Inlägg av yoggi

Inlägg som yoggi har skrivit i forumet

Klockrent...

Jocke Bennet.
Älskade hans texter i PcGamer.

Sedan dess har jag kommit att tycka om många av de skribenter som Fz har och även formatet.
Fragzone har ju alltid funnits med i bakgrunden dock sedan Quake-eran.

Läste även det som keffkebab skrev gällande att det inte är så hetsigt här. Ja, för min del spelar det roll. Skön stämning och man märker att man vill titta på onsdags-streamen av nya och gamla spel som man kanske är sugen på att testa. Det känns som att man hänger med och det blir glatt.

Efter att ha gjort lite research i detta och läst saker han skrivet så anser jag att han inte uttalat sig respektfullt om olika grupper. Står bakom Microsoft i beslutet då Microsoft är en inkluderande och respektfull arbetsgivare.

Om det stämmer att han skrivit uttalande som kränker människor och grupper är det enligt mig helt rätt beslut av Microsoft.

Att konsolen får stöd för 8k är ingen märkvärdigt. Behöver bara betyda att den kan leverera den outputen som den kommer då den troligtvis kommer att levereras med HDMI 2.1 stöd.
Att spelen kommer att renderas i 8k kommer säkerligen inte att ske om det inte är ett väldigt "enkelt" spel. Men menyer, TV, video e.t.c kan säkert stödja ovan.

SSD:n kommer förmodligen baseras på PCI-E 4.0 vilket därmed uppfyller de löften de nämnt. AMD:s 3:e Gen Ryzen plattform kommer ha stöd för detta till sommaren.
15 gånger snabbare laddningstid är absolut realistiskt. En HDD är extremt långsam idag. En hybridlösning med SSD cache kan vara en möjlighet för att möta pris/prestanda.

Gällande Ray Tracing finns ingen information gällande om Navi har dedikerad hårdvara för detta eller ej. Samt hur detta kommer att implementeras. Finns massa olika sätt att implementera Raytracing på idag som ger olika typer av prestandaträffar.

Är enbart på 51 timmars speltid men det är mycket för mig såhär tidigt i ett spel. Finns få spel nuförtiden som passar mig och som jag stannar kvar i längre än två timmar. Riktigt roligt och ett spel man inte behöver stressa med. Det finns mycket som tar ens uppmärksamhet när man glider omkring och utforskar.

Tycker framförallt att miljöerna är väldigt stämningsfulla och fyllda med saker. Allt från grafitti till text, notisar, lappar etc man kan läsa med. Att det skiljer sig stor mellan olika väderlekar och dag/natt cykeln gör spelet väldigt bra.

Skrivet av Carl Johansson-Sundelius:

Jag blev lite golvad av allt man kunde göra efter level 30 (och tre strongholds).

Samma intryck som jag fick. Det var verkligen smockfullt med saker att göra. Samtidigt som staden känns som en krigszon ibland. Man försöker springa 200m till ett uppdrag eller liknande, men fastnar i en eldstrid som visar sig vara en eller flera händelser som sker utan att man visste om det. En attack mot en control point samtidigt som man är mitt i en gisslansituation. Mäktigt och kaosartat. Mycket mer levande värld än första spelet.

Skrivet av anon_326725:

Ja! Jag har kört nästan allt solo upp till lvl 26 förutom när jag joinat polarn som är lägre lvl och hjälpt honom med low lvl missions.
Tycker det är mysigt som fan att köra storymode solo men sen när jag är max-lvl så kommer det vara all in multiplayer

Instämmer. Man kan ha sitt eget tempo o njuta av stämningen

Holy crap. Mötte nyss en elite med motorsåg ute i DC på natten. Happ

Kör med en 4770K, 16GB Ram och ett GTX 1070 i 2560x1440p på G-Sync skärm. Flyter på bra. Tyvärr har jag inte riktigt kikat fps:en. Kör nog en mix mellan High & Ultra. Spelet ställde in sig själv vid första uppstarten.

Måste säga att det var stämningsfullt att kliva in i Dark Zone under natten (första uppdraget man får till DZ). Mycket bra gjort.

Någon mer som fått "Knäskydd" ?

Skrivet av Hipshot:

Vad snackar du om?? Ett av dom coolaste soundtracksen ju! Som passar detta spelet utmärkt med =D

Denna spelningen var dock ganska dålig, sådan här musk låter typ alltid bättre när det är på datorn. inte när det spelas som rock på en scen.

Instämmer. Tiberian Dawn har ett riktigt grymt soundtrack!

Hej!
Går gärna med i klanen
Namn: "Etheris_"

Då är det bara att vänta på att få spela. Som vanligt stör det mig när de delar upp lanseringen beroende på hur mycket man betalar. Men tänker att det kanske blir mindre fel i spelet när man själv kan spela imorgon.

Tack Zimpan för bra tråd.

Är det enbart jag som tycker det är kasst att de inkluderar uppdrag som verkar väldigt viktiga för storyn i guld/platinumpaketen?

"- Over the course of Year 1, Pass holders will have exclusive access to 8 Classified Assignments, which will provide more story behind the events leading to your arrival in D.C."

Att ta minst 400:- extra för innehåll som jag kan tycka borde finnas med i varje version av spelet man köper är magstarkt. Det är en sak att släppa innehåll som kan liknas med en expansion men detta är innehåll som handlar om storyn till spelet vi köper. Inte för innehåll som kommer längre fram.
Varför håller företag på med sån här skit? Väl medveten om att de vill tjäna mer pengar...

RIng of Elysium.
Testade Apex i veckan. Men dog inom 5min varje runda (testade ca 10). Kände mig gammal och nja, det blev nog inte bättre än så

Snyggt jobbat!

Brukar oftast blocka folk/stänga av VOIP.
Tråkigt men en verklighet vi lever i.

Spelar annars oftast med vänner där alla vill ha roligt. Oavsett om det går bra eller mindre bra så har alla en skön inställning.
Man är inte 14 längre...

Initialt intryck för min del var att Division 1 var mer stämningsfullt med NYC, utbrottet av virus och miljöerna. Detta känns för min egen del inte lika stämningsfullt. inledningen känns "meh" när man tar sig till basen. I första spelet kändes det mer stämningsfullt. Högst personlig åsikt men jag hade velat få samma stämning som i det första spelet. Man kanske även inte har sett en bra introsekvens (som 1:an hade innan man startade)

Gällande övriga delar såsom "förbättringar" mot första delen har jag inte spelat tillräckligt mycket för att ha en åsikt.