Inlägg av Hator

Inlägg som Hator har skrivit i forumet

Tyckte det var inget speciellt alls, så blev refund. Nog det tråkigaste spelet jag spelat i år.

Höll på bli galen på alla keybindings och menyerna . Lite väl mycket loading screens för jag ska känna att det är ett storslaget värld. Tycker inte såna här spel ska loada när man går igenom en dörr.

Är alltid next gen för sälja!
Vi pushar alltid teknologin framåt! = Även om det ser 3 år gammalt ut redan,men vi ville inte spendera mera pengar än vi måste .
Är aldrig vårt fel! = Det är alltid era datorer som suger sluta vara fattig köp en ny dator.

Lite trött på alla som gör spel och tech bolag eller snarare all girighet.

Kan de vara lite mänskliga och erkänna fel istället?

Man kan se samma skit attityd hos Apple och massa andra företag, det är inga fel på våra produkter du har använt den fel så du borde kanske köpa en ny och uppgradera.

Jag har hellre euro än den svaga kronan i långa loppet. Men tror som sagt vi kommer gå över någon gång. Lär ju inte bli någon röstning om det tror jag.

Sen finns det ju två typer av folkomröstning : Rådgivande och Bindande.

Vi säger vid rådgivande och flesta röstar nej så kan de fortfarande gå igenom med det.

Bindande har kanske mer med ändra grundlag. Bara förvirrande , jag har alltid antagit att alla var rådgivande och de kunde skita i vad folket ville.

Skrivet av sumodl:

Sökte lite på forumet, trodde det fanns en tråd om träning/kost men hittade inget så försöker med en egen tråd.

Jag hade tänkt försöka tappa 6kg ca väger just nu 90.3kg och skall ner till 85kg är tanken. Skall för första gången i mitt liv alltså räkna kalorier osv med hjälp av en app som heter fatsecret för att se hur mycket/lite jag får i mig. Började igår och det sjuka är att jag hamnade på 1480 kalorier in och då åt jag även en glass på 300 kalorier, alltså 1200 kalorier om jag inte hade smällt i mig den glassen, vilket känns helt sjukt lågt. Och då åt jag alltså lunch, mellanmål, mellanmål innan träning och middag, räknade dock inte in sallad och sås, vilket jag tog väldigt lite av. Detta är förövrigt mer än vad jag brukar äta, därför blev jag så förundrad över intaget av kalorier. Målet i appen är 2000 kalorier och jag känner att 500 till på en dag blir mycket, jag är inte hungrig, inte låg på energi och tränar som vanligt.

Har jag missat något? Tänker att 1500 kalorier inte ens är bra att ligga på, för lite? Jag tänker att på en vanlig vecka kommer jag kanske upp i ett snitt på max 2000 kalorier om ens det utan att ens tänka på vad jag äter förutom på helgen då det äts god mat, snacks, alkohol osv. Lägg då till träning på detta så borde jag ju egentligen gå ner i vikt hela tiden?

Att tänka på om du ska väga 85 kg så borde du gå ner till 82kg för vara helt säker, läs det om kolhydratdepå.

Kolhydratdepå i kroppen:
Människokroppen har ungefär 3-4 gram vattenbunden glykogen per gram muskelvävnad och ungefär 1-2 gram vattenbunden glykogen per gram levervävnad. Eftersom varje gram glykogen binder vatten, innebär detta att människokroppen kan lagra cirka 3-4 kg glykogen totalt. Glykogen är kroppens huvudsakliga lager av kolhydrater, som fungerar som en energireserv som kan användas vid behov, till exempel under fysisk aktivitet.

Kaloriintag: För att gå ner i vikt måste du bränna fler kalorier än du konsumerar. Att skapa en kaloriunderskott är grundläggande för viktnedgång.

Kostkvalitet: Vad du äter spelar också roll. En balanserad kost som är rik på näringsämnen och låg i processade livsmedel kan stödja viktnedgång och övergripande hälsa.

Fysisk aktivitet:
Träning ökar kaloriförbränningen och hjälper till att bevara och bygga muskelmassa, vilket kan påskynda ämnesomsättningen.

Ämnesomsättning: Din kroppsförbränning av kalorier (ämnesomsättning) påverkas av faktorer som ålder, kön, genetik och muskelmassa. Människor med högre muskelmassa tenderar att ha en högre ämnesomsättning.

Hormoner: Hormoner som insulin, leptin och ghrelin spelar en roll i aptitreglering och kroppsfettlagring. Balanserade hormonnivåer är viktiga för att underlätta viktnedgång.

Sömnkvalitet: Otillräcklig sömn kan påverka hormonreglering och aptitkontroll, vilket kan göra det svårare att gå ner i vikt.Tror jag läste någon studie om det man äter cirka 30% mer när man är trött , dvs dagen efter man varit uppe halva natten och gjort andra saker.

Stress: Långvarig stress kan påverka hormonbalansen och leda till ökad aptit och överätning, vilket i sin tur kan försvåra viktnedgång.

Skrivet av Aletheides:

Inga exp boosts i battlepass som de avslöjat än så länge. Däremot så kan du samla på dig ashes i seasons som du kan välja att spendera på någon form av bonus. Exp bonus i season är en av dem. Dessa ashes är gratis.

Det var ju fint, men lite synd ändå med patchen.

Kommer väl xp boost i battlepassen väl? Eller har jag bara fått för mig det. Det gör allt för tjäna mera pengar.

Jag är väldigt tveksam det blir färdigt till våren med nuvarande tillståndet i betan.

Men kanske det gör som alla andra släpper halvfärdig spel för tjäna pengar.

Skrivet av Arkaith:

Det är helt ok att du tycker så. Jag har som sagt inte sagt att Witcher 3 var dåligt. Bara att combaten förstör för mig.

Håller med dig så hårt, förstår inte varför mina kompisar tycker om det. Men jag hatar combaten med.

Tror jag börjar med varför jag hatar spelen nedanför.

Triggeraction skit
Unskippable cutscenes = alt+f4 uninstall +refund
Inte färdiga spel
Sen samma combo om och om igen

Listan:

God of War 3 kanske ?
Red dead redemption 2
Cyberpunk

Bonus:
Witcher 3
Metal gear solid minns inte vilken den var.

Kanske skapa en discord för barnen så de kan gå med? Sen kan föräldrarna ha lite koll/översikt genom denna servern?

Skrivet av BloodFarmer:

Jag och sambon letar nya spel att lira ihop. Vi gillar open world, RPG och crafting/byggande. Ingen pvp eller bli störda av andra spelare. Får dock inte vara för hardcore och för svårt, och personligen är jag ganska trött på att grinda träd i en timme för att sedan kunna bygga en minut.

Har hittills lirat Minecraft, Valheim, Raft och Grounded. Valheim har skitbra balans, men efter 110 timmar är vi ganska mätta.

Har kikat in Fallout 76 och det ser lovande ut, men vad vi inte gillar där är att det är andra spelare. Verkar dock som att man kan spela relativt ostört, förutom att griefers fortfarande kan nuka ens bas. Har inte hittat om detta är ett stort problem, men helst vill vi kunna lira själva på en server (vilket jag sett att det går, om man betalar).

Har ni några tips på andra spel som uppfyller kriterierna ovan? Hade helst velat ha typ Skyrim fast co-op, och med byggande. ^_^

En bisarr version av crafting (japanskt)

Craftopia
https://store.steampowered.com/app/1307550/Craftopia/

Video på en ko-katapult

YouTube ko-katapult

Night of the dead ( en av de som pumpar ut ny content konstant)
https://store.steampowered.com/app/1377380/Night_of_the_Dead/

Grounded (honey I shrunk the kids typ)
https://store.steampowered.com/app/962130/Grounded/

Orcs must die 2 och 3
https://store.steampowered.com/app/1522820/Orcs_Must_Die_3/

Satisfactory (epic games/steam)
https://store.steampowered.com/app/526870/Satisfactory/

Raft
https://store.steampowered.com/app/648800/Raft/

Scrap mechanic

https://store.steampowered.com/app/387990/Scrap_Mechanic/

Crea (som Terraria fast bättre tycker jag personligen)
https://store.steampowered.com/app/280520/Crea/

Dysmantle split scree/remoteplay
https://store.steampowered.com/app/846770/DYSMANTLE/

volcanoids
Stardew valley
Rust ( starta egen server på datorn)
Last oasis ( kan finnas utan PvP ,men rekommenderar starta egen server på datorn)

Arc evolved
Conan exiles

Gäller väl alla såna som har PvP går starta en egen server genom Steam under tools.

Behöver ni flera spelare hakar jag gärna på:) tyvärr är mina polare inte så into crafting /survival.

För gammal för mmorpg, har inte tiden eller orken att grinda forever.

EJ Rimligt!

Topplocksbyte ligger på det priset för det tar tid. Sen Fick erbjudande ifrån en certifierad verkstad för byta motor 17000kr begagnad motor men ändå.

Men för återgå EGR brukar sitta lätt åtkomligt, är fan inte svårt att byta. Den måste sitta, Nånstans magiskt för 21000kr.

Fick kostnadsförslag för byta min 2700kr på Mekonomen, har en v50.

Skrivet av Anton Q:

Cyberpunk 2077 var ju alltid ett super super ambitiöst spel... Det går lixom inte att säga att dom är dåliga för att dom inte lyckades uppnå den ambitionen dom hade - för att uppnå den ambitionen dom hade så måste du vara eller vara bland världens absolut bästa spelutvecklare...

Jag tycker det med rätta sägs rätt ofta och tål att sägas igen - att sjukt mycket talang och genuin energi och passion läggs och lagts på spel som mer eller mindre suger...

Med det sagt så hoppades jag, och vågar nog säga att jag trodde att dom skulle sätta Cyberpunk bättre än vad dom gjorde.
Hade dom inte haft så sjukt scope där det ska finnas allt, man ska kunna göra allt och alla system ska vara den bästa versionen av dom systemen som gjorts hittils (system för dialog osv osv) utan scopeade ner lite så det blev lite mindre men förhoppningsvis mycket tajtare.

Det känns också typ sjukt elakt av dom kreativa cheferna på CDProjekt att iallafall enligt vad som har blivit min uppfattning gå till utvecklarna och programmerarna och säga "spelet ska ha allt, allt som finns ska vara bäst" för att sedan luta sig tillbaka framför Twitter för att skicka tweets som jag känner egentligen inte hade för avsikt att informera fansen, utan där avsikten var att pressa utvecklingsteamet att jobba ihjäl sig ännu hårdare...

När en chef tweetar typ "Nej det blir inga mer framskjutningar - vi är ju inga jävla amatörer!" osv.... Där känner jag att avsikten är mer eller mindre att få utvecklarna att jobba ännu mera övertid osv osv... Jag jobbat i liknande situationer och blir fan triggad när jag läser dom tweetsen från utvecklarnas (dom 'på golvets') perspektiv... Lixom "NEJ.. SNÄLLA SÄGA INTE SÅ VI GÖR REDAN ALLT VI KAN!!!"...

Cheferna är ju amatörer när de inte kan planera och ordna upp så de klarar dina uppgifter genom att skjuta till resurser som mer folk eller mer tid.

Är så jäkla synd arbetarna alltid ska få ta all skit för vad chefer gör.

Är det någon som spelar detta fortfarande?

Gav up 6 timmer efter och aldrig rört det igen och kommer aldrig göra det. Buggar och skit ger en sån dålig eftersmak. Finns ingen andra chans.

Antingen släpper man spelet färdigt eller som early access men då skriver man det då förväntar man sig inte ett skit.

Jävla fult, tveka. Tveksam att det kommer hålla länge. Detta är ju en begränsning av ens internet och har för mig EU har varit tjafsade om detta med Steam. Geoblocking är inte okej alls.

Sen köper jag inte, att visa länder ska betala mer och andrar det nästan gratis (inte för dem men för oss prismässigt). En grej jag brukar kolla på är jämföra ikea mellan länder, Ungern har 50% jämfört med Sverige. Sure deras månadslön är crap men kan de sälja det för de priset till ett land så borde de fan kunna sälja det till mig för det priset också.

En iphone kostar lika i alla länder eller? Måste finnas någon produkt som är stenhård på sina priser.

För de flesta spelen håller en i handen. Men From software gör spel som de var förr ninja gaiden osv såna spel som mer eller mindre säger bli bättre om du vill klara spelet.

Git gud eller GTFO

Köpte en Bluetooth sändare med 4.0, skulle köpa en 5.0 men var inte inne i lager förens i december. Jag har samma hörlurar. Ljudet är skit tyvärr.
Sony stödjer inte det alls, sök på hörlurarna och Bluetooth så får du se säkert 100 + som klagar att ljudet är skit.

Min Bluetooth sitter vid fönstret och gråter för de var tanken att göra som dig. Funkade inte alls till datorn. Vilket är weird för funkade galant till min laptop. Men är säkert något med kvalitén med adaptern hittar du någon som funkar får du gärna uppdatera tråden. För jag älskar dessa lurar.

I allmänhet, när saker blir mer vanliga förändras det mycket för att vara mer välsmakande för fler människor. Som ett tidigare favoritband av mig blev de populära och plötsligt blev deras musik bara riktigt platt/torr. Jag gillar fortfarande deras äldre grejer, men de nya grejerna är helt enkelt inte desamma.

Sen finn det de som strävar efter att anpassa sig och de som strävar efter att inte följa. De som vill bli accepterade som en del av en grupp och de som vill se sig själva som en individ. Huruvida du håller fast vid en viss trend eller inte beror på var i det spektrumet du är mest sannolikt att vara.

Tyvärr, så fort något blir mainstream så hatar jag det per automatik.

Skrivet av Molotov:

Ton (1000kg) verkar dom däremot använda

Njaa, finns olika ton i USA och i England.

Short ton och Long ton
https://en.m.wikipedia.org/wiki/Long_ton