Inlägg av anon3057

Inlägg som anon3057 har skrivit i forumet

12

Detta tackar jag verkligen för. Nu känner jag verkligen för att köpa detta spel. Verkar absolut värt att testa.

Okej, tack.
Det är ju bra att man slipper oroa sig om att spelet inte ska vara värt att lägga ut en liten slant på.
Vart kan jag föresten hitta dessa mods? Så jag vet vart jag ska leta så fort jag får spelet m.m.

Jag funderar på att börja spela detta spel. Annars lirar jag bara Oblivion har inte tid med så mycket annat. Känner bara just nu för att testa någonting annat inom elderscrolls.
Ville bara veta om det är värt att fixa hem spelet? Hade varit roligt om man kanske hade fått lite rekomendationer innan man fixar det, man vill ju inte känna sig helt besviken.

Så det finns alltså inget annat val då? Aja. Om man måste köpa den moden så kan jag lika gärna strunta i det. Har inte lust att betala någonting i alla fall för det. Men men. Tack för hjälpen i alla fall.

Kan någon hjälpa mig hitta en mod så man får en rustning till hästen? Har problem med detta. :/

själv är man då också fisk. har tittat igenom forumet och sett att det är några stycken som är det. hihi

Skrivet av Mellanare:
Skrivet av chokland:

En sak måste jag då bara säga att det är ganska fantastiskt att killar tycker det är helt otroligt att deras flickvänner spelar dator m.m. Själv var jag inte så häpen när jag fick se min pojkvän spelade eftersom han och jag har varit på samma lan ett x antal gånger.

Titta på vilket spel som helst, eller varför inte det här forumet. Spelvärlden domineras än så länge av killar.

Den fronten där jag upplever att tjejerna avancerar är MMOs. Vilket är kul. Men fortfarande, även de domineras av killar.

Därför tycker vi det är så otroligt att vi hittat flickvänner som game'ar.

Jo det är ju sant att spelvärlden egentligen domineras av killar. Men det är ju ändå en hel del tjejer som börjar vara med i det också, men det kommer nog ta ett tag innan tjejer kommer på samma nivå inom spelandet som killar har gjort.
En hel del tjejer anser ju att en tjej inte kan spela datorspel m.m. Jag vet inte säkert om det finns killar som kanske tycker detsamma. :\

En sak måste jag då bara säga att det är ganska fantastiskt att killar tycker det är helt otroligt att deras flickvänner spelar dator m.m. Själv var jag inte så häpen när jag fick se min pojkvän spelade eftersom han och jag har varit på samma lan ett x antal gånger.

Jadu eftersom jag inte spelar så ofta.

PC: Elder scrolls 4: Oblivion
Nintendo 64: Super Mario 3

Min pojkvän hade en sådan där. Var riktigt bra tills skruven som håller fast bladen lossnade på den och bladen flög över hela lägenheten. :/

för att vara kanske lite efter i det hela. Men vi tog ju både OS och VM i år ju. Historia säger jag bara. Har ju aldrig hänt förut att samma land har vunnit både OS och VM.:D:up:

Jadu det finns då verkligen en massa sådana där saker. Tror själv då att någonting högre en vi finns men vilken form detta består utav är ju frågan.
Vissa filmer är verkligen riktigt roliga, andra kanske inte lika trovärdiga.

Är inte så mycket för fotboll. Mig gäller det mer ishockey, men har man ingenting annat att titta på och man känner för att titta på sport är fotboll det första jag tänker på efter ishockey.

12