Inlägg av Bloodberet

Inlägg som Bloodberet har skrivit i forumet

Tänk om Westwood kunde återuppstå och bli fri från EA! Älskade också verkligen vad de gjorde med C&C Remastered Collection.

Grym bra stream! Tack för den!

Vågar man hoppa in direkt i Dragon's Dogma 2 eller borde man spela ettan först?

Skrivet av jreklund:

Rätt mysigt spel, men blir lätt enformigt och tradigt att plocka upp loot. Det går nämligen inte skippa "laddnings skärmen", utan det tar 1-3 sekunder att få fram statistiken på looten, så du vet inte om du vill ha den eller ta sönder den för material.

Skulle vara trevligt om de fixade micro stutters i PC-versionen. Ligger stadigt i 165 FPS, men spelet fryser till ibland.

Ja, jag håller med dig till fullo här! Lite så jag kände också när man spelade spelet på PC och Game Pass. Frågan är om utvecklarna vill släppa någon mer patch till spelet. Kan ju bli så nu när spelet ändå kommer till Switch, jag håller i alla fall tummarna!

Skrivet av dummle112:

Tråkigt! Villa ju ha deras spel till gamepass

Det är väl inget som hindrar att deras spel kommer till Game Pass i framtiden?

Tycker är det positivt att de tar sig ur rävsaxen med Activision och Microsoft.

Skrivet av robbis:

Hahha nintendo. Vilka jävla sopor. Istället för att sänka deras gamla spel så höjer dom priserna. Fattar inte varför folk köper denna mjölkmaskin gång på gång. Zelda & mario är ganska passé. Vet att folk gillar dem, men för fan... Inte kommit nåt nytt bra från dem på 30 och hårdvaran är medioker som högst. Visst spelen säljer hårdvaran, men jag vill inte ha ett äventyr med peach eller toad,eller nån annan nintendo figur heller.

Åh, du har rätt, det är helt obegripligt varför någon skulle uppskatta innovation, nostalgi och en stabil spelupplevelse som Nintendo har levererat i årtionden. Vem vill väl ha ikoniska spel som Zelda och Mario som har definierat hela generationers barndom och fortsätter att toppa försäljningslistorna världen över? Absolut, låt oss bara ignorera den massiva fanbasen och de kritikerrosade recensionerna. Och hårdvaran? Tja, vem behöver väl grafik i 8K när man kan ha spel som faktiskt är roliga? Nej, du har helt rätt, låt oss bara sitta här och längta efter den där "innovativa" hårdvaran medan vi missar äventyren med Peach, Toad och alla andra karaktärer som tydligen inte bidrar med något värde. Verkligen, en stor gåta.

Tråkigt att projektet inte nått upp till Thunderful Games förväntningar. Tänker annars att 3d-Steamworld-spelet skulle ha varit mer rätt för deras core audience på Switch, än vad t.ex. Steamworld Build blev på PC.

FZ-shoppen

Tänkte mest bara kolla om det finns några t-shirt kvar att köpa eller om FZ-shoppen kommer tillbaka i någon form framöver?

Skrivet av Gen:

"We all..." har svårt att tro att hon spelade spelet när hon var liten.
Däremot känns det mer troligt att Dave Bautista lirade MK när han var yngre.

Varför är det svårt att tro? Min syster och jag spelade en hel del MK mot varandra. Så nej, det är inte svårt att tro!

Riktigt kul att svenskutvecklade Bramble kommer ut på GamePass! Passa på!

Skrivet av Majoren:

Lika bra, speciellt med mediokra Aftonbladet-skribenter vid skutan...
Men för min del så får de gärna stänga ned Sveriges Radio helt, eller göra den kommersiell och utan statsfinansiering. Har den något av värde att erbjuda så går det vägen, i annat fall så är det lika bra att lägga ned.

Tur att smaken är som baken, alltså delad! Vissa gillar att hålla sig där det är brunt eller lyssna på härlig reklam från t.ex. NRJ.

Så jag håller inte med dig. Jag gillar Sveriges Radio.

Tack för en bra recension!

Älskade demot som släpptes på Nintendo Switch. Jag har försökt invänta att spelet ska komma i fysisk release till Switch. Får se om man kanske får slå till på det digitalt ändå, perfekt till julledigheten.

Så många spel man vill prova från gårdagens Indie World-show! Have a nice death, Aka, Oni, Pepper Grinder o.s.v.

Problemet är bara tiden, man får plocka russin från kakan...

Alltid gillat The Sims-serien. Ska bli spännande och testa!

Tror Lego Bricktales kommer bli perfekt julklapp för barnen att öppna på morgonen på julafton. Så vi vuxna kan få dona på med maten. Allt för att inte missa Kalle Anka!

Tack för en trevlig stream med Tinykin! Blev såld på spelet och har nu spelat igenom demot själv. Blir ett köp och jag hoppas på en fysisk utgåva också!

Skrivet av Molotov:

Jag kommer köpa detta, men kanske ev spelar det på PC/Steam deck ist för på Switch.
Hoppas det är bra, jag gillade verkligen Breath of the wild. Men jag brände mig otroligt på Skyward Sword HD till Switch.
Tyckte det var bland det sämsta jag spelat på länge.

Skyward Sword var en re-make, det släpptes ju ursprungligen till Wii. Kan ha att göra med det?

Skrivet av Keima:

Om remasters är det bästa Switch kan komma med - är den på dödsbädden?

Nja, skulle inte tro det. Utan snarare två remasters som många spelare har efterfrågat. Windwaker finns ju dessutom redan som HD-remeaster från Wii U-tiden, men det var ju en konsol som inte sålde lika bra som Switch.

Vi fick vänta 10-15 min i kö på kvällen i Sundsvall. Nästa gång ska vi se till att förtidsrösta för att slippa vara uppbokad på valdagen och nu när de gjort om systemet.

Skrivet av RiddarKatig:

Jag träffar dagligen kunder. Hjälper till med affärsutveckling, design, UI, arkitetur, implementation (min primära roll är väl utvecklare/mjukvaruarkitekt). Det är viktigt att förstå helheten. Vilket är min poäng. UX:are blir bättre på sitt jobb om de är införstådda i hur en implementation på ett ungefär går till.

Absolut ska rollen UX på ett mjukvaruföretag vara införstådda i hur implementationen går till. Det håller jag med dig om. Men det du skrev tidigare att de ska sitta ner och koda. Det går inte ihop. Återigen, då är det fel i strukturen på företaget kring roller och arbetssätt.

Skrivet av RiddarKatig:

Jag kanske har dragits med för många UX:are som inte vill förstå effekterna av vad de drömmer ihop och anser sig för fina för att skita ner sig med kod då.

Jag har också jobbat med ux:are som förstår vad som är realiserbart eller ej (klart att allt går att implementera, men det är ju oftast en fråga om tid vs nytta) och som själva har prototypat fram implementationer av sina idér. Jag har mycket mer respekt för dem, på ett personligt plan.

Då tycker jag du ska ut och träffa kunder också. Förstå kunden och sitta och prata med kunder (göra customer journeys, intervjuer m.m.) och sitta med på otaliga möten med att få med hela affärsnyttan i företaget. Om en UX:are ska skita ner sig med din kod eller andras. Hur ska du själv hinna med och utveckla?

Känns snarare som du jobbat på företaget där man inte har satt rollerna eller arbetssätt på rätt sätt. Där det enbart sker överlämningar?