Inlägg av DJ-SAAB

Inlägg som DJ-SAAB har skrivit i forumet

Att vi är ens 2022 och de händer fortfarande att spel bli låst till 30 FPS.. 😩

Det hade varit awesome med en nyckel till PC

Mina top 10 mest spelade spel, CS:GO ligger stadigt på första platsen dock spelar jag knappt CS:GO längre, men gått över till Valorant mer eller ja spelar ibland där. Men har blivit rätt mycket simulatorspel istället.

Jag hoppas GTA 6 får något slags honor system som i RDR2 har, där man kan välja två sidor good & bad att välja sin väg och NPCer påverkas hur man är.

Ser framemot denna map DLC och sen den kommande nya lastbil från Western Star. Få se om den hinner komma ut samtidigt som Montana, hade ju varit nice. https://twitter.com/SCSsoftware/status/1550105974744252417?s=20&t=6BBIXUQU4d4q_J2XG5iVkQ

Jag har de på steam men blir att hämta på Epic sen, man vet aldrig om de behövs klippas dubbelt.

Bästa Battlefield story va BF3 och BF4, men tro dock BF3 va nog toppen favorit mycket känslor mellan karaktärerna man fastnade vid. Hoppas de tar en titt på dom två och lär sig av.

Folk ha blivit så bortskämda, kräsna idag, aldrig nöjer sig med de som skapas av spelutvecklare. Visst jag förstår man vill ha mer bara för att ett annat spel ser bättre ut eller har dom funktionerna. Bästa är att låta de toxic personerna gör ett eget spel ska de se hur mycket fantasi och kreativitet de har.

Ett spel görs inte för att du ska känna dig tvingad att spela utan har ett val och intresse att eventuellt testa nytt spel.

Men de är tråkigt :/

Jag sakna Battlefield faktiskt, de finns något i det man saknar som inte andra fps spel har de där lilla extra. Håller tummarna både för BF2042 och framtiden.

Tycker de är förjävligt att man kan lägga ner så mycket tid att skapa ett så fantastiskt spel som RDR2 och sedan skiter fullständigt i det och låter spelet sakta dö. Lite respektlöst från alla som har varit med och gjort RDR2.

Finns ingen hopp för FPS-spel communityn längre, han va förmodligen inte ensam heller på den servern med fusk.

Finns de kvar folk som verkligen nöta i ett FPS-spel idag och acceptera att det tar tid för att bli bra? Knappast känns mörkt ut. :/

Aldrig gillat NFT och tycker de är rätt skumt också. Jag är mer än gärna glad att Steam håller sig borta från den skiten, NFT hör inte hemma i spelindustrin.

Jag satte de på ännu senare man vet ju aldrig, folk behöver extra tid för att programmera spel så inte de bli som cyperpunk eller battlefield 2042.

Då är de dags att bli en del av flight sim community nu då, när helikopter kommer.

Förhoppningsvis kommer vi inte flyga dessa helikopter.

Skrivet av totte1015:

Jag skrek "VA?!" rakt ut när jag läste....

Gör dom detta så är det bara så jävla sjukt.

Tänk alla som har köpt spelet för fullpris?
Hade jag varit en av dom, och dom gör spelet F2P ca tre månader senare hade jag flippat totalt. Herregud.

Nä, detta känns åter igen som bland det sjukaste jag har varit med om som konsument i spelindustrin. Fyfan.

Känner mig grovt rån attackerad av EA/Dice när man själv köpt spelet och sen blir det eventuellt free 2 play... Kul jättekul :/

Tänkte nämna FS har små börjat på en guide för nybörjar https://farming-simulator.com/newsArticle.php?&news_id=265

Jag tycker recensioner eller betygsätta ett spel kan ju liksom vänta med och inte gör det samma dag som ett spel släpps. Folk har så bråttom att recensera/betygsätta ett spel nuförtiden, de är som att "jag ska va först med det". Min tanke är hur många faktiskt testar genom ett spel helt och hållet utan att gör ett snabbtest bara?

Ser ut som nästa vecka för mig bli fullbokat med BF2042

Jag ser framemot FS22 när kommer kunna växla och inte behöver använda bromsen för att backa som tidigare FS-spelen. Samt vad jag förstått så ska det var mer realistiskt ljud när man t,ex tippar med trailers så hör man hur hydrauliken när flaket går ner eller upp. Också en liten bonus spelet tydligen kommer få är FSR amds motsvarande till DLSS.

Blizzard ändra om med nytt i ledarskap

Källa: https://news.blizzard.com/en-us/blizzard/23706475/new-leaders...