Inlägg av SkOvLi

Inlägg som SkOvLi har skrivit i forumet

1

Måsviken RP (WL, 18+)

Måsviken RP 18+

Är du 18+ och är sugen på att testa en annan server? Eller du kanske är helt ny på rp och vill få en fot in i fivem världen? Då är du hjärtligt välkommen att söka in till Måsviken Roleplay. Vi söker dig som är både ny och erfaren rollspelare.

Vi har en stabil och aktiv spelarbas, spelar antalet varierar oftast mellan 20-40 st per kväll.
Måsviken har varit i FiveM-världen i över 3 år, med developers i grunden med stor erfarenhet i allt ifrån att skriva egna script till att bygga om fordon efter önskemål.

OBS! Vi kommer att ha öppen Whitelist ifrån fredag den 19 april kl. 18:00 till och med måndag den 22:e april kl. 02:00. Då är alla som önskar välkommna att få komma in och testa på våran rp värld. Det enda ni behöver göra är att gå med i våran Discord, läsa över våra regler, och välja fivem rollen. Inget mer krävs!

Skulle vi önska fortsätta spela på våran server efter denna prövotid, så är ni välkomna att söka Whitelist hos oss både under prövotiden eller lär prövotiden löpt ut.

Hoppas vi ses i rp världen!

https://discord.com/invite/vsff

Skrivet av sweclockern:

Jag och min bror spelade lite på Måsviken i höstas, kan varmt rekommendera dem, verkar vara en bra community. Tyvärr har vi inte tiden till att spela på samma sätt idag, men vi återkommer gärna

Jätte roligt att höra att ni har haft en bra upplevelse! 🙂
Ni är självklart varmt välkomna tillbaka när tiden och lusten kommer tillbaka! 🙂

Mvh Måsviken staff.

Skrivet av omgponies:

Vart ansöker man/hittar mer information?

Har lagt till länken till discord servern där du kan ansöka om WL! 🙂

Mvh Måsviken staff.

Måsviken RP (WL, 18+)

Måsviken RP är en av Sveriges mest etablerade Five-M servrar och har nu varit live i 15 månader.
På Måsviken finns fullt fungerande verksamheter inom en del olika kategorier, möjligheten till att skapa sitt eget företag och driva detta är snart redo att sjösättas tillsammans med mäklaren & Unicorn.
Det finns lediga chefspositioner inom diverse företag, dock ej inom polis & sjukvård.
Är man mer intresserad av att gå en kriminell väg på sin karaktär finns alla möjligheter till detta. Vi ser gärna att kriminella karaktärer söker sig till oss.
Vi kör en QBC och är väldigt nöjda med detta, våra devs jobbar dagligen med att utveckla och optimera servern. Ekonomin på servern är low/mid.

FAQ
Vad är VSFF?

VSFF är en gamingcommunity för alla åldrar, vi spelar de flesta spel och har flera egenhostade servrar; FiveM, ARK, 7DTD, FS22, Rust & Minecraft är några exempel på dessa.

Vad är åldersgränsen för att få spela på Måsviken RP?

Du har möjlighet att söka & bli antagen till Måsviken RP året du fyller 18 år.

Vad uppskattar ni att medelåldern på Måsviken RP är?

Vi har i dagsläget spelare där åldrarna är emellan 18-45 år. Uppskattningsvis är medelåldern någonstans runt 28-30 år.

Hur många aktiva spelare har Måsviken RP på en kväll?

Vi är emellan 25-45 spelare per kväll. Allt beror på hur tillgängliga våra spelare är då alla har ett liv utanför detta.

Jag är helt ny till RP men vill gärna testa, får jag söka till er?

Absolut! Vi på Måsviken värnar väldigt mycket om er nya rollspelare & tar er gärna under våra vingar. Vi har flera spelare som var nya till rollspel när vi lanserade & dessa spelarna har haft en fantastiskt fin utveckling i sitt RP.

Slutligen…

Ni är hemskt välkomna att söka in till oss och fortsätta att utvecklas tillsammans med oss, hos oss finns det alltid plats för dom som gillar att spela spel, om det så är FiveM eller annat
Kom ihåg att detta är ett spel och vi spelar för att skapa roliga & utmanande scenarion för samtliga inblandade. Vi försöker mana på att man ska bjuda på sig själv så mycket det bara går!
Joina & sök idag för att bli en del av detta vackra community som vi tillsammans byggt upp!
Med vänliga hälsningar, VSFF & Måsviken Staff

https://discord.gg/kbBEkcXF9G?fbclid=IwAR0jQYtVfhCG2Bqr4UggQ4...

1