Inlägg av Loriander

Inlägg som Loriander har skrivit i forumet

1
Skrivet av Molotov:

Ja det verkar vara stora prestandaproblem med spelet.
Inga pengar från mig fören det är löst.

Förrän*

Skrivet av Foxmulder:

Du borde bannas för den bilden.

Skrivet av Ducci:

High on Life är nog det första Singel player spelet jag kommer införskaffa på 15-20år, men det här såg faktiskt roligt ut även ensam eller med en polare bredvid att dela handkontrollen med.

Vad har du spelat de senaste 15 åren?

Det blir ju hyfsat magstarkt när man man tjatar om att man inte klarar sig på sin lön när man samtidigt spyr ut sig skit som inte fungerar. Säljs alla spel via Wish nu för tiden eller?

Jag funderar på att sälja alla konsoler och byta hobby. Man förtjänar inte mig som kund längre när man år efter år säljer på mig trasiga och undermåliga produkter.

Droger, tortyr och blod är något av det bästa jag vet, men det får man ju knappt säga i det här landet längre.

Skrivet av Brutulv:

Sluta skäm ut dig nu kompis, ta en tupplur och vänd dig åt rätt håll när du kliver upp sen.

Urusla löner, synd som vanligt förstår inte hur man orkar som spelutveklare. Kanske om man är singel och i början av "karriären" ? Den delen av branchen verkar ha maxade stats i kass management, kass löneutveckling, kassa förhållanden och säkerligen är det ingen dröm att öppna vscode varje morgon med silvertejp i näven.

Det är vida känt att spelbranschen numera hyser nyutexaminerade snowflakes som inte har gjort ett enda riktigt handtag i hela sina liv.

När Elon Musk beordrade att personalen på Twitter måste sluta med att ligga hemma och fakturera för kaffedrickande så går de ju in i väggen och börjar veva om sexuella trakasserier och fan och hans moster. Det är samma typ av människor som klagar inom Twitter som också klagar inom spelbranschen. Och jag vet detta då jag har familj inom spelbranschen.

Attityden på dagens ungdomar är vedervärdig där man tror man ska få allt utan att jobba för det, och kvaliteten på spelen nuförtiden tycker jag vittnar om det. Man vill helt enkelt inte lägga ner det jobbet som krävs och sedan börjar man lipa när spelpressen sågar skiten ur spelet.

Skrivet av kaealy:

Eftersom det är Japan det handlar om så tror jag aldrig du ens jobbat i närheten av så hårt som dessa grabbar och tjejer i hela ditt liv. Töntig svennebannan som tror han skulle ens klara en vecka där. 🤣

Tack, men jag är iranier, vad nu min hudfärg har att göra med detta.

Skrivet av baxtex:

Haha det beror ju helt på hushållet. Bor du i villa i Sverige räcker det ju inte ens till elräkningen och mat. Än mindre bolån och bil.

Medianlönen för systemutvecklare ligger på 49 000kr för män i sverige; https://www.scb.se/hitta-statistik/sverige-i-siffror/lonesok/...

Spelutvecklare ca 45 000kr: https://www.scb.se/hitta-statistik/sverige-i-siffror/lonesok/...

34 500kr för hela sverige: https://www.scb.se/hitta-statistik/sverige-i-siffror/utbildni...

Exakt! Du bevisar min poäng!

Skrivet av McRaoul:

Ett drömjobb är väl ändå ett jobb där man trivs med sina kollegor, tycker om arbetstiderna, du är bra på det du gör och får tillräckligt betalt att klarar av att få vardagen att gå runt och ha över till sparande. Om något av dessa punkter inte fylls så är det inte ett drömjobb

Dagens ungdomar är bortskämda och talanglösa snowflakes. De ska vara tacksamma och glada.

Skrivet av Bobiri:

Fan spelar drömjobb för roll om man inte har råd att få runt vardagen.

Man ska kunna leva på sitt jobb, bör vara det lägsta kravet som ställs.

Man kan enkelt klara sig på 7000 kr i månaden. Spelutvecklare på From Software tjänar det trippla, minst. Man får helt enkelt sluta äta hämtmat och röka knark.

Sjukt att man har mage att klaga när man har sitt drömjobb. Passar det inte så kan jag ta över för hälften av vad de tjänar och utan snowflakens ständiga wajn om precis allting.

Spelat lite nu och det är ju grymt tråkigt tyvärr.

Va?

Skrivet av noreason:

min 5 minuters recension:

Grafiken suger, ser riktigt uselt ut.
Performance suger, har knappt 30 fps i prologue

1/5.

Väntar nog 1-2 år innan jag ger mig på detta. Första cinematic lär ju inte förbättras och den var fan sinnesjukt löjligt och dåligt gjord. Riktigt early access spel, hur fan tänkte dom.

Vad tråkigt! Jag tycker det ser rätt så bra ut jag, men sen har jag ju inte spelat det än och Youtube kan ju ljuga.

Jättebra! Synd bara att DC fick tummen ur röven ca 10 år för sent. Superhjälte-genren sjunger på sista versen.

Jag älskar Bobby Kotick. Han viker sig inte för Twittermobben!

Bara man inte slarvar bort The Witcher eller som Mäki skriver att Netflix sabbar universumet.

Lex är grym!

1