Inlägg av klantbo

Inlägg som klantbo har skrivit i forumet

Skrivet av Ender:

Jag håller med dig om att spel ska få ta den tid de behöver för att bli så bra de kan bli. Däremot tror jag också att folk har blivit cyniska av spelindustrins utveckling. Det är knappas någon som vill att Star Citizen och liknande projekt ska misslyckas, snarare tvärt om, men kan man verkligen lita på önsketänkande i dagens spel"samhälle"?
Om något så har vi ju lärt oss den hårda vägen att de flesta utvecklare och utgivare inte är intresserade av att göra bra spel, de är intresserade av att reducera siffrorna på våra bankkonton.

Ifall Star Citizen släpps och håller vad de lovat hela tiden så kommer jag prisa dem till skyarna, om inte kommer jag rycka på axlarna och säga "happ, oväntat".

Jag håller med dig att man inte bara ska ta dom vid orden, fick vi ju nyligen ett exempel på med det där småhypade "day before" (?). Men om studion är öppen med vad dom håller på med, vad som tar tid och villa problem dom har, så tycker jag man kan ha lite tålamod och inte måla fan på väggen. Som många tyvärr gör nu för tiden, klart mer pessimistisk community nu än på 90talet när jag började spela. Visst folk har åkt på mer nässbrännor, men man kan inte dömma alla efter samma.

I star citizens fall så tar man sig tid att läsa på lite och faktiskt förstå, så är det stora saker dom gör. Helt plötsligt blir utvecklingstiden rimlig och vad man redan visar upp är imponerande.

"Alla vill förstås göra nästa GTA, men alla är inte Rockstar. Det finns bara ett Rockstar och ytterst få med liknande resurser."

GTA är vad det är för att Rockstar tog/tar sig tid att göra saker ordentligt, därför dom sitter på en pengapåse och kan trycka på gränserna. 👍
Det är samma med CIG och Star Citizen. När pengarna började ramla in för folk trodde på ideen stannade produktion upp och man sa "ska vi göra detta så gör vi det ordentligt på en stabil grund". Synd bara att folk inte förstår att kvalitet och innovation tar tid. Dom har så mycket stora grejer på gång som även kan gynna hela spelindustrin, men får bara skit och scam citizen stämpeln. Istället för att hylla och heja på trots att dom inte heter Rockstar (som i stort sätt har samma utvecklingstid på sina spel även om dom redan hade grunden att stå på).

Skrivet av lampis:

Vilket? Sea of Thieves?

Sea of thieves är faktiskt ett bra exempel. Med (eller trots) Microsoft har dom haft en bra utveckling som många andra kan lärdom av. Gick från ett innehållsfattigt spel med massa negativ kritik till ett toppenspel. Med alla stora patcher och en utvecklare som faktiskt verkar inspirerad, så är det ett av få spel som jag gärna stöder och betalar lite i ingame shopen. Speciellt i senaste Monkey Island grejen, så sitter vi ett par gubbar och myser över nostalgin 👍 Utifrån verkar det iaf som att dom som studio får hyfsat fria tyglar jämför med vad blizzard har haft från Activison.

Tror många andra hade dumpat projektet mycket tidigare..

(Har såklart sina brister, men det bra överväger det dåliga i det här fallet)

Skrivet av Molotov:

Korta omgångar, dvs sluta så fort du känner minsta lilla. Vila och återuppta, det är lite som att lära sig cykla för vissa
När jag var nybörjare så trippade (gå på stället) med fötterna när jag rörde mig i spelen.

Rör på dig så gott det går. Antar du kör trådlöst så vänd på kroppen ist för med spak osv.
Vrid på skallen, huka lätt mm. Försök agera som du är inne i spelet.
Inte bara stå still rakt upp och ner

Okej så det är en vanesak bara... Trodde alla körde med teleport funktionen 😄

Bra tips, kolla runt och vrider mig gör jag, är ju lite det som är grejen.

Jag har provat fps på oculus, bara population one än. Även om det är häftigt så blir jag åksjuk när man rör sig framåt. Teleport funktion sabbar inlevelsen för mig. Hur gör ni som kört mycket?

Just nu håller jag mig till typ Moss och brädspel

Skrivet av lars_kongo:

För målgruppen (dvs inte vi 30+ gamer-gubbar) funkar det säkert. Tycker nästan det ser bättre än väntat ut.

40+ gamer-gubbe här tycker det ser bra ut. Men så är jag inte så motvalls heller.
Underhållning är underhållning oavsett om det är Oscarsmaterial eller inte.

Fick usb boot meny buggen igår 😒 Nån här som lyckats fixa? I dom trådar jag sett på reddit så är det bara vänta på supporten som är seeeg och sedan få ett nytt headset...

Dune eller Moonstone.

Skrivet av Sillgam:

Haha vilket uttalande. Massvis med svenskar spenderar miljoner kronor på att köpa en ful ny villa att bo i. Varför inte bo i en husvagn och skänka pengarna istället? För att inte nämna de miljoner människor som hyr lägenheter. De äger inte ens det de kastar pengar på så de kan inte sälja senare. Lika bra att skänka hyrpengarna till välgörenhet för då går de iaf till något viktigt.

Fast dina jämförelser är ju överhuvudtaget inte samma sak! Vad jag menar är om en person kan skänka hundra miljoner lite sporadiskt på en kyrkan medan det finns över 100k hemlösa i Frankrike så är något snett. Eller har jag missförstått och dom ska bygga boende eller en mission av notre dame?

Dessutom är katolska kyrkan en av världens mest förmögna förening låt dom betala det.

Skrivet av kattovisch:

Alltså. Ubisoft har ofta fått utstå kritik, spott och grus kastat i ansiktet. Jag börjar tamejfan gilla dom. Det är ju inte så att dom gett ut dåliga halvfärdiga spel som vissa andra stora företag gjort.

Fast en stor grej är ju just det att dom gett ut dåliga halvfärdiga spel, MEN dom har sträckt på ryggen och jobbat så spelen har blivit färdiga i slutändan. Det är en stor skillnad mot många andra där ursäkter haglar och den ena kassa patchen avlöser den andra. Ubisoft kan ju åtminstone äga sin misstag och korrigera dom.

Men sen tycker jag att alla pengar som kastas på en gammal kåk är totalt vansinne. Nått är fel i världen när en herre privat går ut och skänker 100 miljoner på ett obetydligt objekt, medans det finns folk som svälter.

Skrivet av Mortaigne:

Haha precis, den scenen säger jag när jag beskriver spelet till folk 👍

Det blir lite knivigare på T5 ja, det märkar man om inte annat i pugs där folk inte verkar ha så stor koll på sin gear. Men ett problem jag märkt är att folk verkligen bara sitter bakom sitt skydd med en sniperbössa och tror det ska gå vägen. Har man inte okej grejer så får man va lite kreativ, t ex aggra och dra in fienderna i chokepoint. Eller varför inte bara hålla sin flank 😬

Jag gillar spelet, första lootershootern som hållt mig kvar. Kul att bara ta en paus från dungor och springa runt och upptäcka gömda sidouppdrag eller springa vilse i kloakerna när man letar nycklar.

Sen är det ju nå magiskt att kliva in i banken med fyra andra och blåsa på med LMGs 😂

Skrivet av anon_326725:

Tycker det är kanon. Storyn är precis tillräckligt närvarande för att jag ska orka lyssna och inte för mycket för att bli uttråkad. Vi är här för att panga skurkar oxh loota phat loots. Inte sitta och äta popcorn och kolla på 5minuters drama-cutscenes ;D

Skämt åsido! Vad blir det istället för TD2 då?

Precis det är ju en lootshooter, göra samma sak om och om och om igen för ett vapen med aningen bättre eller andra stats är ju hela vitsen 😂🤪

Har startat en till klan som heter "Swedes" den är öppen så länge men om fler hakar på kommer jag låsa och promota fler folk som kan acceptera inbjudningar. Jag kommer själv inte kunna spela så mycket denna helgen utan är vanligtvis online vardagskvällar, därför jag lämna den öppen nu.

Skrivet av kabukishaman:

Är vi tillräckligt med folk för att fylla ytterligare en klan månntro?

Ja kör på, dom andra verkar inte intresserade av att ha med nå fler. Jag är på

Skrivet av Zimpan:

@klantbo: Gjorde det innan jag drog till jobbet igår, men den verkar fyllas snabbt. Ska kolla på det till eftermiddagen senare så fler medlemmar kommer med.

Kalas. Jag går väl ut och lirar kring 18 kanske. Kanske sätta den privat som pc gänget gjort?

Hur går det med klanen.. @Zimpan har du hunnit med och rensa eller är den full på riktigt?

Skrivet av breahl:

Kommer bara funka i storstäder där det finns ordentliga uppkopplingar. Sååååå kasst.

Nja med tanke på att Google har köpt mark och funderar på att bygga ett datacenter i Horndal, en liten håla i södra Dalarna så kommer det isåf löna sig att bo på vischan i det här fallet

Skrivet av Frasstheass:

Tillhör det gamla gardet som är uppväxkt med att alla spel släpps på ett datum, utan chans tt köpa sig till fördelar eller tidigare speltid. Bara ett sätt för företagen att tjäna extra pengar till igen nytta.

Jag lär väl tillhöra det gamla gardet jag med, då jag nästan är 40.
Tycker inte det spelar nån som helst roll! Har själv köpt mig den dyra utgåvan trots att jag inte kan vara hemma och spela denna veckan. Var ju massa annat med.

Tvivlar starkt på att det står eller faller med honom, han gjorde en mod till arma baserat på en bok. Studion som tog det vidare, eller har jag missat nå och han faktiskt startade Blueballs?
Om det nu är så att han haft så mycket att säga till om, kanske det rent av är bra att han byter så dom kan koncentrera sig på att fixa buggar istället för att lägga till nya lootlådor och staket på ställe ingen besöker

Spelar enormt mycket pubg fortfarande så vill det väl, men utvecklingen som skett efter 1.0 är snudd på pinsam ibland :/