Inlägg av anon33247

Inlägg som anon33247 har skrivit i forumet

Lusen är en spel intresserad människa som tycker man ska göra något åt växthuseffekten nu

Jo tv reklam kan man bli bra störd på. Börja hata tv kanalen som sänder just då och sånt. På nätet känns det inte så farligt. Det tvingar dig ju inte att sluta göra det du håller på med och det är ju ganska lätt att blocka om man vill.

Ska man se något så är det ju bekvämare att sitta framför en tv men nu har jag ingen tv så det blir datorn i alla fall.

Jag önskar mig inget speciellt. Klart att man vill ha saker som man vet att man aldrig kommer att få men det är ingne ide att tänka så.

Jag tänker mest på att när jag äntligen åker hem till min mor och far och syskon så kommer jag förmodligen vara tvungen att åka iväg till några släktingar och fira jul. Det känns inte så skoj.

Jag skaffade ett konto för några veckor sen men fattade inte vad som var bra med det. Jag avregistrerade mitt konto några dagar efter. Verkade inte vara nått för mig i alla fall.

Det är klart det händer grejer men det verkar vara svårt för politikerna att våga göra något. Jag tycker faktiskt att utsläppen främst ska minskas genom lagar och regler. Minskning av antalet människor tror jag dock är den bästa lösningen.

275MB använt och 210 ledigt om jag tittar på rätt ställe. Fast nu har jag ju igång firefox. Som verkar ta 63 MB

Det är säkert avrundningsfel för jag tog ingen hänsyn till 1024 steg.

Grafiken är kanske bättre nu men frågan är om spelen är det. De blir så verkliga och tråkiga.

Kanske inte jätte vackert men det får duga.

Det är nog mcdonalds fel som inte kan göra sin reklam rätt!

Låter mäktigt. Men förlorar man inte lite kännslan av ett LAN? Man lär ju knappast känna alla som är där. Men det är väl annat som lockar.

Jag har hört detta problemet ofta på sistone. kanske är det dXen som stryker runt hela världens forum. Jag har endast haft de erfarenheter som Tpiom har men är inte säker på att det är problemet här.

HinduTimes

Namn: 7/10
Avatar: 6/10
Signatur: 3/10

Gott att höra för det är lite segt som det är nu.

Jag blir alltid orolig över sånna här händelser. Jag är inte isatt men jag hoppas verkligne att blizzard fortsätter göra bra spel och inteblir som något slags fabrik för att håva in pengar som Disney och hollywod gör på sin arena.

Super mario bros 3

Det är nog inte så många som är så rika att de kan säga att det kommer när det kommer. Men det är förmodligen bra och de har förmodligen interna mål för att utveklingen ska gå framåt men man slipper ju tvingas släppa ett halvfärdigt spel eller att göra fansen besvikna.

De har ju lagt ner den om ni följer länken och läser så fattar ni.

wow! kanske skulle varit värt att vara där.