Inlägg av anon203313

Inlägg som anon203313 har skrivit i forumet

1
Skrivet av SunShine:

Hur många som spelar spel har något att direkt identifiera sig med i spel ? Det kan inte vara många. übermacho manliga karaktärer, platta endimensionella kvinnliga karaktärer, sexism ja hela rubbet.
Det är då sannerligen inta bara HBTQ personer som far illa den saken är säker.
Är man tjej/kvinna och spelar spel så haglar orden minst lika förjävligt. Vet inte hur många gånger man fått sitta och höra, under online matcher hur män talar till varandra i form av "you play like a girl" eller hur de sitter och säger det enda könsdiskriminerande ord valen efter varandra mest hela tiden "you ho, you cunt, you fucking bitch ass hoe" osv osv osv.
Bedrövligt är det....

Jag skulle vilja påstå att om någon är diskriminerad utöver kvinnor så är det homosexualla. Jag har svårt och se hur queer/trans människor känner sig påhoppade då det sällan (eller aldrig) sitter och sägs saker som "oh you play like a trans woman you dirty hoe skank"... nope.. inte hört den typen av idiotkommentarer.

Ser också att många här skriver att homosexuella är så himla känsliga av sig. Jag tror inte det är de som till största del står bakom den här RFSU rapporten. De som sett till att den blivit gjord är med största sannolikhet queer aktivister. Och nu menar jag queer som i queer teori, det är inte detsamma som homosexualitet.

Är inte riktigt säker på hur du tänkt där. Jag som trodde transkvinnor identifiera som kvinnor, så varför skulle dom inte bli upprörda över sexistiska kommentarer precis som du blir?

Skrivet av Konung:
Skrivet av Ender:

Hmm, går ni i samma klubb eller?

Det är mycket möjligt
Faktum kvarstår; extrema kulturmarxistiska och vänstervridna idéer och tankemönster ligger som blöt filt över varje fråga som diskuteras i Sverige. Är du det minsta konservativ i frågor angående invandring, feminism och HBTQ- frågor är du i princip värre än Hitler i PK-maffians ögon.
Den absoluta konsekvensen av detta är att yttrandefriheten i princip försvinner och endast de kulturmarxistiska åsikterna tillåts framföras i det offentliga rummet.

Och är man inte för ett fjärde rike så verkar man ju bli stämplad som kulturmarxist så fort man öppnar munnen. Jag vet inte ens riktigt vad man ska säga om det du skriver... Största trollet på FZ.se eller tror du verkligen på det du säger? Skulle föreslå en dos empati till morgonkaffet, möjligen att gå utanför dörren och se hur världen egentligen ser ut.

Och ja, förnekar man folks lika värde, så är det ju ganska illa. Sen att slänga runt helt meningslösa ord som "politisk korrekt" och "politiskt inkorrekt", kan ju lika gärna börja meningen med "jag är inte rasist, men..."

1