Inlägg av Mightybjorn

Inlägg som Mightybjorn har skrivit i forumet

Jag börjar tappa min titel som "gamer". Enda jag har spelat som var nytt i år på denna och omröstningslistan är Baldurs Gate 3. Inte ett enda annat spel har jag spelat... Jag kommer dock skaffa Zelda inom kort och tack gode gud har jag missat alla spoilers.

Edit: Inte konstigt att BG3 tog hem årets pris heller, Jag lade väll en 400 timmar på det så väl värt pengarna.

8/9, inte pjåkigt. Magiska vidunder ÄR inte harry potter, så tycker den frågan ska bort.

Skrivet av trickeh2k:

Nu gav jag bort min, men det finns garanterat andra som har Discord Nitro som jag och har tre månaders gratis gamepass ultimate att ge bort till de som aldrig använt tjänsten tidigare. Tror inte jag lyckades ge bort den förra jag hade.

Du kan skicka det till mig så kan man se vad det handlar om, aldrig haft eller aktiverat det.
Har iofs discord men aldrig haft Nitro.
Tack på förhand

Skrivet av Håkan:

Vilka har inte provat gamepass?
Är som när man får 2 månader Viaplay gratis, bara för nya användare. Jo tack, bara att kasta i soporna.

Jag har aldrig testat gamepass.

🔎 ZoomOut 2023-10-26: 🟩⬛⬛⬛⬛ 🤓
https://zoomout.videoludid.com

Kunde inte tänka mig att det var något annat.

Vanligast startord är kyrka för mig, Idag var det strul.
⬜🟨🟨⬜⬜
⬜⬜⬜🟨🟨
⬜🟩⬜🟨🟩
🟩🟩🟩🟩🟩

Skrivet av Molotov:

Trocadero är ju nästan en nationaldryck, iaf i norra sverige

Va!? Det är en dryck till pizzan. Portello däremot... Det är inget man skojar om.

Ogillade allt efter Black Flag, eller ogillade? Jag skaffade inget mer spel även om jag hört gott om både Valhalla och odyssey.

Har knappt spelat spelen, witcher 3 har jag nog en 70 h i, cyberpunk ca 6 h. Witcher 1, 2 h....

Inte gillat CD projekt Red spelen speciellt mycket, Witcher 3 var kul mid game, men tappade det igen..

Skrivet av micke52:

Det är ett bra och beroende framkallande spel helt klart,men tycker att spelets slut boss är alldeles för svår första fasen går att cheesa men den är ok fas två är sjukt svårt det finns inte utrymme att göra speciellt mycket och är man 3 st blir det bara ännu värre,har försökt minst 20 gånger med både vänner och randoms men det går inte alls, förutom slut bossen är det ett väldigt bra spel

Var jobbigt att försöka läsa mellan raderna för att inte spoila något, har bara sista bossen kvar i nightmare, Sha'hala var extremt jobbig för mig, samma med Venom som är innan sista bossen, nu försöker vi få allt material och alla archetypes innan vi ska avrätta sista bossen.

Har kinnarpsstol på kneget som jag ogillar, den är rätt behaglig när den vill vara med, men annars får man dålig hållning av den jag har.

Hemma har jag en tyg svive gaming stol. Tycker den är rätt behaglig fast ändå inte. Får göra det enda rätta och slavsquatta stolen istället för bäst hållning tror jag.

Årets spel måste ju vara livet i sig, 30 grader varmt, man orkar ju inte ens starta upp ett lir för det är för fint väder

Skrivet av Majoren:

Det stämmer, du måste sätta dig i längre sessioner för det är ett spel som långsamt växer på en. Minns när jag körde det på release på PS4, hann med en 7-8h sedan la jag av och spelade det aldrig mer förrän jag gav det en ny chans på Switch. Nu spelat igenom det 2ggr i sin helhet, inkl. expansionerna. Men man ska komma rätt långt in i storyn innan man börjar fastna för det.

Jag var nog en 40h in innan jag helt tappade hoppet om det..

Skyrim. Klarar inte av spelet ö.h.t. Gillar liknande spel men flytet i Skyrim är knas för mig.
RDR2 är liknande, det känns slött och jag orkar inte spela igenom det.
Witcher 3, har kommit långt en gång, sen fann jag något annat och jag vet inte vad man skall göra längre. Försökt börja om och somnar var gång...

Skrivet av Johan Lorentzon:

Kan lägga till att det nu finns ett demo på steam om man vill prova. Väldigt mysigt, mystiskt och ibland klurigt spel.

100% att jag kommer göra det. Gick igenom lite äldre trådar och fann att denna inte var särskilt aktiv längre. Har inga förväntningar men ett demo bör man ju kunna testa tänker jag.

Då hinner det patchas en del innan steamrelease som ni väntar på.

Skickade frågan till Nintendo.se för att se hur de besvarar det och såhär var svaret: Hej!

Det är inga problem så länge de är i fint skick, dvs inga fysiska skador eller fuktskador samt att du bifogar kvittot på köpet. Möter du dessa krav så lagar vi dem kostnadsfritt. Du fyller bara i och skickar in den bifogade blanketten tillsammans med dina defekta Joy-Con till adressen som står på blanketten så löser vi detta.

Tack, fortsatt trevlig dag.

Med vänlig hälsning

Så om ni har kvar kvittot och uppfyller detta så löser de resterande. Nu måste jag se om jag har kvar kvittot. Brukar inte spara det såhär länge.

Har hunnit läsa på och det ser coolt ut med management på annan nivå än det är i dagsläget, får fortsätta min chaoskampanj med Kroq'gar sålänge..

ÅÅÅHH KAOSIGA DVÄRGAR Fan vad jag kommer lira de, hoppas enbart de är roliga, hade hoppats på att se mer av deras rooster och speciella vinklar på deras uppdrag iofs.

Har spelat VR 2 gånger och blivit åksjuk båda gångerna, frågorna var mer anpassad till spelet än att det var VR kan jag tycka.