Inlägg av MRZnr1

Inlägg som MRZnr1 har skrivit i forumet

Jag skulle ALDRIG köpa något där jag inte äger produkten i fysisk form. Kan inte fatta att människor gör det, men jag bryr mig ändå inte. Kan bara säga att jag aldrig skulle göra det.
Streaming är skitdyrt! Spotify är svindyrt. Jag köpte inte ens CD-skivor för det beloppet varje år förr i tiden. Sen blev vissa skivor värda en hel del med tiden så man kunde till och med gå med vinst.

Ni som lever i det digitala. Tänk om. Och kom ihåg: bara döda fiskar följer strömmen!!!

Skrivet av Mirage:

Detta. Nostalgi är trots allt återvinning av minnen till ett högre värde än vad de egentligen har

Nja. Inte tappat skulle jag säga! Jag tycker dagens spel har tappat mycket jämfört med dåtidens spel hade mer fokus på att bli bra och roliga spel. Hade man fått göra de spelen men ville idag så hade spelen kunnat bli otroligt roliga.

Skrivet av HooD:

Hade varit kul att prova eftersom jag har EA Play Pro, men i sedvanligt EA-stil så funkar det inte.
"Load Failed: 2FFDF851"

Lösningen skall tydligen vara att hålla på och ändra i Windows så att användarnamnet inte innehåller specialtecken. Det är något som jag tycker de borde ha testat innan släpp. Jag vill inte/orkar inte hålla på att trixa för att de släpper ofärdiga och otestade spel.

Så dåligt. Därför jag slutat köpa spel.

Förvånad. De tog bort dedikerade servrar i multi-player för måååånga år sedan och det var då jag slutade köpa spelen. Men jag uppskattade de spelen som hade det på den tiden. Det var kul att möta samma gäng på servrarna och ha admins som såg till att alla skötte sig städat i sitt uppförande.
Gillar inte den nya gamingkulturen då dagens gamers inte verkar ställa krav på spelen.

Någon blir ju glad när människor köper deras ofärdiga spel. De tror nog att detta är för bra för att vara sant!

Så var det inte förr. Spel till C64an och Amigan höll hög standard. NES likaså. PC likaså. Sen finns det alltid undantag, men cmon. Dagens spel är en katastrof. Varför? Antagligen för att de som gör spelen idag bara har det som ett jobb att göra spel. Förr i tiden så var det en dröm att göra spel och det fanns inga jobbintervjuer och dylikt.

Det var magiskt förr och den magin finns inte idag. Ungdomarna idag missade allt det roliga!

Tack för recensionen!
Fick spelet inlagd av någon från en crackad CD eller dylikt på den tiden. Hade aldrig hört om spelet och jag förstod aldrig riktigt om det var ett seriöst spel eller inte. Jag minns också att det var något som kändes off med spelet. Antagligen var det hit-boxarna. Det var väldigt svårt att döda terminators och man stod typ bara där och sköt och sköt i en evighet innan terminatorn dog. Jag kom nog aldrig någonstans i spelet. Tror inte jag spelade det så mycket utan gav det ett försök.

Överlag tror jag det finns många pc-spel runt 1995 - 2001 som jag inte spelat som är jättebra.
Skulle nog säga att PC hade sin storhetstid då.

Man gjorde spel för nördar på den tiden så kvalitén var bättre på vissa spel. Idag kan man nog inte göra ett nytt Diablo 2 eller Half Life. Finns Inga resurser eller kompetens för det.

Helt säker på det. Man tummade inte på något på den tiden utan de som gjorde spelen kunde i många fall lägga betydligt mer tid än vad som var rimligt på ett spel. Sen gjordes det många dåliga spel även då. Väldigt många. Men de spelen vi alla minns är gjorda då. Även om man är född senare.

Håller med angående musiken. Avbokade spelet. Blev så avtänd.

Tyckte Vampire Survivors är lite för lätt. Tror jag klarade det på några timmar. Men det var riktigt nice i början när man började från noll.
Rätt snabbt så har man tillräckligt med guld att låsa upp alla uppgraderingar och det var då jag tröttnade.

Perfekt spel att lira när man står och köar i kassan på matbutiken alla verkar handla på nu.
Tack för recensionen. Håller med om det mesta.

Välgjort spel. Bra recension!
Tycker det var för lätt. Gav ingen utmaning så lirade inte igenom hela.

Känner mig som en riktig hacker med detta! Typ Mitnik!

Zelda säljer alltid guld

Körde igenom 4an och efter det 2an. Tycker 4an är bättre på flera punkter.
Tycker dock VS-genren är mer modern och bättre. Tänker på spel som Brutato och Vampire Survivors där man Levlar mycket snabbare. Känns mer fräscht känner jag.

Skrivet av trickeh2k:

Jag hade nog också blivit sur om utvecklare som lämnade startade egen studio och stal det mesta av det tidigare arbetet hos den gamla arbetsgivaren.

Samma här.

Synd med batteritiden. Känns knepigt att man prioriterade bort den biten. Kommer kanske en uppdatering.

Spelbart. Nej. Ospelbart. Fick dock pengarna åter.

Fastnade för Day of defeat betan en gång i tiden. Hade ju hoppats på en 2a i det nu också när de ändå håller på.

Brutato. Klarade alla 5 svårighetsgrader till level 20.

Lättast är att bara kolla recensioner tycker jag. Jag har därför aldrig behövt längta utan tvärtom så känner jag alltid "oj oj, nytt Duke Nukem släppt. Måste kollas upp".
Tycker det kommer spel hela tiden. Alldeles för mycket. Orkar inte med fler titlar nu på iaf 10 år.