Inlägg av Mordocai

Inlägg som Mordocai har skrivit i forumet

Skrivet av psiko:

Konstigt att slänga in ett (nog) där när det finns så många andra altternativ för dom som är tveksamma eller inte bestämt sig ännu.

Avstod att rösta nu, men vet redan att jag (definitivt) kommer skippa Diablo IV. Tyvärr får man väl säga när Diablo är en av mina favoritserier genom tiderna, men känns inte som detta Diablo passar mig alls. Kommer dock försöka ta del av storyn i kampanjen på något sätt, förmodligen via youtube och/eller streamers.

Aja, hoppas ni andra blir nöjda med spelet.

Hade också gärna haft ett alternativ utan nog:et, spelat alldeles för mycket diablo, diablo2 och PoE så är redan urless på den genren.

Efter den timmen jag testade betan så fanns där ingenting som lockade mig att spela så jag vet utan ett (nog) att jag inte kommer spela spelet

Jag avstår däremot inte för att jag "inte gillar AAA-utvecklare", Blizzard (älskat de sedan Lost Vikings som liten) el annat skäl utan för jag tycker genren är väldigt repetitiv och uttråkande.

Det hade varit intressant att i omröstningen ha ett alternativ som reflekterar de som vet med sig att de aldrig kommer spela spelet

Skrivet av lasseedsvik:

Hört att 2k-games har ett golfspel utan de jävla Judas-spelarna som kör LIV. Och att det har en course-editor.

bara att du kallar LIV-spelarna för "judas-spelare" visar på att du har väldigt limiterad uppfattning av tävlingsgolf och spelarna på de olika tourernas vardag, hur mycket de kämpar och sliter för peanuts om de inte tillhör créme de la créme, har du ens någon aning om hur dyrt det är med caddie varje månad oavsett du vinner miljoner eller inte en krona?

Jag har inget positivt att säga om LIV-touren, den är plojjig, minst sagt begränsad i underhållningsvärde och omogen jämfört med de etablerade tourerna men att kalla de som tar pengarna som de får för att spela där Judasspelare är minst sagt löjligt.

En spelare som Cameron Smith, hade han blivit världsetta? Förmodligen aldrig och det vet han

Henrik Stenson top #10 igen world? Aldrig och det är han fullt medveten om.

Hur mycket pengar fick de i signing fee för LIV?

Mer än vad de kunde tjäna på PGA-touren på _många_ år, mycket möjligt resten av deras liv totalt

A bird in the hand is better than two in the bush vilket förmodligen var precis så som de och de flesta av de andra på LIV resonerar.

De flesta på LIV är inte i den absoluta världstoppen men de kan fortfarande spela bra nog för att imponera på den stora massan och det är allt de behöver göra för att tjäna hiskeliga summor varje tävling

Jag har flera vänner på Halmstad GK samt min tidigare bana Ringenäs som har försökt leva på golf och det är Inte lätt oavsett hur bra man är om man inte är SÅ bra som vad de på tourerna är. (dock är det flera av de som gör det med mer el mindre framgång)

Om du då inte är i prime shape of your life Och du får ett erbjudande från LIV med livsförändrande pengar skulle du då inte ta det? (ja du kanske inte skulle det eftersom du har the moral highground att kalla spelare som gör ett beslut baserat på framtida livsinkomst för "judas-spelare" men alla har inte samma oklanderliga moral och etik som vad du har)

För mig är PGA och DP world tour det enda som intresserar men jag kan förstå de som ser underhållning i LIV:s format också och jag skulle aldrig få för mig att uttrycka mig lika generaliserande och patetiskt som vad du gjorde.

Samtliga Zeldaspel, Soulsserien, World of Warcraft, Diablo 3, Lost Ark, Counter-Strike, Apex, PUBG, H1Z1 - egentligen bara allt som är battle royale

Förvånad hur ett så värdelöst spel som Super Mario Bro's fick så många uppföljare, minns jag att jag redan som sexåring tänkte vilket genomtråkigt spel medan mina 6 respektive 8 år äldre syskon fann det storligen underhållande. (Mario 64 är ganska kul)

Soul Calibur VI

Älskade fyran och spelade det otaliga förfester med vänner, sen missade jag helt femman men hörde det skulle vara bra så jag köpte sexan på launch och ångrade mig nästan omedelbart.

Storyn är skrattretande och fighterna oinspirerade.

Skrivet av Nocternity:

Nu finns det ju ganska mycket empirisk data på att det är betydligt fler BMW-förare än övriga som struntar i att använda blinkers. Dessutom inte bara i Sverige utan i hela världen.

Så det är ingen stereotyp, och det är definitivt ingen osanning.

Länka till dessa empiriska data. Dvs en faktisk vetenskaplig studie inte bara något random nätforum eller, med ännu mindre trovärdighet, reddit. Torde inte vara svårt för dig eftersom det finns "ganska mycket" av det men när jag sökte nyss fann jag inget. Jag skulle vara väldigt intresserad av att läsa en vetenskaplig studie av detta "ganska myckna" fenomen.

Lyckas du dock inte länka någon studie är det du gör bara att posta dina egna stereotypa (ja, så funkar det) subjektiva värderingar och sedan påstå att det finns mycket empirisk data utifrån att du har funnit jasägare som håller med dig i dessa subjektiva värderingar och du framstår som en komplett idiot.

Svenskar generellt är urusla på att använda blinkers och t.om i Spanien, som är min andra hemvist där de kör absolut uruselt och en stor andel bilar har diverse skador, så använder de blinkers väldigt mycket noggrannare än här.

Skrivet av Nocternity:

Oj, trampade jag dig på tårna? Måste göra dig besviken, har absolut inget med någon svensk avundsjuka att göra, BMW’s som inte blinkar är dessutom ett internationellt problem

Jag hatar själv när folk inte är tydliga i trafiken och signalerar tydligt hur de ska köra. Det ser jag dock dagligen från allehanda märken, både inrikes och i utlandet, och då jag själv kör BMW, och så har gjort i 20 år, är jag så trött på denna stereotyp som varken är sann eller rolig.

Skrivet av Nocternity:

Inte helt oväntat så saknar den blinkersspak

vilket fantastiskt idiotiskt inlägg

Det har med föraren att göra inte märket, släpp den svenska avundsjukan Jante.

Skrivet av Oakenborn:

Jaha så det är för att ta igen den förlusten som dom fortsätter att släppa GTA 5.

Nej, de fortsätter släppa GTA 5 för de fortfarande tjänar enorma summor på spelet. De är inget pro bonoföretag utan jobbar för så mycket vinst som möjligt på nedersta raden i balansräkningen.

GTA 5, in 2020 alone, generated $911 million for its developer Rockstar Games. This, if compared to game's turnover in 2019, shows a 53.11 percent rise in the amount of money spent in GTA 5

MK X är nog det sämsta spel jag köpt efter Spider-Man. PGA Tour 2K21 hade jag höga förhoppningar på då jag lever för golf sommartid och ville ha något bra alternativ när kylan smög sig på men jag ångrar verkligen att jag inte insåg under 2h hur uruselt det spelet var och refundade det istället. Tio år gamla Tiger Woods-spel är avsevärt roligare än 2K21's monstrositet.

Ser ut som ännu en i raden av alla värdelösa PS+ months och jag är lättad att jag inte längre betalar för skräpet.

Citat:

Ja, snälla gud, låt GTA 5 få somna in för gott ASAP.

Du behöver ju inte spela spelet, det är helt okej att spela annat och bara ignorera allt som har med det att göra.

Jag har inte spelat det sedan jag stuvade undan PS4:an för två år sedan men tycker fortfarande att det är det näst bästa singleplayerspelet någonsin (endast slaget av RDR2) och även om jag störde mig i slutet på GTA online och dess många fuskare så förtar det ju inte att GTA V är en fantastisk upplevelse.

Verkar väldigt egoistiskt att vilja att ett spel ska "somna in för gott" utifrån personliga preferenser.

Ungefär som att jag skulle vilja att world of snorecraft försvann för att jag irriterar mig på den extremt cringeworthy reklamsången på Twitch för någon expansion jag inte ens vet vad den heter

Förråd

Så länge det leder till mer PvP så är jag all for it. Spelat sedan launch mer eller mindre och är så trött på all PvE content de lägger till men de fokuserar ingenting på PvP vilket är det enda roliga med spelet.

Streamar på twitch under samma namn om någon vill segla som en brig/galleon PvP crew vid tillfälle och salta havet med tårarna från sjunkna pirater.

Skrivet av Shadee:

Bra jobbat och tack för uppmuntran . Det kan nog behövas. Har däremot redan kommit längre än jag någonsin gjort tidigare i alla fall!

Hade ett helvete innan jag kom på att det gick att hålla in hoppknappen vid vägghoppande och man inte behövde ha supertajming på varje hopp. Känns som jag kommer fastna på fler ställen, men det tar vi då. Tror däremot att jag näjer mig om jag nu klarar det här spelet. Att gå in på t.ex. "I wanna be the Boshy" är nog ingen idé.

Blev klar med min andra playthrough av Boshy i helgen och vilken skillnad. Första gången (2017) tog mig 14 455 deaths och denna 4897, har alltid sagt att när det kommer till fangames och IWBTx så kommer jag endast att spela Boshy och I wanna find my Destiny (ungefär som Boshy plattformsmässigt men betydligt lättare bossar) men fan om jag ska ta och ge mig på det här också kanske..

Nya hörlurar (BeyerDynamic DT-770 Pro?) + mic Audio Technica 2020 AT USB+ / Røde NT USB

Hej!

Jag har bestämt mig för att göra mig av med mina Corsair Void Pro som är alldeles för stora för mig även på minsta inställningen (och ingen har någonsin anklagat mig för att ha ett litet huvud) och efter lite stötande och blötande (googlande och jämförelser) har jag nu kommit fram till BeyerDynamic DT-770 Pro 80 ohm

Jag var först inne på att skaffa ett bra gamingheadset och eventuellt ett trådlöst sådant men mickvaliteten verkar bli lidande med sådana om man inte betalar guld och gröna skogar.

Finns det någon anledning att jag inte borde gå med dessa hörlurar utan med någon annan lösning?

Då jag streamar på Twitch tänkte jag att det kunde vara värt att investera i en bättre mic för förbättra helhetsupplevelsen

Micen jag är inne på i nuläget är Audio Technica 2020 AT USB+ eftersom jag kommer låta mitt moderkort, Asus Prime Z370-A II, driva micen så struntar jag i en goXLR-lösning som verkar bli betydligt dyrare.

Funderar även på en Røde NT USB, av det jag googlat med jämförelser och så är jag fullständigt övertygad om att oavsett vad jag bestämmer mig för så kommer det bli betydligt bättre än min nuvarande kvalitet på streamen.

Jag tycker att micen har inte varit hundra med mitt nuvarande headset så är förhoppningsfull att en separat miclösning kommer höja kvaliteten på mina streams en del

Enligt Google verkar AT2020 vara det bättre alternativet men jag är nyfiken på att se om någon här har inputs på det som kan få mig att gå mot det danska alternativet istället

Min totala budget för hörlurar + mic ligger runt 2500-3000kr

Gott nytt!
Mordo

Skrivet av Sarky:

Alla börsnoterade bolag lyder under speciella regler med krav på transparens gentemot eventuella investerare. De tar alltså investerarnas perspektiv och inte spelarnas precis som det påpekas i artikeln. Tycker det är ganska viktigt att hålla reda på i diskussionen.

Det handlar alltså inte om att stämma CD Projekt för att spelet släpptes med buggar.

Tack för en "voice of reason"-kommentar.

Saknar alternativet aldrig i helvetet skulle jag spela något dylikt, eller bara kort och gott "Nej."

Jag har streamat i över 5 år på Twitch men även jag lärde mig lite småsaker från denna utförliga guide, lär säkert kunna hjälpa många andra på djupet, väl skriven artikel.

Skrivet av Vercadi:

Är säkert bara jag som tyckte spiderman var ett mediokert spel, det enda jag minns i efterhand var fighten mellan el grabben och vulture, och den fighten var 5 min av spelet.

Även jag tyckte spelet var riktigt värdelöst, jag tvingade mig igenom det på en sjukhelg när det var nytt sedan sålde jag det omedelbart en hundring billigare bara för att bli av med skiten och inte bli sittandes med det.

World eventsen var mer än absurt repetitiva och nätsvingandet slutade underhålla efter några minuter. Sedan att de svåraste vanliga fienderna skulle vara några ordinära personer, dock lite större än de andra och som kunde blocka dina vanliga attacker om du inte först förblindade de med nät eller kontrade, kändes otroligt idéfattigt.

Spider-Man var för mig årets mest överskattade spel.

OnTopic: Det här spelet ser tyvärr lika kasst ut som Avengersfilmerna, nu orkade jag bara kolla gameplayvideon för Thor men såg ut som en dålig God of Warkopia.

Skrivet av Caene:

Klarar inte av spelmiljöerna i souls-spelen, hemskt tråkiga.

Håller fullständigt med, vägrar spela spelen pga miljöerna i de.

RA kommer alltid vara RA2 och Teien samt Medieval för min del, spelade en del q3 rocket arena också men q2 var ju magiskt bra.

Jag personligen finner det extremt tacky att de valde namnet Rocket Arena på ett nytt spel. Tur att spelet ser ut som en påse skridskor och underhållningsvärdet ungefär detsamma så det inte lär slå igenom.