ända som räknas.

RE 4 eller Alan Wake årets spel

Förslag på tema, ”Lucia och skägg”

Skrivet av whoo:

Det här blir väl en opopulär kommentar men…. Det är spännande hur många som nu retroaktivt går ut och gnäller på produktioner och bolag dom varit anställda i.

Om det nu var så kasst, säg upp dig? Det är sjukt vilka ”sellouts” folk är. Dom tycker att något är kasst och helt fel, ändå lägger dom år på att utveckla det.
Så det dom mer eller mindre säger är att mat på bordet, pengar på kontot och att driva karriären framåt gör att dom helt enkelt sitter med i produktioner dom sen sågar?

Håller helt med dig!

Bra med NG+! Men den stora frågan är, skrev Alan, Max Payne och Control?

Så länge man kan hålla in RB/R1 för att glo på bröst så är jag nöjd!

Skrivet av Sapiens:

2028...
Om spelet ska släppas till nuvarande generation konsoler, ska Series S versionen även inkludera grafik eller blir den helt textbaserad?

Låter som du ser ner på textäventyr?! 🧐

Bra skrivet Fredrik och älskar bilden över Svandammen!

Hogwarts, Lies of P, Forza Motorsport och BG3 lätt. Ska sätta tänderna i Lords of the Fallen och tror det är i toppen också.

Starfield är fantastiskt men som alla Bethesda spel så tar det några år och moddar innan de är otroliga.

Skrivet av Mirage:

Det underlättar ju om ni faktiskt läser nyheten...

"Sony satsar ordentligt på spelstreaming, bland annat i form av den kommande bärbara enheten Playstation Portal, "

Fast nya PSP kräver väl också en PS5? Är väl inte en molnstreaming konsol? Men kanske har fel

Detta är väl lite för att testa spel innan man laddar hem dem kanske om de kräver en konsol. Eller om man bara vill köra igång på en gång utan hemladdning imellan. Men håller med de flesta, är vl lite meh när det kräver konsol

Tar gärna en nyckel! Spelar väldans massa COD så skulle uppskattas

Skrivet av Fredrik Eriksson:

Hive mind! Behöver hjälp. Under senaste året har jag börjat spela betydligt mer på min Xbox, men lurarna till den hörs hellre än bra. Är på jakt efter ett par nya – men vilka? Har googlat runt lite men vill ha mer input. Allra helst ett par som smidigt kan flyttas mellan Xboxen och pc:n. På PS5:an kör jag Steelseries Arctis 7P+. Svinnöjd med dessa. Kör gärna några liknande på Xbox om det finns bra alternativ. (Mina högst officiella Pulse-lurars skinn lossnade efter nåt halvår och jag blev sur.)

Prisnivån känner jag spontant mellan en och två tusenlappar. Några förslag?

Alltså *host* *host* dessa!

https://www.fz.se/testpilot/284784-corsair-hs75-xb-wireless-m...

Funkar svinbra fortfarande med sjukt bra batteritid

Skrivet av Molotov:

Japp därför måste alla stopp som går sättas emot när ett sånt monster försöker sluka allt.
Nått som förblindade xbox fanboys har svårt att förstå.

Jag gillar Xbox mycket och deras hantering av ekosystem osv men köp av Steam som ”typ” är den ända stora butiken på PC skulle verkligen hindra konkurrens så det är väl bra att så inte blev fallet

33,6 miljoner månatliga betalare. Sjuka mängder pengar egentligen! Det är så overkligt hur mycket det faktiskt är och det där är bara från Xbox. Då alla windows licenser nya som oem delarna och alla andra typer av tjänster de har på det är en inkomstkälla också. Microsoft kan köpa det mesta tror jag, så inte så konstigt att de snegla lite på Valve.