Inlägg av kristallkrona

Inlägg som kristallkrona har skrivit i forumet

brukar ofast dricka cola när jag spelar. men när det väl är "drunk raids" eller liknande så blir det cider som alkoholdryck!

Här kommer min häxa! Detta spel är väldigt beroendeframkallande! Jag har äntligen hittat hur man ska göra med en av sakerna som jag skrev om. Nu hoppas jag kunna lösa hur jag ska göra med en annan sak i spelet, men de kommer väl efter jag har questat runt osv misstänker jag.

Namnet är: Ztina Aradia. Namnet Ztina kommer från min corgi, efternamnet kommer från en hemsida jag hittade med "powerful witch surnames"! Efternamnet har en betydelse: Song of the hero. Och här är min häxa!

Helt fast i spelet. Köpte det igår och tycker jag har varit runt på många ställen och upptäckt. Men tydligen inte! 😄 jag har så många frågor. Speciellt om en grej i spelet. Men det lär jag väll upptäcka allt eftersom tänker jag. 😆

Bild kommer imorgon på min häxa! 😄

Skrivet av BloodFarmer:

Med tanke på hur bra Skyrim sålt så behöver vi nog inte oroa oss för att det inte kommer en ordentlig uppföljare. Det är ju heller inte samma studio som gör spelen om jag fattat det rätt.

Zenimax Online Studios gör Elder Scrolls Online och sedan är det Bethesda som gör de andra Elder Scrolls single player spelen.

Skrivet av crulltan:

Ett av de bättre! Otroligt synd med stridssystemet bara... tråkigare system får man leta efter!

Tråkigt att du känner så! Jag känner flera som spelar ESO enbart för att de älskar stridssystemet. Och i andra spel är det jätte tråkigt tycker dom, men i ESO är det hur roligt som helst!

ESO, House Flipper (upptäckte det i helgen, börja inte.. Timmarna bara flyger iväg..) och sedan lite Skyrim kanske om det finns tid över..

Skrivet av Yabba:

Hur fungerar det att spela det här två personer? Jag och brorsan är lite sugna på att testa men båda är småbarnsföräldrar och vill lira supercasual men fortfarande göra lite raids och så ibland.

Hej!

Välkommen till oss i Fragzone, ESO guilden på PC-EU. Det funkar hur bra som helst, och våra trials (raids) är alla välkomna hos att vara med på!

Kom in på vår Discord vet ja!
https://discord.gg/kVEyzDT

Skrivet av TodieS_DraX:

Spelet är otroligt casualvänligt och skoj att lira två. Man kan bestämma helt vart man vill questa då allt skalar med eran level. Vad gäller raid täcker det med max level samt 160 champion points (typ levlar efter max men otroligt snabbt och få).

Man behöver inte ens vara CP160 för att köra trials. Nu när man kan återskapa alla gear/vapen med transmutestenar. Men såklar, roligare när man är CP160 och kör trials.

Skrivet av Kexchexx:

Släpps ju förfan 3 expansioner per år. Typ köper senaste, börjar spela lite eller fortsätta, sen tappar man suget typ o spela dagligen, och vips några veckor senare kommer nästa expansion. Sen repeat på processen.

Skrivet av NordhNet:

Känner inte igen detta. Har man inte släppt 6 expansioner, 1 per år? 🤔

ESO funkar såhär:

Varje år släpper dom ett stort kapitel, detta året heter det Necrom. Men under årets gång brukar de släppa DLC dungeons, kapitel (stora expansionen som skrivs i artiklen), en till DLC dungeon. Men detta året kommer det att se annorlunda ut slutet av året. Då de ändrar om lite.

och här är skillnaden mellan DLC och kapitel (expansions)

DLC are small - medium-sized pieces of content usually based in group dungeons or zones roughly the size of the tutorial islands. DLC cannot be bought in retail/digital stores, but can be obtained either by buying them in the in-game cash shop (which is called the Crown Store) individually, or subscribing to ESO Plus (see below). Three DLCs are released every year.

Chapters are expansions that are larger than normal DLC that are released in the second quarter of every year. Chapters are buy-to-play and not included in ESO Plus until the following year, when it gets rebranded as a DLC and the next Chapter is released. There have been six Chapters so far: Morrowind,† Summerset, Elsweyr, Greymoor, and Blackwood are now DLCs, while High Isle is the current Chapter purchase.

skulle vilja prova VR nån gång.. speciellt beat saber. det verkar vara så avkopplande.

Skrivet av Stripe:

Nice. Får kolla om tid finns. Verkar dock lockande. Jag skulle i så fall spela på xbox. Är det cross?

Ingen crossplay för ESO tyvärr.

Skrivet av Deekar:

Hi-fi Rush såg skoj ut annars va de meh.

Btw, ESO tidsexklusivt på Xbox/PC. Phil är en jäkla hycklare😂

Han menar att ESO+ är just nu under en begränsad tid. Då det är en gratisvecka av ESO+ just nu.

Skrivet av Stripe:

Forza och Minecraft tyckte jag var mest intressant. Men ESO ser väldigt roligt ut. Spelade det i början en hel del men har inte spelat på flera år. Undrar om det är något som är värt att hoppa in i?

Välkommen till oss i Fragzone guilden i ESO! Det finns så mycket att göra för alla spelare. Det är väldigt roligt och jag tycker deras quester är riktigt bra!! Vi finns på PC-EU. Länk till Discord har du här: https://discord.gg/kVEyzDT

Skrivet av Ribcage:

Är spelet cross platform med konsol? Hade gärna gått med er annars. Spelar på konsol, men nu var det länge sedan.

Nej, det är inte crossplay med Elder Scrolls Online tyvärr.

Vi i guilden Fragzone, för Elder Scrolls Online kommer att ha Watch Party med andra nordiska spelare. Vi hostar denna Watch Party tillsammans med den finska guilden Dragonborn Inc och med Bethesda Nordic. Vi kommer att bjuda på giveaweays under kvällen! Alla är välkomna!!

Discord: https://discord.gg/gwSJqJ97

en DLC? DRA MIG BAKLÄNGES vad nice!

vad är denuvo för något? och varför anser några av er att det är skräp?

Längtar tills dom bestämmer sig att släppa det på PC, så man får möjlighet att spela det!

jag gråter floder. vilken fin berättelse om din katt Greta. <3 tack att du delade den med oss.

Här är Discord länk till Geek's Discord där alla är välkomna att tjöta med folk under högtiderna. Brukar alltid vara folk som skriver i random! Vi har även röstkanaler som man kan sitta i om man vill! https://discord.gg/uB5PfH5