Inlägg av Loading

Inlägg som Loading har skrivit i forumet

Om det blir typ som gamla star wars galaxies. Så kan jag se att detta spel kan överleva en stund.

Skrivet av Molotov:

Får inte jag ska inte nån annan få heller.
en till expert talar
😂🤷‍♂️

Absolut! Ser man bara en sak så blir man blind. Men jag skrev vad jag tyckte. Inte vad folk ska tycka. Jag får uttrycka mitt missnöje.

Skrivet av Fargo:

Ver inte vad du menar med nödlösningar, i Alyx upplevde jag inget sånt. Genomtänkt och bra utnyttjande av dom större möjligheter att integrera med miljön i spelet.

Vad jag såg så kunde man inte hoppa så man har istället en ruta som visar vart man kan hoppa/teleportera sig till. Vilket kan tyckas är en nödlösning.

Skrivet av anon_119148:

För att om inte plattgamers ska få spela det ska ingen eller varför blev du nästan glad?

Köpa VR för många tusenlappar för att kunna spela ett Splinter Cell spel kändes knappt lockande. Därför blev jag glad. sen brukar VR ha massa nödlösningar för att gameplayet ska fungera. + Så är jag fortfarande besviken att Half-life: Alyx blev ett VR spel. (Fick se nån annan spela det på Youtube för att man ville iaf få uppleva handlingen) men det är som sagt jag som tycker detta.

Nästan glad över att Splinter Cell VR inte får se dagens ljus. Men jag hoppas att vi får se ett nytt Splinter Cell som lever upp till dom gamla spelen (gärna med Ironside som röstskådespelare också tack)

Älskar vad jag ser!

Skrivet av Pholiage:

Man måste väl acceptera att skådespelare inte kommer alltid göra sina roller. För mig är det inte ett jätteproblem. Däremot när man går för långt bort från källmaterialet så blir man besviken. Ta nya Piff och Puff filmen. Alltså 12min klarade jag. Den tanken slår mig när det kommer till kommande Mario filmen.

Piff och puff räddningspatrulls filmen var jäkligt bra och rolig. Skattade så hårt när en viss igelkott dök upp i filmen.

Skrivet av Belfry:

Det ska bli intressant att se hur de löser det hela om Shepard faktiskt är med, kändes som om hen fick ett värdigt slut i trilogin, vet helt ärligt inte om jag vill spela som den karaktären ännu en gång.

Ett av sluten är ju att Shepard överlever så då kan dom bara följa den linjen.

Nu börjar man känna igen Blizztards mer skräp åt folket...

Vill säga Guardians of the galaxy. När spelet är bättre än filmerna och knappt ingen pratar om detta riktigt intressanta mass effect klon. Så blir man lite ledsen i ögat. Sure. Fighterna är inte det bästa som gjorts. Men det finns mycket som gör att man gillar det iaf. Musiken och karaktärerna säger bara wow! Sedan är "the promise" nästan det läskigaste som skapats i ett spel. Så kom igen spela spelet!

Älskade spelet! Handlingen och karaktärerna är mycket bättre i spelet än i filmerna. Vill gärna ha en uppföljare. Får ni chansen att spela detta så är det ett riktigt bra singelplayer spel.

Beställde en igår, så får den på torsdag eller fredag

90% gissningar och 9 rätt.

Man var inte intresserad av spelet när det fanns på kartan... Såå nej tack.

Skrivet av Sapiens:

Fast... va? Du skrev att...
Då är ju priserna sponsrade av Playstations svenska pr-byrå.

Och då brukar man väl skriva något i stil med "Priserna sponsras av Playstations svenska pr-byrå ".

Kan bara hålla med att detta låter lite konstigt. 🤔

Skrivet av Kalliban:

Har de nya spelen någon bakgrundsstory som de gamla, eller är det bara lönnmörderi för hela slanten?

Dom nya Hitman spelen har en story som går igenom dom 3 spelen som en röd tråd.

Kan man sluta att modifiera vapen och annat skit? Typ ha riktiga klasser och göra det lite mer verkligt. Än att alla är John Rambo och scope på alla vapen m.m. nu var det dock ett tag sen man spelade Battlefield men känns som dom är så långt ifrån vad bf en gång var.

Älskar Hitman 3, riktigt underhållande och intressanta sätt att göra sina lönnmord på. Så ser fram emot mera!

Tycker inte man ska acceptera sådan här remaster från ett sådant stort företag. Om det inte är klart släpp inte ut spelet.. körde San Andreas i 20 minuter och tyckte det var helt skräp. Så tycker att gör om och gör rätt!

Michael ironside or get THE du*k out!