Inlägg av Laddemannen

Inlägg som Laddemannen har skrivit i forumet

Spelar på konsol, så 3e person är det enda som funkar, fps är för mus och tangentbord

Har ps5 men satan så ful den är.

Ser nice ut, borde ge det ett försök

Det låter mer som om du bara ovan. Aldrig haft något av ”problemen” du beskriver. Men alla uppfattar saker olika och sånt som du inte har problem med har andra problem med. Alla kan dessvärre inte bli nöjda.

Skrivet av Fezk:

Såg klart One Piece live action serien.

Mja,mjee. Fick en känsla av typ Xena/Hercules/Power Rangers. Serien passar en yngre publik helt klart, dom kommer förmodligen älska den. Skådespeleriet hoppar lite överallt i kvalité, även manuset som inte alls levererar som animen/mangan. Allt känns överdrivet, ostigt och barnsligt och väldigt "Disney-fierat".

Att försöka få till samma slags humor som animen känns även det omöjligt, därav faller den ganska platt oftast, men visst är den charmig ibland. Det är väl en bra sammanfattning överlag på serien, barnsligt, ostig och charmig. Man log ändå en del under seriens gång.

Vissa saker i produktion hoppade från att se riktigt välgjort ut till väldigt billigt. Den Den Mushin = 10/10.

Sen är ändringarna i storyn och tempot sisådär, det känns lite för stressat. Ändringar förstår jag att man kan behöva att göra, men man går samtidigt även miste om mycket av karaktärsutvecklingen/djupet, gängets "bonding" och känslan One Piece har.

Luffy tycker jag gör ett ganska bra jobb ändå även om det inte alls är samma karaktär från animen/mangan, utan något eget. Resten av gänget gjorde väl ett OK jobb med det dom hade att jobba med. Koby-skådisen tycker jag var ganska värdelös, spelar över alldeles för mycket. Zeff och Buggy gjorde ett bra jobb.

Barnskådisarna till Nami och Sanji får tummen upp, sorgligt nog var dom något av dom bättre i serien. Man kände faktiskt något i Sanjis tillbakablicks avsnitt på ön, även om det kunde ha gjorts bättre. Tråkigt att dom inte lyckades bättre med dramat och dom känslosamma stunderna, i animen är dom riktigt välgjorda.

Hur som haver, den har en viss charm och är bättre än väntat, men är inte i närheten av något mästerverk direkt och känslan från animen finns inte riktigt där. För mig personligen faller den ganska platt överlag då dom inte lyckas få till det med dom där fantastiska karaktärerna animen har, "bondandet" i crewet känns ganska framstressat och man känner inte direkt något under dom emotionella stunderna. Fighterna behövde även lite mer kärlek. Men det är ändå kul att se dom försöka sig på en serie, speciellt när den inte totalt sög. Det har ändå lagts ned själ i serien känns det som. Den verkar ju ha fått ett ganska bra mottagande överlag. Den yngre publiken lär nog älska serien(men även vuxna, uppenbarligen).

Betyg... hmm, 2.5/5 kanske?

Edit:

Hoppas jag på en säsong 2? Absolut! Serien kan ju utvecklas och bli bättre.

Blir nog en säsong två eftersom det är mer sett än Stranger Things.

Förhandsbokade detta för att få börja spela tidigare, insåg nu att jag jobbar hela helgen innan 5sept…

Förr i tiden så blev man ju helt till sig när Bioware utannonserade något, nu är det mer som med Blizzard, man bryr sig knappt.

Första spelet jag spelade online, tror jag, satt på 56k modem så var ju en laggfest, men kul hade man!

Skrivet av Whisp:

Min hajp-mätare är i topp. Men nu råkade jag köpa baldurs gate 3 istället. Så får se hur jag gör när detta spel släpps. Kanske väntar lite.

Samma här, har bara tid för ett spel åt gången 😅

Woho! Dags att börja hype:a!!!!

Längtar efter ps5-release, Drow Paladin!

Har du provat att slå den av och på?

Skrivet av Johan Lorentzon:

haha Battleship är så dålig att den blev bra! XD

Fel, den är så dålig att den blev bra och sen ännu sämre.

Skrivet av Freakon:

Kan fortfarande inte smälta Gollums design. Han ser verkligen förjävlig ut.

Tänk att VD:en såg det och sa: Det här! Det här kommer sälja!

Verkar som om vi alla är eniga i att Series S måste gå. Håller tillbaka en hel generation.

Äntligen så kan man smyga på det när frugan somnat på soffan 😅

Tror många, precis som jag själv, enbart är hypeade för att det är FromSoft som står på paketet. Men utav det jag sett så ser det sjukt bra ut!

Även om Sekiro är det spel jag gillat minst av FromSof:s spel så måste jag erkänna att jag respekterar det stridssystemet (ja, jag sög på det) som bara den. Och dom gånger jag fick det att fungera, speciellt i bosstriderna, så var det som en vacker dans med ljuv svärdsmusik.