Hjälp FZ bli bättre – gör medlemsundersökning

Inlägg av Zedzo

Inlägg som Zedzo har skrivit i forumet

Bra att dom tar tid på sig. Kollar man tillbaka på skicket GTA IV släpptes i så kan dom väl knappast skjuta upp det för mycket...

Första rullande bilderna från MP-läget i Tomb Raider

Jag är inte bitter eller så, men fan vad jag tror det här spelet kommer vara en besvikelse för alla oss pc-spelare pga att det förmodligen bara kommer vara en dålig port som vanligt.

Och glöm det jag sa om att jag inte är bitter. Jag är fett bitter.

hl3.exe har slutat fungera

Helt förståeligt! Klart det tar tid att implementera wallhack och byta skins på några vapen liksom!

Inget zombieläge i bärbara Call of Duty: Black Ops

dubbelpost

Hur någon kan bestämma sig för att köra ett mw3 marathon är för mig mer skrämmande än att någon kollapsar för att de spelat för mycket..

Ser rätt mjölkigt ut=/

Var det verkligen någon som seriöst trodde att de inte hade någon form av ledning?

Ehm. Pc-versionen släpptes typ för 10 år sedan..

Ingen som köper de nya sämre spelen om man fortfarande kan lira de gamla bättre. Klart de måste stänga ner sina servrar.

Jag brukar ladda ner många sp-spel först och främst för att se om dom är något att ha, men även för att de flesta enligt mig kostar mer än vad jag har råd med vid release. Gillar jag det så spelar jag det och köpter det när priset blir överkomligt, gillar jag det inte tar jag bort det, och köper det aldrig.
Jag kan inte se felet i mitt handlande (eller, om det är ett kasst spel, icke-handlande. h3h3h3h3).

Skrivet av N4kame0:

Köper skyrim den dagen de släppt dlc packen. Vill inte behöva "köpa" om ett spel flera gånger. Speciellt när det är så konsollskadat.

Skulle tom kunna tänka mig att ha Bethesda på en tjänst som flattr och utöver det köpa deras spel så man kunde ge lite extra varje månad. SÅ kunde de skitigt att ta betalt för dlc, det är verkligen en sak jag hakar upp mig på. Speciellt när det ännu en gång är Konsoll skadat, moddarna fixar spelet bara en vecka efter release så det ser mkt bättre ut... skummt att de inte fixar pc utgåvan så bra som moddare gör på någon vecka... pinsamt.

Så utvecklarna ska inte få ta betalt för extrasaker som de lägger ner jobb på att tillverka? Hur tror du ett företag tjänar pengar?
Det är inte som att det är något nytt koncept heller som alla verkar vilja tro. En DLC är bara ett mindre expansionspaket, något som ingen verkar ha något problem med.

Sen att moddare gör spelet bättre på en vecka lär knappast heller vara så mycket pga av konsoller som du verkar vilja tro. Det var mer eller mindre samma sak med Morrowind och det utvecklades inte alls till konsol. Självklart påverkar konsolanpassningen spelet negativt, men just Skyrim är nog ett av de spel som har minst konsolanpassningsbölder.

Ont så är det sorligt hur de alltid överdriver sådana här siffror. Någon sa att det vill ha en ursäkt att få utveckla nästa spel till konsol också utan att få för mycket skit för det, och med den här säkerheten i deras "undersökningar" så känns det inte som att det är alltför långt från verkligheten..

Jag blev otroligt frustrerad över vissa mekanikgrejer i The Witcher 2. Det är ett riktigt bra och sjukt snyggt spel, men när man inte ens kan plocka upp grejer från marken utan att bli frustrerad vet jag inte om det är värt att spela det.

Har inte provat Deus Ex men har några polare som har det och alla talar väldigt gott om det, så du blir nog inte besviken.
Jag rekommenderar i alla fall att du på något sätt provar The Witcher 2 20 minuter på något sätt innan du köper det. Kanske bara är jag som stör mig så på dom små men ändå betydande saker för spelupplevelsen.

Jag började spela New Vegas innan det släppts och har spelat en 30 timmar. Har aldrig stött på en bugg förutom ett quest som jag inte kunde avsluta på rätt sätt och några kor som går på bakbenen.
Jag vet inte om jag har haft ovanligt tur eller om det är alla andra som gnäller mer än nödvändigt. Misstänker det andra.
Sen spelade jag på pc också. Kanske är konsolversionerna som alla gnäller om.

Hardcorespelens död

Jag kommer aldrig sluta skylla konsolifieringen på konsolerna. Casualiseringen däremot är en annan femma.

Jag är inte riktigt hundra på vart gränsen mellan de två uttrycken går ännu då jag nyss fick uppenbarelsen att det är två skilda saker.

Många grejer är väl både och, t.ex. MW2s matchmaking, men jag tror att i många fall (kanske inte fler, men fortfarande många) så är konsolifieringen boven. Ett exempel skulle väl vara Oblivion och Fallout 3/New Vegas otroligt kassa inventorysystem. Vad vem än säger kommer jag aldrig tro att det skulle se ut likadant och vara lika oanvändarvänligt (pc-wise) om det bara skulle utvecklats till pc.

Skrivet av mrpeters:
Skrivet av kabex:
Skrivet av mrpeters:
Skrivet av Sebastian Lind:

De hör inte hemma på E3! Galningar som kränker föräldralösa borde bannlysas överallt.

Nu får du ta och utveckla vad du menar

http://www.fz.se/artiklar/nyheter/20110518/portal-2-anklagas-...

Ah, mjo, håller med lite att de inte borde skämta om adoptioner.

Dock så är inte Chell adopterad då hon är dotter till Cave Johnson och Caroline

Jag tror inte Sebastian var seriös.

Jag känner inte någon som håller Barks högre än Don Rosa. Don Rosa > Bark any day=)

Måste hålla med kabex; reagera lite snabbare nästa gång.
Aja, bättre sent än aldrig. Ovanligt att 100% går till välgörenhet också så lite pluspoäng för det i alla fall.

Var Dragon Rising perfekt så var då fan Portal 2 det.

Skrivet av zaphiren:
Skrivet av Schmer:
Skrivet av zaphiren:

Dragon Age?

Ja precis, för spelet har ju drakar i sig då måste det helt klart vara en Dragon Age klon..
Du är antagligen samma person som tycker Everquest är en klon av WoW.

Nej din imbecill , Everquest kom före WoW.

Precis.