Inlägg av Renfis

Inlägg som Renfis har skrivit i forumet

Men vad fan... Jag som köpte basic edition för några veckor sen har ju grindat punisher för att få en större container

Dessutom har jag en dunderkittad M1A med två jättemagasin fyllda med Igolnik som jag plockad från en annan PMC som jag inte hunnit ta med ut i strid än. Damnit!

Aja, ska bli kul att spela mot folk i PACA-armor istället för lvl 5-6 armor varenda raid man ploppar in i

Spontant, med tanke på hur Sthlm och dess uteliv ser ut just nu så känns det lite som Covid-19 kommer att ha gjort sitt i sthlm tills i november. Det här med social distansering har varit lite sketchy as is i huvudstaden och ser man hur uteställena ser ut nu så lär majoriteten av de boende här vara klara med infektionen tills dess.

Skrivet av bluebird:

Det låter som att det kan bli kul.

Mitt eget deltagande står nog mycket och faller med hur internt det kommer kännas på förhand. Gillar communityt kring FZ, men känner mig inte som en del av det. Så för min del är det innehållet som avgör.

Äsch, bärs på stan med andra nördar, hur trist kan det bli liksom? Jag är så superinaktiv som det bara kan bli på forumet, inte särskilt supersocial i största allmänhet men gillar både öl och gaming. Vi kan vara outcasts och prata spel du och jag om det skulle vara så

Tror att Steam gör samma grej dock, sist jag läste deras refund policy. Inte testat själv däremot

Just nu är det mest Tarkov och CS:GO, skulle inte ha något emot att ge mig på Sea of Thieves igen vid tillfälle dock.

Kan också sakna gamla hederliga Quake eller UT ibland, men jag vet ärligt talat inte om jag skulle uppskatta det rätt meningslösa fraggandet lika mycket idag som jag gjorde då. Den stora charmen med Tarkov är ju risk/rewardsystemet som gör att man konstant är på tårna. Lite samma med CS om man ser till ekonomisystemet och att det är kul att jaga högre upp i MM-ranken

Flashback kan vara det SNES-spel jag lagt mest timmar på, så det, helt klart!

Sällar mig till ovanstående och säger Dishonored och Witcher! Horizon: Zero Dawn är riktigt bra det med, liksom Assassins Creed: Odyssey (och då är jag inte särskilt förtjust i AC-spelen i största allmänhet)

Skrivet av Carl Johansson-Sundelius:

Hem ljuvfa hem!

https://cdn.fz.se/artikel/fil/1421013?key=566633185f36306fb26...

Det finns få platser som väcker så mysiga, varma känslor som stället där man uppfostrades. Där man hälldes i diverse gifter och mutagener, fick sina ögon förändrade och fick se typ nio av tio kamrater dö på kuppen.

Är det Kaer Morhaen, Hogwarts eller vilken svensk högstadieskola som helst vi pratar om här nu?

@Carl Johansson-Sundelius:

Jag är intresserad. Inte den mest superaktiva på forumen kanske, läser dock dagligen, sitter vid datorn eller PS4:an alldeles för mycket och har väl producerat en och tre texter i mitt liv när det behövts.

Stämmer in med föregående talare. Kul att se, kul att spela och imponerande kreationer! Vansinnigt bra jobbat och härligt med alla olika stilar på samma tema! Bra initiativ att dra igång och lite spark i rumpan för mig att återuppta mina egna försök att lära mig Unity via tutorials (har inte kodat sen jag gjorde zoner till MUDs och textbaserade äventyrsspel i basic)

Skulle någon klura ut hur man åtgärdar snigelfarten i "Fallet" så får ni gärna dela med er, både musik och art gjorde att jag blev dundersugen på att spela det

Är det bara grundspelet eller expansionerna också? Grundspelet har man ju sen innan

Riktigt bra spel, men jag håller fortfarande det första Shogun som det bästa i serien, just på grund av hur banbrytande annorlunda det var från tidigare strategispel

Såg ingen som nämnt Gemini Rue än, riktigt bra äventyr, om än i kortaste laget.

Oklar över vad som finns i ljudboksväg, men det mesta från Dan Abnett är mer än läsvärt. Eisenhorn är i min värld bättre än Ravenor, men jag kan inte sätta fingret på varför. Bägge serierna är bra. Gaunts Ghosts måste läsas om man är det minsta intresserad av Imperial Guardsmen.

William Kings Space Wolves är också riktigt bra, där man får följa Ragnars resa från krigare i en typisk "vikingavärld" till fullfjädrad Wolf Lord i Space Wolves.

En annan höjdare är Matthew Farrers serie om Shira Calpurnia, där man följer en Adeptus Arbiter (WH40K-polis)

@waeress:

Ta. Mina. Pengar!!!

Skrivet av monsterbenke:

ja man får sen välja att prata med 2 pers, man bör prata med båda. men rekommenderar även där att välja tjejen av dom två, för hon tillåter att man bygger eget kingdom var och hur man vill, det gör inte han! sen jävlar börjar det hända grejer tack för beröm!

Snubben medger också att man startar sitt eget kungadöme. Enda skillnaden mellan de två är väl att killen hatar det tidigare imperiet och tjejen ogillar kransnationerna?

Skrivet av Zleaze:

De översta i din lista följer med dig. Brukar vara tämligen enkelt när man väl har kompanjoner och några höglevlade infanterister.

Infanterister? Alla ska ha häst, enkom för det härliga mullret en kavalleriarmé producerar över hela kartan när man anfaller i samlad tropp

Sweclockers säsongsdatorer brukar vara rätt prisvärda, bra ställe att börja att titta på

Med min första gubbe började spelet krascha slumpmässigt på världskartan (OFTA). Gjorde en ny, säkert 10h in utan en enda krasch och med en ordentlig hord av stäppkrigare redo att skövla och plundra det mesta

Vet att det finns NES och SNES emulatorer som är helt funkis som går att ladda hem till Android, kommer dock inte ihåg vad någon heter