Inlägg av Maggot

Inlägg som Maggot har skrivit i forumet

Först ett Bloodborne remaster (60fps) sen ett souls-spel i ett futuristiskt universum? De kan ju grym scifi oxå. Deras hittils bästa spel är Dark Souls, behöver inte ens fundera...

Grym konsol med många bra spel. *very moddable also*

Skrivet av Ruskendrul:

Förklara gärna hur Disney (nu visserligen Ubisoft) förstör OT (mer än vad George Lucas någonsin gjort) genom att släppa helt fristående spel eller serier som inte ens nuddar på din "barndomsminnen". Genuint intresserad hur ni "fans" tänker.

Om George Lucas vore död, skulle han vända på sig i sin grav om han sett hur urvattnad/mjölkad/wokad Star Wars blivit till idag.

Nej tack. Disney fortsätter att förstöra mina barndoms-minnen. Allt Disney, diskar jag.

Ghostbusters på Commodore 64.

1997 hela vägen. Det året hade mest hits. Bra eller dåligt, prod.tider/lev.tider avgjorde det året.

Nexus - The Jupiter Incident.

Stort fan av serien, varje torsdag kl. 21.10. Följde varje avsnitt. För något år sen kollade jag serien igen från början och nej den håller inte idag. Kan dock ha att göra att jag minns varje avsnitt. Har man aldrig sett dem så kanske det funkar?

Ja om man vill äta hälsosam mat, kanske man inte skall äta på McDonalds? Om jag vill spela ett spel med låg svårighetsgrad då kan jag välja och vraka bland 90% av resten av spelen på marknaden. Gott att höra Miyazaki själv säga det!

Shadow of the Erdtree och Bloodstained. Finemang kommer det bli!

Capra Demon (Dark Souls)? Hundarna gjorde den bossen assvår.

Hysteriskt pepp på SotET! Fick ett mail idag från Webhallen, tyvärr ställer midsommar till det med min Elden Ring - Shadow of the Erdtree Edition leverans... (måndag). Men vad gör det?!? 😄 Laddar ner det och sponsrar From Software med både fysiskt och digitalt köp. Nöjd som ett ekollon!

Fy fan vad jag är redo att grotta ner mig i Elden Ring igen!! Min DEX/STR karaktär kör jag gärna vidare med.

Blir lite mer Metroid Dread (NSW) på söndag.

Härligt! Astro Playroom var ett överraskande kul spel. Bra musik också.

Remaster framför en remake alla dagar i veckan! Strids-och abilities systemet var skitbra i orginalet, skulle bara behöva lite fräsch ny grafik/ljud på en PS5.

Skall bli kul att gräva ner sig i the lands between snart igen!!

XCOM!

Utannonsera ett senare utannonserande? Spännande!

Tack, men nej tack! Jobbig resa detta spelet har haft. Utvecklarna är säkerligen lika frustrerade som jag som slutanvändare, för kvaliteten finns där? En bra ide, ambitiös utvecklingsstudio och ett genuint mål. Ett piratspel, en öppen värld. Massa kul rövande att göra tillsammans med sina kompisar. Ingenting av detta blev av. Kass ledning, dumma beslut och dålig ekonomi.