Inlägg av anon40493

Inlägg som anon40493 har skrivit i forumet

1

GOA har problem att bygga ihop deras betalsystem för WARHAMMER med systemet för koderna men arbetar på att lösa problemet.

Någon ETA har de inte givit på när vi kan börja knacka in koderna på hemsidan. Bara att de jobbar på att få systemen att snacka med varandra.

249:- för 60 dagars speltid till Warhammer Online för dig som inte vill använda ditt kreditkort för betala månadsavgiften. Info är tagen från discshop.se! Beställ före 16.00. Leverans nästa dag

Med detta kort har du fri tillgång att spela Warhammer Online i 60 dagar. Informationen är tagen från discshop.se! Beställ före 16.00. Leverans nästa dag.

Skrivet av wrajjt:

Misstänker (som betatestare) att det kommer ligga på ungefär samma som WoW. Laggar du när det är en 40vs40 fight i AV så kan du nog räkna med lagg i WAR med.

OT (har de fixat serverlaggen nu som var rent horibelt hög för ca. 1 år sedan?)

Jupp det vore super nice. Synnerligen då EA Mythic inte vill ha in gamla DAoC rävar i betan än på ett tag. Skulle vara kul att se om WAR har samma buggar som DAoC dragets med under ett antal år.

Skrivet av Notumforce:

sony tog betalt för star wars galaxies betan btw

DAoC var mer eller mindre BETA första året som spelet var ute. Där fanns inga hög lvl zoner. Många av låg lvl zonerna hade ingen loot, spelare trilla genom golv ganska ofta, där var los buggar osv.

Så även om Sony tog betalt för SWG betan, tror jag att DAoC är det spel som kostat oss spelare absolut mest att "BETA testa" då de valde att släppa spelet innan det var klart.

Jaha, då har Mark sagt det rakt ut!

Lika bra att inrikta sig på AoC för oss som är trogna DAoC och RvR lirare. Vi kommer inte in i WAR-betan förän spelet är typ 99.9% klart.

Dags att stänga kontot (jupp jag är bitter) i väntan på WAR.

Källa http://herald.warhammeronline.com/warherald/NewsArticle.war?i...

Tycker att han ganska tydligt förklarar att han inte vill ha med den skara som kört RvR sedan starten, då han räknar oss som en huvudmålgrupp för WAR.

Skrivet av NordicStormtrooper:

Devsen har ju just gått ut med att dom strypt grafiken under betan så vad man säger därifrån angående just grafik och animationer säger väl sig självt?

Kan du länka till källan för detta?

Men hur gick det sedan? När kommer open beta igång? Sommaren 2008 låter ganska luddigt för 55.000 fanatiker.

Kommer prova båda sidorna på olika servers innan jag bestämmer mig.

Är sugen på Destruction men Order tycks ha lite lättare att hitta folk att slå ihjäl

Skrivet av LitroXx:

Reggade mig till betan för ca 2 veckor sen, någon som vet när dom skickar ut nästa invites?

Bra fråga, jag regga mig för snart 9 månader sedan har fått nyhetsbrevet sedan nr 1. Spelat DAoC sedan starten (6,5 år snart) och sitter med en PRE-ORDER låda till WARHAMMER, men väntar fortfarande.

1