Inlägg av NuZ

Inlägg som NuZ har skrivit i forumet

Haha! 🤣 Redneck Rampage är episkt. Ett måste spel och ”finrums” Postal

Tack för härlig recension! @Legerdemain
Jag visste inte ens att det fanns en 2a på detta?! Måste man ju nästan köra igenom nu när man läst det här

Skrivet av newlaseridea:

De får dock gärna ta bort de dödstrista minispelem där man… kanske slog baseball-bollar mot fienderna eller hur det nu var.

Haha just ja det var något sådantdär emellanåt 😅

Yes! Ska bli kul att köra igen så länge de inte tagit bort något som kanske är mindre passande i dagens samhälle:D

Ser riktigt nice ut! Ser ut som ett mer ARPG och det gillar jag. Soulslike och Kingdoms of Amalur osv osv är ju otroliga spel

Skrivet av denza:

Nej fyfan. Har vi inte en karaktärsskapare i spelet. Så kan jag lova och svära att detta kommer floppa
Bara gå online och läs. Jag håller med.

Tror de som tyvärr hörs (liten minoritet) inte spelat de andra spelen. Är en unik stil på karaktärer i Fable. Stora händer och clown fötter med ”slacker/pot head” rörelser. Detta ser otroligt bra ut och kommer vara för mig lätt GOTY när det släpps om de gör gameplay rätt. Kingdom of Amalur slaffs blandat med Overlord

Skrivet av lonian:

Jo men det räcker i två spel ändå. Vore kul med något annat nu. Jag klagar inte på att det är tråkigt men det kännas aningen repetivt i längden och det gör inte omspelningsvärdet så att man blir sugen på fler omgångar.
Vet inte hur många gånger jag spelat Doom1-2, quake 1-2

Sant och håller med dig. Vi får se hur spelet är sedan Jag hoppas på ett nytt mörkt Quake också efter detta. Lite i samma ”gore/body-horror” som de gjorde i Doom 3 fast i ”Strogg andan” och setting

Skrivet av KoP:

Ingen minns Game Boy versionen. 🙄

Haha minns att polaren var så himla nöjd med sin specialkasset man använde för att dela sparfilerna mellan Game boy och N64at. Svindyrt var det också så fanns bara en i kompiskretsen som hade en

Striden!!!

Skrivet av lonian:

Håller med. Mer bra level design, men gissar att de fortfarande är bundet till att slå en blinkande fiende för health och såga ihjäl för ammo. Tar de bort detta och gör mer traditionellt att leta healthpacks och liknande och inte inlåsta rum så är de på rätt väg.

Tror tyvärr att den typen av gameplay är ämnad Quake och Hexen. ”Nya” Doom är tyvärr så som det är. Vissa gillar det, andra inte. Jag tycker det är röjjigt och rolig gameplay för att bara rensa hjärnan med lite demonslakt

Skrivet av Fearnox:

Tyckte tyvärr inte att det såg så kul ut. Hade hellre sett 3rd person åt Splinter cell hållet.

Första var som Golden Eye typ fast bättre sen i Zero ”växlade” de lite mellan 3e och 1a person när man gjorde vissa saker som ”rulla” och i mellansekvenser. Syns tydligt i denna speedrun av Zero. Kanske blir lika i detta?! Vem vet, nya ser fett ut iaf

Skrivet av KoP:

Perfect Dark spelen (det finns 2) har alltid varit first person spel.

Skulle bara bli shitstorm ifrån fansen om dom fick för sig att göra om det till ett tredjepersons spel plötsligt. 😂

Jasså här ”pissar” man på Game Boy!?

Sjukt pepp! Ser ut som de tagit det bästa från tidigare spel och gjort det modernt. Detta och Fable var showens höjdpunkt för mig

Skrivet av lasselason:

Persona serien har sålt över 22 milj ex, därför existerar den fortfarande. När vi pratar konst och mindre projekt såsom Hifi Rush så har ju Microsoft bevisat att de stänger en studio trots att det är ett av de få hyllade spel de haft på ett tag som dessutom är japanskt då de vill expandera på den japanska marknaden. Alla företag har vinstdrivande syften, även MS i allra högsta grad.

Över 5+ spel ja, något andra serier kan jag göra på 2 spel. Jag mena 5an på ps3 till ps5. Kanske inte var tydlig där.

Är väl bara en studio denna omgång och Tengo du tänker på? Resten var väl mycket omlokaliserade resurser och folk som går vidare? Ja precis, det var väl inte lönsamt o hålla så många studios flytande utan investeringar i projekt. Löner etc.

Skrivet av erikjonathan:

Mm så är det säkert. Topparna i Microsoft sitter säkert och skrockar vid bokslutet ”att vi hade iaf kul”, när en satsning slutar med miljontals kronor i förlust.
Jag hävdar tvärtom. ALLT är pengar i den här världen.

PS. Dual sense är ju faktiskt den bästa handkontrollen

Jo visst är det så för dem kanske. Jag pratar konstnärerna och när studiorna får fria händer (MS säger att studios får det, sant eller ej vet jag inte). Tror dock inte topparna kollar på mer detaljer än aktievärdet faktiskt. Allra minst in/ut flöde när det går + in i aktierna.

Haha nae du, där har du fel. Fan får fnatt på korta batteritiden och dosan är för liten fortfarande och symetrisk. Sitter med powerbank i knät när jag spelar Nej jag har ingen lång usb-c

Skrivet av lasselason:

Om man gillar spel och vill se att det kommer uppföljare så är försäljningen direkt avgörande, säljer det dåligt minskar ju chansen att du får ytterligare spel från studion. HiFi Rush är väl det senaste exemplet, hyllat spel, studion nedlagd.

Vette tusan alltså om det stämmer det du säger! Nog svårt att säga för eller emot men ett spel jag får upp i huvudet är DMC. Säljer mediokert men det pumpas ut versioner av spelen. Hänger väl lite på vad som prioriteras och vad företagen tycker är kul att göra. Allt är inte bara pengar i konstens värld. Persona serien är en sådan serie också som har ”nichad” publik. 9 miljoner (2,4 mindre än RE6) exemplar över 3 generationer för 5an etc. Men ligger säkert sanning i det du säger också.

Skrivet av Slimebeast:

Nej, problemet i det här fallet är att du har fel.

Med flopp menas att det säljer dåligt. Eventuella recensioner är irrelevant.

Alla de Xbox-spel med fina recensioner som du listar ovan sålde tyvärr dåligt.

Om man gillar spel så spelar väl inte försäljningen någon roll? Gillar man spelet så gillar man det eller? Jag totalt älskar spelet Carrion, det sålde strax över 200k och är nog i klass av Hades för min del. Spela spel istället för gnälla på företag. Alla vet att MS är knepiga och typisk ”Murica” i det mesta men de gör en härlig konsol, bästa kontrollen och är nära communityt på ett helt annat sett än vad jag känner Sony är. Fan jag har DM:at Phil på x-lådan och fått svar och är vän med han där. Flopp är väl när det är dåligt oberoende på försäljningen är hög eller ej. Ser Resident Evil 6 som en flopp fast det sålde 11,4 miljoner exemplar.

Skrivet av Slimebeast:

Det är på gränsen till kalkon. Vissa försöker intala sig att det här är häftigt pga namnet Indiana Jones, men det ser makalöst stelt och klumpigt ut.

Är ju Mashine Games som gör det så lär väl vara som Wolfenstein. Stel första person är ju Amnesia spelen, så de brukar jag jämföra med om man undrar stelt eller inte Har höga förväntningar på detta då jag är ”Indy fan” men tror filmer och böcker är bättre än spel, men alltid roligt att spela också. De gamla spelen är ju skitbra!

Skrivet av perihelion74:

Precis kollat klart. Kändes som ett VÄLDIGT starkt Xbox och inte alls det uträknade Xbox som internet vill trycka ner i halsen på en. Var väldigt mycket som såg högintressant ut för min del och mycket som jag inte ens vill vänta på. Personligen sjukt sugen på Starfield DLCt, men det är jag väl ensam om som vanligt.

Jag kommer även gotta mig i Starfield. Såg riktigt bra ut. De brukar göra kvalitativa DLC de där Bethesda. Om man räknar bort Horse armor insidenten då såklart

Skrivet av baxtex:

Hehe låter som 360 tiden är tillbaka lol.

Haha ja lite

Skrivet av Kyraal:

"Gameplay" känns kanske lite väl generöst när det lika gärna kan vara iscensatt och man inte får någon direkt uppfattning om hur spelkaraktären kontrolleras, men det ser lovande ut tycker jag. Gillar stämningen!

De kan jag hålla med om dock. Ja settingen och den mörka humorn i Fable är guld

Skrivet av Drapan:

Definitivt inte samma sak och såg inte röken av något gameplay?

Det var ju gameplay i trailern?!