Inlägg av Juggernawt

Inlägg som Juggernawt har skrivit i forumet

Inget mer DICE för min del - inte ett rött öre av mina surt förtjänade slantar ska de få mer. De har alltför många gånger lovat guld och gröna skogar för pc-spelare för att sedan drämma upp ananasen i gryngången på oss. Baj baj Digital Illusions.

Err, ska du dra in Wii och Iphone/Android i en diskussion om spel?

Tråkiga är ju att jag inköpt en del FPS-spel till krysslådan men aldrig kunnat spela mer än 10-15minuter innan jag äcklad slängt kontrollen. *Jag* kan då fan inte med att lira pang-pang med konsoll-kontroller. Har ju suttit med mus+tangentbord sedan Doom, Heretic och Duke-tiden så det sitter lixom i baknacken, svårt att arbeta bort muskelminne tror jag.

Ingen som har ett bra tips på hur jag kan tolerera kontrollern längre och kanske lära mig använda den? Red Dead Redemption ligger här och skräpar och jag vill så gärna lira men kan inte med pangandet alls med en kontroller.

Kan fortfarande slakta amerikaner på löpande band i multiplayer, helt underbart ironiskt.

Tyckte dvärgen var cool iallafall och orcherna såg småmysiga ut...

Vältränad nisse! Själv skulle man nog däcka efter en mil och knappast vara till någon nytta på arbetet under nästföljande vecka efter en sådan pärs.

Meh, konsollversionen är man ju inte intresserad av. Kan ju inte sitta med en padda och lira FPS spel - är ju som att spika med en falukorv.

Skrivet av WaltX:

Nazister är inte välkomna i Sverige.

Sist jag kollade så var Sverige en demokrati med (viss) åsiktsfrihet. Att du inte håller med om deras politik eller att deras policies är direkt anti-demokratiska har ingenting med saken att göra.

Lägg ner skiten, säger jag. Fattar inte varför det ska fläskas upp i alla medier om en synnerligen medioker och sorglig sångtävling. Har inte tittat på skiten sedan jag fick musiksmak. Värre smörja finns det nog inte.

Alla spel är ju i grund och botten ett scenario där man ställs för val hela tiden, sedan trycker man på en knapp, rör musen eller en kombination av dessa. Resultatet är att något händer och man blir antingen belönad (t.ex. får in ett saftigt headshot) eller bestraffad (t.ex. man förlorar liv eller tid). Inte helt olikt de experiment som utförs på djur. Skillnaden är väl att vi som något högre stående tror oss kunna få ut mer nöje ur detta. Visst är det en utmaning att bli "bättre" på spel och det kan vara riktigt roligt att spela tillsammans med andra, men glöm inte bort att det du egentligen gör är att reagera på belöningar/bestraffningar.

Nåväl, tycker iallafall att stridandet ser lite tveksamt ut i filmen - stelt och styltigt. Hoppas det blir mera liv och rörelse när spelet släpps.

Hoppas dom ger raketgevären och 40mm granaterna en rejäl översyn.

Alltså, i Ryssland är det svårt att hitta spel som INTE är piratkopierade. Ofta kostar kopiorna motsvarande 10 spänn på DVD/CD och då är spelet fullt översatt på ryska, något som orginalet kanske inte är. Priset för licensierade spel (orginalspel) kan vara upp till 20 gånger mer, ifall du överhuvudtaget kan hitta ett ex.

Testa stänga av "Wireless Zero Configuration" i Windows och kör med nätverkskortets lilla program. Googla det för instruktioner hur du stänger av det. Hjälpte ganska mycket här hemma (2 burkar trådlöst/2 trådat).

Drivrutiner till moderkortet är installerade oxå?

Hellre hamna i helvetet och lira datorspel i all evighet tillsammans med Satan och alla hans småjävlar än i himlen tillsammans med folk som den där nissen - när jag tänker efter så skulle det vara betydligt mer likt "helvetet" att tvingas stå ut med lallande idioter för all evighet.

Urgh, orkade inte läsa mer än 2 rader. Skitjobbigt utan stor bokstav och punkt.

Ja den dagen Rock Band: Opeth eller Guitar Hero:Slayer kommer så är det dags att rita kors i taket. Megadeth är iallafall en av de få någorlunda kända banden som är gitarrdrivet.
Konstigt att klassiska band som Iron Maiden eller Black Sabbath inte dykt på RockHero-konceptet ännu.

Kolla att tangenbord/mus sitter i rätt ingång, alt. starta burken utan att stoppa i dessa. Hade ett par burkar för ett tag sen som inte drog igång skärmen ifall tangentbordet satt i fel ingång så kan vara värt att testa.

Skrivet av Aftonstjaerna:

För att vara en så kallad expansion så är ju 5 dollar billigt. Expansioner brukar vad jag vet ligga på runt 2-300 kronor.

Är ju knappast tal om en fullblodig expansion då Return to Ostragar endast tillför någon timmes speltid till spelet, dvs. bara en skock uppdrag.

Tror inte att digitalt distribuerade spel är med på listan överhuvudtaget. Inte konstigt att Wii titlarna ligger högt då Wiin är billigaste konsollen, spelen som ligger högt följer väl med vid köp om jag inte misstar mig.