Inlägg av Maggot

Inlägg som Maggot har skrivit i forumet

Köper och spelar igenom delarna när samlings utgåvan släpps. Gillar inte det här med att dela upp ett spel. Ser fin fint ut och gud vad många timmar man spenderade med orginalet.

Truckförare hos ett stort svenskt bilmärke.

Börjar nästan bli komiskt hur många ggr stora VR-satsningar fallerat (sen 90-talet)! 😅 Älskar själv ny teknik men jag förstår fortfarande inte vad eller varför man skall köpa ett VR-system?

Lättförståeliga försäljningssiffror, spelet är i min bok ett riktigt mästerverk (213tim spenderade). Väntar ivrigt på juni månad nu och kommer köpa fysisk kopia på Shadow of the Erdtree Edition, bara just för att From Software-studion är så dj¤%vla awesome!

Gwyn (Dark Souls)
GLaDOS (Portal)
SHODAN (System Shock)
Kefka (Final Fantasy VI)

Ah Discworld! Det var ett gammalt fint minne med min gamla Macintosh.

Gör om en vanlig Switch med uppgraderad hårdvara. Bakåtkompatibel, snabbare CPU och 4K output. Klart!

Som Uncharted fast utan massmord, massa kluriga pussel...tredjeperson definitivt.

Formuleringen ”Du kommer inte äga någonting, och du kommer vara lycklig” bevingad och används som belägg för att WEF vill upphäva äganderätten. Tv/datorspel, bilar, bostäder etc. Bäst jag sätter på mig foliehatten igen...

Skrivet av Rowin42:

Vi köper bara julklappar till alla barnen som är med.
Inga av oss vuxna köper något till varandra, och det är såååå skönt 😊👍

Håller med 110%! Käka god mat, umgås med familjen och bara ha det trevligt. Barnen får klappar. Men unnar mig ALLTID själv en egenfinansierad julklapp varje år. I år blev det en Nintendo Switch, med Metroid Dread, Breath of the Wild och Super Mario Odyssey. Spel man velat spela men inte kunnat tidigare.

Gillar Vice vibbarna! Spridda teman, storstad och redneck. Bonnie och Clyde-känsla fick man. Ser lovande ut! Hösten 2025? Försening minst 6mån, våren 2026 då djävlar!

Trailer kommer december 2023, spelet kommer tba (2029)?

Vice City

Jättesvårt!

Vilka minnen! Tror dock jag själv spelade uppföljaren Terminator: Skynet ännu mer. Trevliga spel!

Knockat mig själv när öppnade en garageport. Hjärnskakning.

Starfield är skitkasst för det inte är på PS5an! *skämt-o-sido*. Hoppas dock det i någon framtid kommer till konsolen..? Verkar vara ett grymt bra spel.

Härligt! En början på en ny bugg/patch-fest. Tomma planeter, arga fanboys, massa damage control och tokiga bugg-videos på YT. Can´t wait!!

Skrivet av Tröjan:

Jag har spelat en stund nu. Ljuvligt spel så här långt. Kommer nog att spela resten av kvällen.

Håller med!

Bra skrivet! 40tim in och håller med om samtliga punkter. Hade önskat att de tittat mer på vad som gjorde de gamla spelen så bra. Stridssystemet verkar många gilla, men man tröttnar snabbt på det. Fin yta men inget innehåll.