Inlägg av lufven

Inlägg som lufven har skrivit i forumet

1
Skrivet av Cane:
Skrivet av Carl Johansson-Sundelius:

Skribenternas personliga val, som motiveras i texten.

Tyckte inte att jag fann någon motivation till varför ME3 vart så jävla bra.

Vad skönt att folk tycker olika då. Om det skulle vara en populäromröstning skulle nog CoD vinna. Men det kanske är bättre det? Nja.

Skrivet av Spektra:

Dumhet är dumhet och skit är skit, du sa det själv Thomas Arnroth. Som recensent är det omöjligt att ha specialistkunskaper inom alla ämnen, men skall man recensera ett spel med fokus på det militära så kan det ju vara en idé att läsa på lite innan man drar förhastade slutsatser. Svenska SOG grundar sig i att man slog ihop SSG (Särskilda Skyddsgruppen) och SIG (Särskilda Inhämtningsgruppen) till en enhet. Dessa två har också föregångare inom Försvarsmakten som jag inte tänker gå vidare in på nu. Att inte känna till dom är ganska naturligt då det är enheter som inte direkt söker sig till Aftonbladets löpsedlar, det ligger i sakens natur att deras arbete inte lämpar sig där. Men för att upplysa dig lite så har de "arbetat" i de flesta av krigshärdarna som drabbat Afrika och delar av Asien de senaste 20 åren. De har gång på gång visat på en hög nivå av professionalism vilket gjort att de skapat sig ett namn bland andra specialförband. Att sen dra paralleller till en knivtillverkare som heter SOG (som grundades 1986) gör ju att du tappar ännu mera trovärdighet . All denna info finns öppet på internet att läsa, men det kanske inte hade blivit någon smaskig krönika full av konspirationsteorier om svenska speltillverkare vs specialförband. Nej Thomas Arnroth, ta av dig foliehatten, höj din nivå på skrivande till i alla fall över Aftonblaskan. Varför vill du diskreditera ett svenskt specialförband bara för att du inte har hört talas om dom. Jag lägger ingen vikt vid om spelet är bra eller dåligt, men att skriva en krönika baserad på fiktion snarare än fakta skapar knappast trovärdighet för ditt namn som självutnämnd "spelexpert".

Tänk att jag loggade in bara för att trycka på tummer ner. Det säger en del om hur knasigt det där inlägget är. Ser att det finns en massa ryggdunkande online med...

Ja, vad tusan?! Spelradion är en riktig långkörare och förtjänar en hedersplats i den här listan.

Sälj ditt husdjur och köp aktier

Nödvändigt ont? Jag tycker att ni har tillräckligt med reklam på er sida och en splashscreen är extremt irriterande. Jo, aftobladet.se har kanske också mycket reklam men det är för att deras sida suger.

"Min maskin är mycket hårdare än din!"
"Nähäää!"
"Johooooooo!"
"Men min är mycket roligare"
"Nej, eftersom min är hårdast är den också roligast för att jag är en riktig gamer"

Skrivet av redmac:
Skrivet av Feisty:

Tacka vet jag Nintendo som är lite nyskapande. Vilken tur att de lägger krut på att vara originella så att de andra kan kopiera de rakt av och bara göra så kraftfulla konsoler som möjligt.

Ja det har redan Microsoft i planeringen med sin wiimote kopia:

http://i31.tinypic.com/2duadf.jpg

Skillnaden mellan Xbox's "Wiimote" och Wii's Wiimote är väl att ALLA spel till Wii är anpassade till Wiimoten men till Xbox kommer bara ett fåtal fungera.

Snälla tvinga mig inte in den här igen. Var det meningen att man ska behöva rabbla upp användningsområden för en dator respektive konsol. Du vill inte det, jag lovar.

Eller....så laddar man ner alla spel man vill till konsol och köper de spel man vill
till datorn. Som datorfantast jag är låter detta väldigt vettigt.

Skrivet av darkthunder:

Age of Conan visningen på stora scenen, och detta hos IT-gymnasiets monter. Bägge klockan 16.00. Hmm... decisions, decisions.

Men det är väl självklart att de väljer IT-gymnasiets monter. Eller?
ITG rules

Varför ska konsollportningar förstöra så mycket?!
Jag blir så förbannad på utvecklare som gör spel till PC och femtioelva andra konsoller samtidigt.

Chaos Theory var helt klart bäst i serien, ja.

Det här spelet var ett snedsteg.

Ajja bajja ubisoft!

Obisdian har klantat sig regält. Hur kom detta spel förbi betastadiet!?
Testade de spelet på lägsta grafikinställningarna med en alianwaredator?
De svarar inte på någonting angående felet på något av deras forum. Stoppar huvet i sanden? Kanske. Förhoppningsvis inte.

Gillas inte.

1