Inlägg av NaZGuL

Inlägg som NaZGuL har skrivit i forumet

Fick Death Stranding alldeles nyss!

Skrivet av A1200G:

Samma här. Jag har köpt base game sen innan och Directors Cut står bara "Unavailable"...

Sökte på Death Stranding i Storen och kunde claima det för bara några minuter sen:)

Glöm det! Det var base game jag fick:(

Skrivet av Wilfer88:

Hade en intensiv period med Victoria 2 och herrejisses vad hundratals timmar flög iväg snabbt. Väldigt lite spelat senaste 3-4 åren, men vet att bara man tar sig förbi inlärnings-perioden i Paradox spel så är i alla fall jag fast i ett beroende väldigt snabbt. Är ganska glad de gjort om combaten helt och hoppas att England och Ryssland inte blir helt omöjliga att få emot sig.

Ryssland är tydligen bra att ha som handelspartner enligt "The Spiffing Brit":), Jan Mayen är det som gäller!

Skrivet av magnne:

Kan han verkligen bättre? Så vitt jag vet har han inte varit drivande i någon kvalitativ spelutveckling på närmare 20 år.

Att inte Paradox var informerade om denna brist, de kunde sparat in pengarna för Empire of Sin.

Undrar ifall Richard Gray (aka 'levelord' fortfarande är med eller om det var ett kort inhopp: https://www.youtube.com/watch?v=h080rL_Jkc8. Om inte annat kanske bandesignen har inspiration från honom.

Ubisoft ger bort Assassins Creed II till PC. mellan den 14:de och 17:de april. Bara logga in i klienten och klicka.

Dansk indieutvecklare delar ut spel eller DLC

Betadwarf, dansk indieutvecklare ( http://www.betadwarf.com ), delar ut spel efter att en 9 år lång resa börjar närma sig slutdestinationen: https://imgur.com/gallery/QN6zUT3
Finns även att hämta gratis hos Microsoft: https://www.microsoft.com/en-us/p/100-off-bundle-minion-maste...
Fick min kod för 40 minuter sen:)

Ha det /NaZGul

@SorbP, i och med att de ( C02 ) har tappat mer än hälften av sina medlemmar på grund av blåsningen och inte i någon större utsträckning har tillgång till sina resurser, så borde väl krigandet snart vara över?

Skrivet av Chomag:

Är det i spelet till exempel tillåtet att hota andra spelare på så sätt att en stor klan (eller vad de nu kallas i EVE) hotar en betydlig mindre med typ - betalar ni inte en avgift till oss, så kommer vi och pajar era skepp, förstör era rymdstationer och gör allt för att ert spelande ska bli så svårt som möjligt, det vill säga ren utpressning av den typen organiserad brottslighet håller på?

Av det jag läst så tycker jag hela systemet låter mer eller mindre sinnessjukt och att folk ändå spelar det med den vetskapen är rätt makabert faktiskt.

Är helt tillåtet och är i princip mottot för den största alliansen som har sitt ursprung från somethingawful.

Varför konvertera valutan i EVE till termer som inte är releveanta? 1 Billon i EVE är fickpengar, medans 1 Trillion är så mycket mer. Kan till exempel köpa ca 8-10 stycken Titans (de största och dyraste skeppen) för runt 70-110 Billioner styck utan utrustning beroende på marknaden. Med 1 billion kan jag inte ens köpa något av Marauder-skeppen. De stationer som han ändrade äganderätten till kan normalt sett endast skifta ägare utifall det fightas om det, han valde att blåsa alla i den allians han varit medlem i och "vän' med de senaste 3(kan vara mer) åren. Han är numera medlem i den allians tillika den största i EVE som med stor sannolikhet också var de som triggade hela händelsen.

Citerar från början av artikeln: "Men så var det en liten detalj, som gick under beteckningen TCP/IP. Id Software, utvecklaren av Quake, lade in stöd för internets själva hemspråk i koden till spelet –sannolikt utan att ha en aning om vad detta skulle ställa till med."
De var kanske medvetna om något i alla fall, då de tidigare fått doom registrerat som en service i RFC 1700 med port nummer 666.

Skrivet av RedZour:

Ett nytt MDK spel hade inte varit helt fel

MDK som i detta?: https://en.wikipedia.org/wiki/MDK_%28video_game%29
I så fall var det Shiny Entertainment som gjorde det.

Skrivet av Tapiwen:

OM det skulle bli en rejäl flopp, massvis buggar och ostabilt ungefär som AC: Unity till PC var när det släpptes om inte värre.

Kan vi vänta oss ett historiskt QQ/flame war om det skulle hända?

Om det är ett ja så måste vi ha popcorn. Massor av det, mycket viktigt detta.... Mycket viktigt!.

Kan detta vara lösningen månntro, snacks i lösvikt säljs i Umeå:)?:
http://www.gp.se/matdryck/1.2651369-svart-valja-dina-favorite...-

Nu har hela helvetet brutit i EVE, först tar de bort språk-chattarna för att de inte kan följa upp, ifall vad som sägs bryter mot EULA och TOS, vilket skapade en mindre storm här: https://forums.eveonline.com/default.aspx?g=posts&t=375154

Sen, igår kom den här bomben: http://community.eveonline.com/news/dev-blogs/long-distance-t...

Vilket i stora drag innebär att alla stora skepp som Titan, carriers, jump freighters mfl. kommer att få kraftiga begränsningar vad gäller avstånd de kan hoppa till, samt att det kommer att ta tid innan de kan fortsätta vidare.
Efter att ha läst vad som stod i devbloggen så satte skrivandet igång och har inte slutat än 200 sidor och är i nuläget uppe i ca 3800 inlägg, https://forums.eveonline.com/default.aspx?g=posts&t=376666&p=...

Så nu kommer väl aktiviten att sjunka ytterligare ett snäpp återigen när de som verkligen menar vad de säger avslutar prenumerationen.

Skrivet av Winzi:
Skrivet av 73mpl4R:
Skrivet av Bennii:

Fotboll? Är inte det den där bollsporten där man kastar sig omkull på backen när någon petar på en och sen grinar när domaren ser? Nej, usch och fy för fotboll.

Nja, tror att man gör lite mer än så.

Ja det gäller att få det att se så troligt ut som möjligt och hålla sig om rätt del av kroppen så att det blir både kort och straff.

Den nya tidens fotbollsträning, iofs lite gammal men:
http://www.youtube.com/watch?v=_o1PIddICvg

Högljudd orgasm

Danskarna har ju ingen koll, är ju bara att kolla/spela in vad som händer i trädgårn:), http://blogg.gp.se/citatet/2013/07/25/igelkottar-brukar-stank...

Skrivet av Ellakk:

haha, håller man tillhanda ingredienserna till soppa, så är det soppa man får. varför i hela friden gjorde de så att det var möjligt från första början? inkompetens? skulle aldrig hänt i eve.

Du skall nog kolla upp FW-exploiten som gjordes möjlig av CCP!!!.

Hmm, Warren Spector gör ju spel för Disney, kan ju inte vara helt fel och släppa loss han på något Star Wars-relaterat.

swtor.com verkar vara under d-dos attack eller något.

Vet inte om det är i min ände eller deras men kommer f-n inte in på sidan. Får hela tiden ett "HTTP 400 Ogiltig begäran"-fel när jag försöker.

Tack och lov, så verkar det som att Origin inte kommer att behövas när SW:Tor skall installeras/köras.

Skrivet av Zpiritual:
Skrivet av Sebastian Lind:

vem kommer köpa det?

Ingen? Spelet ska bli free 2 play i någon form vad jag vet. Still, de borde inte ha gjort det PS3-exklusivt.

En av anledningarna till PS3-exklusiviteten är förmodligen att XBOX LIve är ett stängt system där CCPs och några till, Square Enix bl.a inte skulle ha den frihet de anser sig behöva. Vilket de tydligen har fått med valet av PS3 som plattform: http://www.eurogamer.net/articles/2011-06-09-will-ps3-exclusi...