Inlägg av mondobiz

Inlägg som mondobiz har skrivit i forumet

Snart 50 årig gubbe som har runt 1500 timmar i Diablo 3. Har ju givetvis spelat tidigare delar men inte samma minnen av de spelen förutom att jag tyckte om dom. Spelar väldigt casual och är nu level 53 necro med bonespear/minion build. Mitt största aber med fyran är nog levelscaling och tillhörande loot. Det känns inte alls lika tillfredsställande när man hör det ljudet när en legendary droppar eller ser stjärnan på kartan. Innan visste man att det kunde göra väldigt stor skillnad, jag tycker mig bara se marginella skillnader. Man får aldrig känna sig riktigt "Overpowered" för att man lyckats hitta något bra. Minionerna känns väldigt random hur de beter sig i strider. På bossar är det lite lotto hur de beter sig. Storyn är klar, kör sidouppdrag och viskande trädet för loot. Har fortfarande kul, men looten och levelscalingen stör mig.

Nädå. Det är ingen primär spellösning för mig, men ska bli väldigt intressant att prova ändå. Väldigt nöjd med min 65" qn90a ändå 🙂

"The line-up of 2021 Samsung Smart TVs getting Xbox and Nvidia GeForce Now apps is as follows: QN700A, QN800A, QN850A, QN900A, WS1A, LS03A, AU7000, AU8000, AU9000, Q50A, Q60A, Q70A, Q80A, QN85A, QN90A and QN95A."

Det är vad jag hittat.
Det verkar bara vara apparna och inte game hubben. Jag har en QN90A själv och det ska bli kul att prova.

Jag spelade i en klan o närvarade vid SM-Lan i Norrtälje 2 år på raken då det begav sig. Hoppade in en match idag, rostig är väll bara förnamnet och muskelminnet har svikit mig 😂. Men fan va roligt, ska spela lite till nu. Det jag saknar lite är plingen för headshot, men det var väll inte vanilla?

Lokalt rocket leauge skulle jag slänga in som en brasklapp. Galet enkelt att börja med, sjukt roligt med lika "nybörjare". Jag är 49 själv och gammal fps tävlingsspelare. Men jag känner inte att jag hänger med riktigt i fps längre. Utan prestige spelar jag nog 4 matcher per kväll bara för att uppleva tävlingsmomentet. O man kan spela lokalt mot varandra som sagt. Bilar som spelar fotboll! Hur kul kan det vara!? Jättekul! Annars har jag försökt inviga min 55 åriga sambo i spelvärlden utan jättelyckade resultat. Men det hon tyckt varit roligt är golf/minigolf och tennis
Hon tittar gärna på ibland dock rent spontant, då handlar det om mer storydrivna spel som resident evil tex.

Blev lite varm i hjärtat när jag läste om dina föräldrar, försök att ta hand om det intresset!

För övrigt är det lite ironi i att jag tänkte att just stray kunde vara något som skulle intressera min sambo som älskar våra katter. Sedan såg jag ditt inlägg. Min approach om stray gick inget vidare dock 😅 först fick jag förklara vad "simulator" är, sedan. Blev responsen: det var det dummaste jag hört!

Men jag ger inte upp 😁

Ansökt till fragzone klanen. 49-åring som har framförallt diablo 1 och tre under bältet. Jag tycker väll lite sisådär om immortal men lite kul tidsfördriv är det

Spelar på The ancient men har inte lyckats att conecta på en halvtimme nu :/ Någon mer med problem?

Vet ej Hipshot, men jag räknar väll M3 som en relativt säker källa angående teknik.

M3 räknar ju med en 30% energiförlust.

"För eftersom det av olika anledningar försvinner energi på vägen, måste du i praktiken ha en något kraftfullare powerbank. I runda tal brukar man räkna med att 30 procent gör förlorat, så ska du helt ladda mobilbatteriet i exemplet ovan behövs en powerbank med minst 3 400 / 0,7 = 4 900 mAh."

Det är ju en ganska betydande del. Jag hittar inte Kjell och companys uträkning, men den var helt annorlunda.

Powerbank, hur räknar man styrka.

Ja hej, jag lägger den här i övrigt. Jag har inte någon powerbank sedan innan men tänkt att det är en sån här bra att ha sak. Matematiken tex. M3 och Kjell och company är ju HELT olika om hur man räknar ut hur mycket kräm man får ut. Det finns ju mycket kompetens inom olika områden på det här forumet har jag förstått 🙂. Så... Hur ska man räkna?

Mus skulle jag säga alla dagar i veckan. Men nu, 48 år gammal har jag köpt mitt första mekaniska tangentbord och kommer aldrig att gå tillbaka. Kör en Logitech g502 Hero som ligger väldigt bra i min hand och har knappar som räcker för mig. Ett hyper x alloy fps rgb är mitt första mekaniska tangentbord som jag använder nu.

Snacks blir det sällan. En snus och dricka. Spelar casual när jag är nykter men kommer ofta på idén att spela competative när jag är berusad. Går 8 av 10 gånger inget bra och tycker att det är ett skitspel. Rince and repeat. Nästa gång kanske det bara blir 7,5 av 10... Eller inte.

Käns ju i ärlighetens namn lite märkligt att starta en omröstning om det.

Yellowjackets på Paramount+ igentligen inte färdig, sista avsnittet blir imorgon. En ganska hypad serie som har 8.0 på IMDB. Om ett damfotbollslag som kraschar i ingenstans och inte blir hittade förens 19 månader senare. Man får följa dem i dåtid och närtid. Med Cristina Ricci och Juliet Lewis. 3,5 får den av mig.

https://open.spotify.com/track/3G0eqg5hvegJG8GxUGVkHa?si=c7mT...

Kommer från Norrköping, för Skärblacka "blacka" liger nära som nog räknas som reggae huvudstaden i Sverige med Kalle bah mm. Är inget större reggae fan men en del lyssnas på, och den här är ju så anti all våldsporr som hiphopen är idag.

Gammal gubbe här som följde UFC 1 till kanske 90 nånting, oerhört fascinerad över när olika fight "kulturer" möttes, även i pride. Karate vs sumo osv. Tank Abbott tyckte jag var kul tex. För att han var en bärs och bar fighter, men annars en Bully som man inte hade velat ha att göra med, crocop var en annan favorit som däremot verkade ganska ödmjuk. Nuförtiden tittar jag bara för vad som mig är stora fighter. En kollega som är fanatisk uppdaterar mig dock 😉

Har ej spelat Valheim förr men köpte det idag för att det verkar trivsamt och gick in på FZ servern gör att känna mig för lite. Blir mer imorgon.

Det stämmer att delar av produktion och skådespelare fick vittna angående cannibal holocaust. Självklart är jag inte ett fan av djur scenenerna, men annars tycker jag att det är en mycket välgjord film med tanke på årtal. Faces of death vilket någon nämde i en kommentar kan ju vara en obehaglig historia för många, men där den största delen är konstaterad fejk, bland annat den mycket omtalade scenen med en apa (beskriver inte, ni som vet ni vet) och de andra delarna är vad jag skulle säga är gammaldax cctv footage.

"Faces of Death appeared at a time when filmmakers were beginning to push the boundaries of what a movie even was. Specifically, Faces of Death falls into the "mondo" genre, a term which was practically invented upon the 1962 release of the movie Mondo Cane.

In essence, the mondo movie is a provocative film designed to shock. Originally, they focused on taboos, usually cultural ones, showing foreign people engaging in behaviors western audiences would seemingly be put off by

Read More: https://www.looper.com/86648/untold-truth-faces-death/?utm_ca...

Nu handlade inte "mondo" filmer om bara död och skräck, om tabun överlag, det visades filmer om svensk synd, fäblesser, alternativa levnadssätt mm. mm.

Som mitt nick antyder så är det en period av film jag är mycket intresserad av

Har bara spelat solo. Jag tycker att kampanjen var riktigt underhållande även om det blev tradigt med upprepningen av fiender. Endgamet känns ju bara som horder av 2 olika fiende att mörsa ner med olika bakgrundsscener. Jag har verkligen ingen top gear, men det känns som att jag sällan får något som förbättrar. Så nu ligger det på is lite.

Tänker att jag hoppar in i klubben oxå. Spelar mest några rejs då o då, men kanske blir lite roligare när man känner igen drivataterna. Kör mest på above average hitintills. Samma Nick som här, sätter mig vid datorn nu och ansöker.

Jag ville ju gärna gilla det här, min upplevelse var väll inget vidare, jag har inte läst någonstans om att det funkar typ lika bra att åka på asfalt med skidor som i snö med cykel. Det gick ju ju tom. Att åka i bäckar/åar eller vad det är. Jag körde något lopp där jag åkte skidor nerför något bergsområden (utan snö) och över en bro. Det känns ju trovärdigt.