Inlägg av trioclock

Inlägg som trioclock har skrivit i forumet

1

Red dead 2 imo

Låter väldigt lovande, brukar inte köpa EA och kommer förmodligen även här avvakta i väntan på en full release. Hoppas att det inte blir en allt för lång väntan.

Vill i det här sammanhanget slå ett slag för "The Pillars of the Earth", en interaktiv visuell roman som utspelar sig i medeltida England. Upplägget är ganska lik Pentiment.

För egen del är det väldigt få spel jag är villig att spendera 700+ kronor för. En av anledningarna jag allt mer sällan spelar på min PS5a, priserna är hutlösa.

Man undrar ju verkligen varför Paradox ändå väljer att släppa en såpass ofärdig produkt. Ser ut att bli väldigt negativt ur ett PR- och försäljningsperspektiv, åtminstone på kort sikt, och det med en av deras kändaste IP. Kanske är i större omedelbart behov av pengar än jag skulle gissat innan.

"Mardröm hårdvarumässigt"
"Sämre optimerat än Starfield"
"Tvingas spela på very low"

4/5

🤔

Speljournalistik spelar en ganska betydande negativ roll i detta genom att ofärdiga spel fortfarande får höga betyg. FZ har ju bara nyligen gett Cities Skylines 2 en 4 av 5 trots att det knappt verkar vara funktionellt.

Har sedan länge blivit desillusionerad med dessa sportspels årliga släpp med några få ytliga uppdateringar till fullpris.

Spelade NHL för första gången på länge förra året, kan inte sätta fingret på det men det känns inte riktigt som hockey. För alla fel med FIFA/EA FC känns det som de lyckas bättre med att få det att kännas som en simulering av fotboll.

Wow, Diablo 4 och överlag spel som innefattar grind och "blir bra vid level xx".

3/5 för mig. Stabil gameplay men vet inte om det har att göra med att min smak i tv-spel förändrats med tiden men känns lite väl enformigt och repetitivt emellanåt. Kan tycka att världen ser lite väl dyster ut. Storyn är ganska tunn också. Kan dock tänka mig att när det gått en viss tid och mer content har kommit ut att endgame blir ganska roligt, för grunden är bra.

1