Inlägg av robzOO

Inlägg som robzOO har skrivit i forumet

Om vi tittar på TLOU så släpptes det spelet 2013-14 beroende på hur man nu vill se på det och det är 8-9 år sen, varför inte göra en remake på ett spel som blev så pass populärt för att släppa det på ytterligare en generation av PS och även PC för att nå fler spelare som inte kunnat spela det förut (Tänker främst på PC spelare då).

Det har absolut inte gått för långt utan fler remakes behövs enligt mig. Så länge den är väl genomtänkt och ordentligt gjord så är det bara positivt.

Om man nu ogillar tanken så kan man ju bara ignorera det!

Half-Life: Alyx

Jag älskar Tomb Raider och Alicia är grym som Lara så jag säger då inte nej till en tvåa. Första va absolut inget mästerverk men den var verkligen inte dålig!! Folk ska ha så sjukt höga förväntningar på allt....

Skrivet av Haziza:

@Haziza: Är det Windows Store only hoppar jag nog över detta!

Finns redan på steam så nej det är inte windows store only

https://store.steampowered.com/app/578650/The_Outer_Worlds/

@PrinceToadstool: Du verkar inte ha någon koll på vad Battalion är för typ av spel.... När jag tittar på Post Scriptum så är ju det ett ww2 fps precis som flertalet av det senaste som försöker med en massa "realism". Säger inte att detta är fel men dessa två titlar har sina sikten åt två helt olika håll.

Battalion 1944 är ett steg tillbaka till vad vi hade i cod2 och cod4. Det handlar om att det ska vara ett fast paced competitive fps.

Jag förstår seriöst inte den här extremt dåliga kritiken dom får.... Jag tycker personligen att ME:A va ett väldigt roligt spel. Det fanns saker som kunde gjorts bättre helt klart men vilka spel idag är felfria?

Att försöka mäta sig med ME trilogin och dagens extremt kräsna gamers som är tvungna att hitta något att gnälla på är om inte omöjligt extremt jävla svårt.

Michael Sugar och Ashley Zalta passar ju bra om inte annat ^^

Det tycker jag va väldigt bra

Witcher 3 är det största enligt mig och jag ser inte vilket spel som ska slå den releasen. Sen är det nya Batman som lockar för egen del.

fan jag som hoppades på att dom skulle presentera två nya... man blir ju nästan lite besviken och förvånad på samma gång.

Det räcker ju knappast med att dom just släppte Unity och Rogue, det behövs mer...

Mycket härliga nyheter!! Gillade Human Revolution så ser väldigt mycket fram emot detta spelet.

En bra recension, jag håller med i det mesta fast jag skulle nog ge spelet 4/5.

Jag spelar med 2 polare och det är otroligt kul, vi har inte kommit speciellt långt i spelet så jag kan inte säga så mycket om vad jag tycker om storyn men den känns lite sådär so far!

Be the zombie är något jag har kvar att testa men det får bli efter main spelet är klart

Skrivet av sith:
Skrivet av Castor.T:

I call - bullshit.

Det är väl ungefär 6:e gången Microsoft säger något liknande.

Och vad syftar du på?
Win 8 var och är ett steg i rätt riktning. Win 10 än mer.

För en gamer blir prestandan bara bättre och bättre.
Så exakt VAD syftar du på som du tror MS inte kan hålla?

Jag tror han syftar på alla dom gånger dom sagt att dom ska satsa mer på PC/Windows gaming vilket dom vid flera tillfällen visat att dom inte bryr som om för fem öre.

Genom att kolla på den här nyheten, "Dags att prata om gaming i Windows 10" och i och med att det står att Xbox One även ska få en version av win 10 + att det är Phil Spencer som pratar så är det förmodligen bara xbox all in.

Jag hoppas att jag har helt fel i det jag säger men den känslan jag har av MS är att dom inte längre bryr sig om annat än xbox när det kommer till spel.

EDIT: Om vi tar ett spel som exempel, nya Tomb Raider som ska släppas 2015... Även fast det är microsoft som ska publicera spelet så gör dom det BARA till Xbox? det är ett bra exempel på att dom skiter fullständigt i hur många Tomb Raider fans det finns på PC som blir utan spelet. Konstigt kan jag tycka eftersom dom så många gånger sagt att dom ska satsa mer på PC.

Trist men det är bättre med ett färdigt spel finns annat att hitta på under tiden.

ahop man fick köpa sin egen julklapp tydligen, Grattis till er som vann

Fan tänk om man kunde ha lite flyt då för en gångs skull haha, Lycka till ni som deltar

Grattis till er vinnare!

Jag är en pc spelare och kommer alltid att vara, enligt mig själv och alla som jag spelat eller spelar med så är Ghosts det absolut sämsta CoD spelet som har släppts genom åren. Allt jag har att säga om det spelet är bara negativt så det finns ingen anledning att dra upp den listan.

Från Black Ops till Ghosts så är det Black Ops spelen som är dom bästa, BO2 hade en riktigt skön känsla och det hade en del bra maps för search and destroy. Problemet va dock lobby systemet och en del annan småskit som dom enkelt kunnat fixa i en patch men som dock inte hände.

Enligt mig så är Treyarch sista hoppet för CoD serien, det är helt enkelt så att det bara är dom som har kunnat plocka fram bra spel den senaste tiden. Det är alldeles för mycket framtids tänk så jag har därför en stor förhoppning om att Trayarchs nästa spel kommer att va ett nytt spel baserat på WW2.

Det nya Advanced Warfare har inte alls övertygat på mig och kommer inte bli något köp för min del.

Bra

Ser verkligen fram emot det här spelet, tror det kan bli riktigt bra!