Inlägg av krad

Inlägg som krad har skrivit i forumet

Förstår inte att folk har problem med frames på PC, måste vara någonting annat som gör det. Polaren spelar på en ålderdomlig i5 och ett 970 och ligger konstant på 60 (låst).

Själv ligger man konstant på (låst) 144 med ett 1080ti i 2560x1440.

Senaste patchen fixade buggen som gav upphov till desync och det verkar ha haft effekt. Efter så många timmar 1500+ så förstår jag inte allt gnäll.
Visst har man upplevt en del buggar, men vad förväntar man sig av en sån liten utvecklare. Förvånad att det fungerat så pass bra ändå.

Grymt kul spel.

Utan steam blir det tillbaka till Pirattiden för min del.

Vilken E-sport kommer bli stort? Det är ju inte så jävla kul att se på Starcraft, skittrist, samma sak med CS... Det är kul att se på den E sport som man själv spelar. Så om detta spel har en stor bas så kommer många att kolla på den. Så enkelt är det. Men E-sport kommer aldrig att bli som fotboll.

När får vi en Indier som huvudkaraktär? Eller en Same, en Afrikan, en transvestit, en tvekönad, en tysk, en handikappad eller en albino som huvudkaraktär? Ja du, ett otroligt problem som kanske DO borde tillsätta en utredning om?

Jag minns när man spelade TV-spel på 80-talet. Så satt man väldigt nära varandra och sov över hos polarna, men inte fan fick man skabb av det. Är inte det lite märkligt? Det är tråkigt när en överläkare inte berättar hela sanningen.

Kan det vara så att det beror på någonting annat som inte håller sig inom den politiska korrekthetens svär? Det har på senaste 10 åren dykt upp en mängd konstiga sjukdomar som vi utrotat här i norden... Av någon konstig anledning sprids nu tex TBC och anda former av smittor

Levolution, tier reloading system... hahahaah! Låter så sjukt patetiskt Dom måste ha anställt någon som sitter och kommer på alla dessa patetiska namn bara för att få alla fjortisar att gå in i någon slags hype-extas ^^

Skrivet av Namm:
Skrivet av Gamer-Tompa:

Fullständigt ointressant.
Bara någon som är riktigt bajsnödig bryr sig om vilket kön speltillverkaren har.
Spel ska vara roliga, ha bra story och bra kontroller. Om det så är en katt som gjort spelet så är det skitsamma. Det är spelen som är det primära.

Mina 5 cent.

Fräna ord. Vilken cooling.

Nu har jag svårt att tro att katter besitter den mentala förmåga som krävs för att utveckla spel. Om katter nu gjorde det så vore det dock bra, för det finns 1,3 miljoner katter i Sverige. Om så bara en promille av katterna började utveckla spel så skulle det innebära att det blev tusen fler spelutvecklare i Sverige. Nu är detta ett förenklat och felaktigt sätt att räkna, men hur som helst...

Spelutveckling är ju även en kreativ näring. Talang spelar en mycket stor roll för kvalitén på det som produceras. Det säger sig självt att om urvalet blir större så kan potentiellt fler personer med talang rekryteras och börja ägna sig åt sådant de har fallenhet för. Spelen blir med andra ord bättre.

Slutligen så skiljer sig kvinnors och mäns erfarenheter och upplevelser åt. Som grupp då (det finns alltid individuella skillnader, givetvis). Om spelutvecklarna blir mindre likadana så kommer det troligen leda till att det som utvecklas också blir mindre likadant, och att vi spelare får mer varierade spel.

Det är enbart fördelar med fler kvinnliga spelutvecklare, och det är en brist att män är så överrepresenterade inom denna bransch i dag.

Bla bla bla... Detta kommer att visa sig rent ekonomiskt. Det är ju som om man skulle låta en tjej designa underkläder för killar... Eller en dator... Se länk...

https://www.youtube.com/watch?v=2dEmWvVfEts

95% av de som spelar spel är av det manliga könet. I vissa fall 99,99991%... Så varför ska det sitta kvinnor och designa spel som riktar sig till killar? Detta leder bara till att spelen säljer mindre och missnöjet växer. Förstår inte denna hysteri på att kvotera in kvinnor i branscher som riktar sig till killar...

Men, PK folket får fortsätta i sin lilla fabelvärld, sen får det ekonomiska efterspelet visa vem som hade rätt...

Hype hype hype hype hype hype hype hype hype hype hype hype hype hype hype hype hype hype hype hype hype hype hype hype........ Lägg dessa pengar på spelet istället för på nå värdelösa amerikaniserade skittrailers. Detta var ju bara pinsamt... Som om dom plockat in några personer från gatan som aldrig spelat ett FPS spel tidigare. Plus att allt låter så otroligt scriptat.

Och story finns säkert inte...

Skrivet av PaperPlane:

Är riktigt besviken för tillfället, inte alls lika bra som vCoH. UI är nästan värre än BF3's UI och snöstormarna är bara så himla dryga. Man ser inte ett skit i dem och de kommer så ofta och man får bara en minuts förvarning....många små funktioner som gjorde ettan så bra är borta...

Vet inte hur många timmar du spelat, men jag har iaf 80 timmar ungefär, och jag har lärt mig att tycka om snöstormarna, även om jag också tycker att dom skall komma lite mer sällan.
Finns mycket kul man kan använda dom till eftersom synfältet minskar kraftigt så kan man smyga sig på trupper i hus, stridsvagnar eller göra snabba räder bakom fronten med halftracks

Dom snackar om att göra fler förändringar så som att trupper inte går långsammare plus att alla sorters eldar värmer, så som brinnande hus eller vrak.

Skrivet av Aresz:

Ni som älskade ettan kommer att älska tvåan, och att gameplayet skulle blivit snabbare o i stil med Starcraft håller jag bestämt inte med om.

Tycker att det tidiga spelet som finns i ettan är för kort, och detta är ett hett ämne som diskuteras på Segas CoH2 forum. Det behövs mer early/tidigt spel. Man kommer liksom lite väl fort ifrån det tidiga spännande infanterispelandet som gör CoH1 så bra. Och det är det som VCoH fantaster klagar på.

Förstår mig inte på grafiken, så jäääääävla ful! Förstår inte att spelbolag satsar på dessa överproportionerade vapen, karaktärer och moster. Ser ju ut som i en Bamsetidning.

Bästa som kunnat ske! vilken j*vla tur att inte blodsugaren EA fick tag på CoH!

Tjejerna kan hålla sig till sina intressen så som tex. hästar, träning och böcker. Låt killar sköta utvecklandet av spel, det är ju trots allt vi som spelar. Hur ofta träffar man på en tjej som verkligen är en gamer? Och spela Wii eller vad fan det heter en fredagskväll räknas inte.

Skrivet av Paddington:

Skönt med mer komplexitet kring romanser och sex i spel. Då blir det ju ett kompetentare steg närmare en ersättning av verkligheten.

Snälla, säg inte så... Du och folk som försöker ersätta era liv med kärlek och sex i form av spel borde kanske spela mindre...

Operation Artemis är ju en rätt "känd" operation där 80 man från svenska SSG och franska specialförband arbetade sida vid sida.
Finns massor av operationer som där Svenska specialförband arbetat tillsammans med andra. Men locket ligger ganska hårt på kan man väl säga.

Tror nog att man får mer information från en spionsatellit än vad man skulle få från bilder tagna på plats. Detta är ju bara löjligt.

När ska någon våga göra något nytt MMO, inte samma tråkiga upplägg som alla som redan finns.

Någonting som jag gillar är att striderna inte verkar vara fulla utav massa blinkade explosioner och tusentals fyrverkerier, sen verkar det heller inte vara laviner av monster som väller in på skärmen.
Mycket mer känsla när man träffar på några få monster eller kanske bara ett som är svår att slå ner.

Kanske bara är jag men jag är trött på alla spel där man klickar sig trött på miljontals monster som väller in på skärmen likt insekter.

Världen ser jävligt tuff ut och jag gillar hela tanklen med en open world där man kan göra vad man vill. Kanske ska sig ett rövarband som rider omkring och rånar stackars ensamma äventyrare eller gör inbrott i spelares hus.

Glömmer aldrig alla sjukt roliga saker man gjorde i Ultima online. Så som att tillverka bomber som man placerade ut mitt i staden bland alla spelare som stod och chattade med varandra. Göra inbrott i hus, eller att i grupp jaga ensamma äventyrare i försök att råna dom.

Open world är ju det roligaste som finns, se bara på DayZ.