Inlägg av Sailcat

Inlägg som Sailcat har skrivit i forumet

Simpson +wrestling = What could go wrong? 😭

Ps5:
Outriders 8/10. Riktigt kul tillsammans med kompisar. Bra system med world tiers som håller uppe utmaningen trots att man levlar.

Generation zero 9/10. Utspelar sig i Sverige +coop. Lite buggigt ibland men överlag kul och utmanande.

Ragnarök 10/10. Höll på att lägga ner spelet efter ca. 8h kändes segt och enformigt. Men plötsligt la spelet i en växel och tappade inte fart förens man stod där i slutet med eftertexterna. Körde bara main story. Inga side missions.

Skrivet av Gaara:

Ubisoft kan ju ha skrivit något i de där agreements/license grejerna som man alltid trycker förbi utan att läsa när man ska spela spel som gör att de kan ändra villkor etc

Utan att vara insatt i detaljerna tror jag inte man kommer lyckas stämma något spelföretag för saker som detta...

Fast att få informationen i ”agreements” efter genomfört köp är vagt. Tycker EU ska påtvinga en märkning på spel som är temporära eller att det är tydligt att man ”hyr” spelet. Jag bryr mig inte jättemycket men någonstans är det bra att det synliggörs.

Höll själv på att buda hem ett gammalt 2K nba spel bara för att jag ville testa ett gammalt innan köp av senaste versionen. Som tur var förlorade jag budgivningen. Servrarna skulle släckas samma år. 🫤

Outriders och Farming simulator.

Generation zero eller farming simulator.

1. St Petersburg på 1800-talet som Raskolnikov.
2. Ryssland efter Sovjets fall. Man köper upp vapen och säljer dem till olika delar av världen. Flera spelbara städer att åka till med flyg.
3. Stad i norra Afrika (exv Kairo) under arabiska våren.

360:n kändes grym när man la vantarna på den. Handkontrollerna var perfekta på den tiden. Första xboxens handkontroll, not so much…

Cyberpunk. 3/5.

Grafik etc. 5/5
Story 2/5 - Segt och bytte spår hela tiden. Jag föll aldrig för någon karaktär och fick nog det sämsta slutet. Visste aldrig vem jag skulle lita på förutom mig själv.

Hur många kör inverted y-axis?

Körde pc oinverted. Ps1, ps2 och Xbox. Vet inte varför men när jag köpte xbox360 gick jag över till inverted. Never looked back since..

Så. Inverterar ni y-axeln och har ni alltid gjort det?

Många fina lan-minnen. Hoppas bara dom återför buggen från första delta force. Att man kunde ta sig igenom trappor genom att lägga sig ner och sedan hoppa. Vips var man inuti väggarna, osårbar.

Skrivet av PGR1985:

Japp tänkte också på detta spel, körde en hel del på PC back in the days.

Haha. Minns också detta på pc. Att man kunde kissa på snöbollen. Sen minns jag också när man lirade Lan. Att djävulen var hur stor som helst och kunde skjutas ner på långt håll då han stack upp från alla skydd. 🤣

Var där inte ett south park racing också ungefär samtidigt?

Har förladdat en år ps5+. Påbörjade Ghost of tsushima för någon dag sedan. Är 8h in i spelet.

Sen tror jag Horizon ligger på tur..

https://m.youtube.com/watch?time_continue=65&v=j9Z9k_fgsKg&em...

Hoppas jag vinner. Om så sker ska jag fira till denna..

Den enda kontakt jag hade med omvärlden när jag hade mitt första sommarjobb. Vi hade en tv i fikarummet, efter maten zappade man sig framåt..

Skrivet av Fearnox:

Betalade 100Kr plus frakt för Sackboy(PS5) hos Netonnet i höstas:D
Överraskad över hur bra det var, perfekt ifall man vill ha ett välgjort spel att spela tillsammans med barn.
Varierat, häftiga miljöer, skön story och checkpoints som är riktigt välplacerade så att den som dör inte behöver vänta någon längre tid för att komma tillbaka igen.

Resten av spelen har jag inte jättebra koll på och har tyvärr för lång backlogg för att hinna med.
Men nu kan jag lika gärna sälja eller låna ut min skiva av Sackboy i alla fall.

Exakt så. Spelar också med barnen. Tillsammans med Astro det bästa instegs-spelet till konsolen.

Sackboy kanske har varit dyrt i digital version. Men under reor och på tradera har man kunnat köpa det billigt. Ett bra spel men som jag spelat tillräckligt. Får hoppas på DLC.

Dom andra känns inte i min smak. Roligt koncept på MYM, men miljön tilltalar inte mig. 4/10 månad.

Ser snyggt ut. Uppskattar rymden i spel och film men väljer kanske inte spel just pga. den anledningen. Men spel med rymdtema jag gillat genom åren:

1. Homeworld 1 spelade jag som liten, tillsammans med min bror.

2. Dune 2000 och Dune 2

3. Lite olika star wars spel runt år 2000.

4. Super Mario Galaxy

5. Mass effect 1

6. Heavenly Bodies

7. Haha, just det. Pappa kom en gång hem med ett ”spel” när vi var små. Ett star trek ”spel” med Patrick Stewart. Alla jublade! Men.. Vilket antiklimax! Visade sig vara en interaktiv film om solsystemet på engelska. 😭 Han har inte köpt ett enda spel till oss sedan dess..

Cyberpunk trillade ner i brevlådan idag. Har inte läst något om spelet mer än att det floppat. Men jag budade hem det för 100kr och ska spela det på ps5.

Waaka sa under senaste streamen att det kommer en sons of the forest. Anledningen till att dom inte streama på release var att det blev early access och att ville spela tillsammans med en till spelare! Tyckte han sa att streamen kommer om ca. 1 vecka!!

Snälla!! Släpp det till ps5!