Inlägg av Endeavour

Inlägg som Endeavour har skrivit i forumet

Skrivet av Exxo:

Jämfört med ett sådant tangentbord som jag har i nuläget (Logitech Illuminated)... hur pass mycket skiljer de där knapparna igen när det gäller längden på nedtryckningarna?

2 mm färdväg tills den känner av nedtryckning. Kan färdas totalt 4 mm

Har ett Das Keyboard, som är i klass med majestouch tangentbordet. Fördelen med Das keyboard är att det har både mediaknappar(dock ej volym) och USB hub. Vill minnas att det var 200 kr billigare än majestouch och man kunde köpa det här i sverige med svensk layout. Helnöjd med det. Det är en jädra skillnad mot razer möget man hade innan.

Grym musik. Perfect att köra på festen när man vill att de sista ska gå.

Köpte det på steam. Helt klart köpvärt, tog ca 5 h att spela igenom och var underhållande hela vägen.

Skrivet av Sheikh Plisken:

nerladdad är att föredra imho, man slipper massa skit som tar upp plats i hyllan.

Håller med

Fan vad dum jag var som inte köpte en telefon istället.

Får väl hoppas att Ipad är mer stabilt än Iphone. Just nu har jag bara lust att spy galla, men jag vill ju inte bli kallad fanboy.

Man får väl se det lite som digital konst på hög nivå. Alla kan inte gilla det. Själv tyckte jag det var helt underbart främst då miljöerna och atmosfären. Har inte spelat ett peka och klicka äventyr sen space quest och King quest.

Multiplay hade varit skoj, men mmo är väl lite väl elakt.....många liv kommer att bli förstörda i sådana fall.

Kewlt

Skrivet av Deathwisher:

Vilken flottig tröja han hade.

Klart, han gillar ju hamburgare och istället för att köpa spelet, kan han köpa ca 50 hamburgare till på McDonalds. Klart han blir grinig.

Skrivet av rednalexia:

det skulle varit roligare om recension kom imorgon istället då det är 70 år sen andra världskriget började.

Du får väl vänta tills imorgon då.

Lite sorgligt, man har ju gått och väntat på det här spelet sen Quake 2. Men man får väl ta och trösta sig med High resolution pack till Duke nukem 3D.
[http://hrp.duke4.net/download.php]

Skrivet av RazorShard:
Skrivet av jimpa91:

Någon mer än jag som tycker dom där röda pilarna mest är irriterande? :/

Ja, jag.

De är riktigt störiga. Hoppas de slopas.

Skrivet av Schtaben:

äsch, jag sattsade på Homo Sapiens Sapiens, vem vill inte ha musen Chuck Norris lr Bruce Lee? Tangentbordet Arnold?

Jag var inne på samma sak, fast med Göran Persson och Fredrik Reinfeldt. Men nu när jag tänker efter är väl det mer kontorsråttor, så det är väl inte så konstigt att jag inte vann.

Skrivet av CastorFiber:
Skrivet av PaLL3:

Att hamna bland dom 2 översta procenten med högst intelligenskvot i USA lär ju inte vara speciellt svårt. Med tanke på att dom flesta på den sidan Atlanten enbart hittar till kylskåpet och till den närmaste gallerian.

...suck...

Jag håller med er, det finns verkligen ett behov av att öka basintelligensen i USA . Men det mest akuta är väl ändå att lära dem att det faktiskt finns en omvärld och att respektera den finns.

Tycker att Mario är välförtjänt av pension nu. Sonic har bara gjort dödsryckningar sen megadrive. När får han vila i frid?

Undra när sonic, megman och mario får gå i pension. De börjar bli lite slitna nu.

Skrivet av Gortie:

Hehe. Biblotekarien från helvetet.

Hehe Sannerligen. Får passa sig när man går till biblioteket nästa gång. Man vill ju inte bli offer för en Final Fantasy attack.
Undrar om det går att låna soundtracket där.

Personligen spelar jag nog hellre ett välbalanserat spel som utspelar sig i "imagnition land" med en intressant handling/story och med ett modernt och roligt stridsystem.:up:
Än ett spel som utspelar sig utanför helvetets portar med uppdraget döda djävulen, med fiender som faller pladask alternativt odödliga och ett stridsystem som är plagierat rakt av från D1.:down:

Det viktiga är inte papret på karamellen, utan hur den smakar.
Det är lite svårt att se på en screenshoot, men jag har svårt att tro att Blizzard misslyckas med det.

Dessutom borde djävulen vara rätt så elak och fylld av hämdbegär vid det här laget, med tanke på att han åkt på stryk minst två gånger.:P