Inlägg av Gottn

Inlägg som Gottn har skrivit i forumet

<3

Grattis ^^ :3

tack så mycket!

Skrivet av trashlight:

"I grafikprocessorn finns fyra gigabyte GDDR5 och på den specialbyggda åttakärninga GPU:n finns åtta gigabyte GDDR5"

Har jag missat nått eller finns det två GPU&#039;s i konsollen? :S

De sa att det är totalt 12GB 4 för gpu och 8 för cpu.

Skrivet av Oneone:

Sååå fett, har de sagt att detta ska komma till PC?

Skrivet av Fredrik Eriksson:

Och här har vi den: en tolv minuter lång gameplay-film från Dark Souls II, uppföljare till hyllade Dark Souls. Vi vet ännu inte när hardcore-rollspelet kommer att släppas loss och dräpa oss, men vi vet att releasen äger rum samtidigt till pc, Playstation 3 och Xbox 360.

vet

Skrivet av Hipshot:

Hårda bud...

... i mellerud...

påminner om battlefield 2142 fast på cods vis.

LINUS PÅ LINJEN

Jag skall spela BF3 och där med BASTA.

Släpps Playstation 4 före nästa Xbox?

Låter trevligt. Dock blir det ny dator innan konsoll.

Jag hoppas att den skall vara kapabel till att kunna raytrace:a i realtid så att spelaren skall få en så värklighetstrogen atmosphär som möjligt med massor av lull-lull som får en att mjukna.

femhundratjugioelvaockså!

Skrivet av Xphome:
Skrivet av Gottn:

Jag kör med Aida64, och den mäter 24*C på ytan, medans i kärnan är det runt 66 *C, detta är i idle. Är inte 66 grader idle ganska höga värden.

Är det så stor skillnad? Jag använder också AIDA64 och min ligger på 88*C och kärnorna ligger på 97-99*C full load. I7-870.

Japp . Jag har en gammal amd 9650 x4 2.3ghz. Körde lite bf3 som ett snabbt test och tempen på ytan ligger på33c och kärnan på 72c. Jag använder vattekörning korsar H60.

Jag kör med Aida64, och den mäter 24*C på ytan, medans i kärnan är det runt 66 *C, detta är i idle. Är inte 66 grader idle ganska höga värden.

Jag gillar mitt Filco Majestouch 2, tenkeyless. Det är lika dyrt, men man slipper alla lampor och extrafunktioner.

Skrivet av Tompa:
Skrivet av Gottn:

Vad är felet med fråga två egentligen?

Den var felformulerad och ströks. Nuvarande fråga två är korrekt (den var fråga tre innan den felaktiga tvåan togs bort.)

Aha

Vad är felet med fråga två egentligen?

Skrivet av Grimmy-:

Någon kanske kan tipsa mig om vad jag ska ha för tangentbord egentligen. Jag överdriver inte när jag säger att jag lätt kan skriva dubbelt så snabbt på en tangentbord som har en vettig standardlayout (som det i recensionen) och det inte känns som om knapparna i gjorda av deg. Tror dock inte jag är totalt omöjlig när det gäller den tekniska lösningen av tangenbord (mekanisk osv) för jag har upplevt bra tangenbord i absoluta billighetsklassen. Hade ett tangentbord som följde med till en hp-dator. Gud vad bra det var: http://www.prisjakt.nu/produkt.php?p=528663

Sedan uppgraderades datorerna på jobbet och man fick ett fujitsutangentbord där man gått loss och gjort saker som att krympa ctrl och alt tangenter och lite annat och jag känner mig handikappad när jag använder det.

Just nu skriver jag på ett logitech tangentbord som har någon märklig halvergonomisk touch som gör att tangenterna är lite off. Jag hatar det.

Spelprestanda är inte absolut viktigast för mig. Jag spelar en del men inte på den nivån att jag prioriterar det. Utan det är skrivandet som är prio 1.

Dock behöver jag verkligen en del extraknappar. Det jag vill ha är volymkontroll och möjlighet att byta låt. Jag skriver väldigt mycket och har som regel musik på. Det irriterande att hela tiden behöva sträcka sig efter musen när man ska byta låt eller sänka ljudet.

Några tips? Layouten som i recensionen + några multimediaknappar (utan att de sabbar resten av layouten!) och gärna shysst känsla för att skriva i knapparna. Tangentbordet jag har nu känns som att man sitter och arbetar med en deg snarare än att man skriver och det gillar jag alltså inte. I övrigt inget lull-lull på tangentbordet och - viktigt - att det faktiskt går att rengöra det och att det har en chans att överleva att man spiller kaffe på det. För det gör jag förr eller senare....

Du borde prova ett STEELSERIES 6GV2. Dock måste man hålla en in funktionsknapp för att byta låt osv. Men den är mekanisk. Svarta Cherry switchar. Lite trögare än tex blåa eller bruna. Men bra för gaming.

THEQCKBRWFXJVERTHELAZYG Blir det med mitt G110 från Logitech. Har precis inhandlat ett Filco Majestouch 2 tenkeyless.