Inlägg av Katorr

Inlägg som Katorr har skrivit i forumet

12

Jag tycker det ger spelet ett riktigt mervärde. Meta-gamet för leveling bryts ju och vi får istället chans att se content som man kanske vanligen skippat!

@kveldulver: Tänk om dom går så långt att lägga till multiplayer i Zelda. Inget omöjligt och spelet är ju som gjort i form av hur det hade funkat som ett MMORPG. Sen hoppas jag själv på nått nytt IP. Då kanske något jag kan spela med pojken, rörelsekontroller till småbarn är ju skitroligt för dem. Enkelt att förstå hur inputen funkar för även ettåringar idag.

Här kan svenskar köpa Lego Dimensions

Trams, spelet finns hos GameStop. Speciellt för den här "import"-releasen är att spelet endast har röster på engelska, samt undertexter på danska och nederländska.

Skrivet av Balkp:

Mig veterligen kan man köra alla spel i "4K" på PC, bara man har hårdvara för det. Varför är detta en nyhet?
Skrevs likadant om Ryse:son of Rome

Om du har ett kort ifrån Nvidia så har dom nyss lanserat en fiffig lösning på det här, tanka senaste drivers och kika in DSR.

Jag älskar att ovanstående talare är positiva och att det inte pratas mjölkning! Men ja, skitfiffig idé! Jag tvekar på att det här kommer slå igenom och få folk att glömma Skylanders, men det är en bit på vägen. Disney Infinity är ett bra exempel på en Skylanderskonkurrent som inte gick så bra.

Säg att dom tar det här med Amiibo till en helt ny nivå och låter dig använda dina skräddarsydda karaktärer i samtliga framtida Nintendo-titlar, så har vi genast något som ger samma karaktärsmöjligheter som Diablo!

Skrivet av SaraLivblad:
Skrivet av Banditen:

@SaraLivblad Det ska bli intressant att läsa hur du knyter ihop denna säcken. Jag kan ju tycka att ett toppjobb för dig vore kanske att arbeta för NSA och leta efter farliga bokstavskombinationer.

Men fan är ni så insnöade att ni inte ser antisemitism där den finns?? Först var det jävla massa artiklar om hur girig Bobby Kotick är, och det är antisemitiskt, ja. Och nu börjar det snackas om att Altman också är girig. Om inte det är antisemitsm, så vet jag inte vad som skulle vara det! Det ÄR antisemiskt att säga att judar är giriga och snåla och rika. Fattar man inte det, så har man inte läst på sin historia, datornördar som ni är!

Han nämnde ju aldrig judar. Är du helt funtad? Människor som dig får mig att vilja kasta mig ur saker som "vänsterpartist", "fitta", "feminist", och "socialist". Inte för att orden har någonting med någonting att göra eller att dom på något sätt beskriver verkligheten, utan enbart för att du fiskar de här orden och vill ha reaktionen så att du kan gå till motattack med din propaganda. Så tillbaks till hörnet, din dumma brud. Puss

Sen skall man väl inte bli så förvånad. Det är en ung bransch med många entrepenörer som letar sig in och använder sig av business-metoder man kanske inte vill förknippa med spelbranschen, som kund. Men värt att veta är att i toppen av alla bolag som har med spel och pengar att göra, så sitter det ett gäng snuskiga kapitalister med bara ett par saker på hjärnan: Aktieägarna, omsättningen och vinsten.

Ingen som har nämt att Angry Video Game Nerd håller på med en egenproducerad långfilm om just det här ämnet, B-films komedi, kika in Cinemassacre. Värt att nämnas är även att det absolut inte är ett PR-jippo utan att den här sägnen har snurrat runt väldigt länge och bekräftats hit och dit.

Fin, klok gumma. Jag tror vi alla här rätt svårt att egentligen sätta oss in i hur upplevelsen kan vara för någon som kommer ifrån en annan tid och har levt ett mycket längre liv än de flesta av oss. Det drömska, romantiska sättet hon beskriver världen och livet i slutet av klippet kan endast komma ifrån någon som vandrat vägen.

Måste ha tagit hus i helvete på PR hos DICE nu. Gå ut med sånt här viralt är väl inte det bästa kan tyckas.

Räckte med att se ett par sekunder in i första klippet för att höra snön knarra under fötterna, Cutters intensiva andetag. De tickande och svepande ljuden ifrån Cutters dator och även infödingarnas lustiga röster. Skön stämning, goda minnen.

Gällande procensatsen för defekta Xbox 360 pre-jasper under dess livstid kan jag nämna att siffran faktiskt är helt galna 65%. PS3 pre-slim har 7% och Wii 4% under deras livstider.

De här siffrorna är allmän fakta som kommuniceras inom branschen.

12