Inlägg av Unixo

Inlägg som Unixo har skrivit i forumet

Jag har också signat upp, men har inte fått någon key. Medans min polare har fått sina keys.

PM:ed

Skrivet av Raklödder:

Varför funkar inte ett uppenbart DirectX 9 spel under Windows XP, Vista eller 32-bitars OS?

För att 32-bitar OS stöder max 4GB i RAM.

"It's about TIME!"

Skrivet av ShciZo:
Skrivet av FeGro:

Jag tycker bara att microtransaktioner för ett fullpris spel alltid är fel och det är heller inget singelplayer spel eftersom det kommer finnas någon slags "market". Där man byter resurser med varandra etc.

men varför? det är ju bara nått alla ska skrika bara för att och sedan aldrig har några argument att backa upp dem med.

Du får ett helt färdigt spel för fullpris och sen kan du, OM du vill, köpa dig lite skins så din stad ser ut som London. Vari ligger problemet?
Att du på allvar tror att utvecklarna skulle kasta ut alla dessa saker gratis annars bara för att?

Gillade bara den gamla goda tiden då man betalade fullpris och fick 100% av spelet inklusive "skins" och dylikt, inga dlc eller annat tjafs. Men det kanske bara jag som tycker så. Tror verkligen inte alls på de här "f2p" elementen som letar in sig i fullpris spel.

Jag tycker bara att microtransaktioner för ett fullpris spel alltid är fel och det är heller inget singelplayer spel eftersom det kommer finnas någon slags "market". Där man byter resurser med varandra etc.

Microtransaktion, kommer tyvärr bli det här spelets tragiska död....

Ingen Musse Pigg i alla fall

S: Handheld Portal Device Replica

En "life size" Portal Gun, från Valves, Portal spel. Kan simulera skapandet av "portalar" genom olika ljuseffekter (orange och blå).

Replikan är i 1:1 skala och är en limited edition på 5000 exemplar.

Den är heller aldrig "removed from the box". Men om köparen vill se bilder går det självklart bra.

Vid frågor maila.

Pris: Bud

Som sagt, tack och hej leverpastej

Har en CS:GO Beta key om du fortfarande är intresserad.

Storydriven multiplayer i Max Payne 3

Låter sannerligen som ett nytt och fräscht upplägg på multiplayer!

Skrivet av robineng:

Göra det till en generisk shooter där alla valen från tidigare spel dummats ner ännu mer, kanske? Blir inget förhandsbokning av detta efter hur dom hanterade Dragon Age 2... När Bioware bestämmer sig för att börja göra kvalité RPGs igen så får dom tillbaka mig som kund.

Förstår inte riktigt allt gnäll på Bioware, det är ju EA som vill spamma ut spel av dålig/halvdan kvalité inte Bioware. I övrigt tycker jag att ME2 var en klar förbätring på all punkter i jämfört med ME1. Håller med övriga om att vi helt enkelt får vänta och se vad det blir för förändringar.

Tycker det ser intressant ut! Men undrar en sak, hur funkar friendssytemet? Har hört en del men undra från dom som har kört hur det fungerar lite närmare. Kan man joina varandras games utan problem, eller måste man ha en platoon för att överhuvudtaget kunna köra med vänner i samma game?

Wow är ju inte så himla snyggat precis.

Ser riktigt nice ut

SWTOR kommer lätt bli ett skit bra spel det är ju trots allt BioWare vi snackar om!!!

Ja eller hur

Skrivet av Ballong:

FeGro:
Vad var det som gjorde MoH så dåligt då?

För det första är det så gott som omöjligt att se fiender eftersom det inte finns något tracking system som i tex BC2. Vilket gör att man kan bli skjuten och inte ha någon aning om vart man blir skjuten ifrån. Detta hade vart okej om man hade haft mindre maps vilket iofs förekommer, men det är mest på större banor som detta blir märkbart irriterande.

MoH sög ju skithårt i betan, ett av de absoult värsta spelen jag kört i multiplayer. CoD: BO blir ett garanterat köp i alla fall för min del.