Inlägg av Evil.Dr Porchop

Inlägg som Evil.Dr Porchop har skrivit i forumet

1
Skrivet av Mikaelh:
Skrivet av QueloR:

Eller så går man in på www.webhallen.com och förbokar spelet och får sin nyckel inom 5 minuter i mailen. Gogogo!

Tack för tipset. Jag har beställt det och sitter och installerar betan nu.

http://www.fz.se/bloggar/intresset/20100428/starcraft-2-beta/

Jag beställde alldeles nyss, men har inte fått någon beta key :(, Tog det lång tid innan mailet kom eller?:\

Laddade ner den förra "Updaten" ska man ladda ner den här också då?

Herregud vad trött man blir på alla personer som bara gnäller om att alla spel var så hemskt mycket bättre förr och att dagens spel är kassa för att de inte är identiska till de äldre spelen, men sitt och spela dom gamla spelen då om ni tycker dom är så hemskt roliga och sluta gnäll om att alla nya spel inte är identiska till de äldre.

Skulle varit riktigt shysst att vinna detta
Bra jobbat Fz, med så många tävlingar!

Styrningen såg ju rent av hemskt ut:O

Skulle aldrig klara spela detta på konsol.

"Bönar och bockar"

Skrivet av DeKvittar:
Skrivet av BigD:

Precis som man trodde, folk snackar så mycket om att man ska bojkotta och gnäller om att det kommer bli den "största floppen ever!" sen står de först i kön ändå..
Hahaha..

Skrivet av Hizzi:

Det är som vanligt med folk,
bara en massa tomt snack,
ja nu minsann ska det bojkottas,
patetiskt värre.

/facepalm

Jag bojkottar spelet, kommer inte köpa de innan de har öppnat upp för mods och dedikerade servrar. Förstår verkligen inte var ni får informationen som säger att de som bojkottar står först i kön. De är fortfarande möjligt för ett spel att sälja miljontals exemplar ÄVEN om miljontals konsumenter vägrar köpa det. Industrin är ju jävla stor. Idioter.

Att nu PC hardcorefolket är på sin höjd ca 1% av potentiella konsumenterna så är de väl inte förvånande att bojkotten inte ger något utslag. Den här flörten med casual only kommer göra CoD-serien till ett spel likt NFL som släpps varje år med mediokra uppdateringar och ändå säljer som smör eller så kommer spelserien gå ner i graven.

Detta spelet lirar jag inte för att bli "grym gamer" detta spelet lirar jag för att det är kul att spela lite då och då, när jag ska spela allvarligt då är det ju så självklart det bästa spelet nånsin, Cs
Men jag kan förstå att ni som ville spela spelet seriöst inte är så glada, men då är det väl bara att fortsätta lira MW1?:)

Skrivet av TrooP:

Till alla som säger att spelet e så jääävla bra.. jag har testat det nu och kan bara komma fram till dom har lyckats blåsa alla... igen... det här är samma som hände med CoD1 och 2... samma spel, samma grafik, samma modeller men ny story... *vi har satsat på att göra storyn så bra som möjligt* ja.. inte fan har dom lagt ner tid på att göra något annat då det fortfarande är samma jävla spel som 1:an... och jag gillar MW1 så fine men jag vill inte betala 500kr för samma spel ingen fast med stympat MP *som dessutom är enda anledningen till att jag köpte MW1* vem fan bryr sig om story i ett FPS??? där är fi. skjut fi. klart... nästa?

Jag känner mig inte blåst?:)
Tyckte det va riktigt roligt faktiskt.

hahaha kul att alla sa att spelet va skit o ingen skulle köpa det , men verkar ju som de ändrat sig?

Jag blev ganska berörd av just den banan, inte så att jag tyckte det va otäckt eller så, men jag tänkte mycket på hur grymt o brutalt det va, och tänkte fyfan vad hemskt om något sånt skulle inträffa i verkligheten

Testa Zombie Shooter 2

Hört att det ska vara näst intill exakt som Alien shooter 2, men jag ska nog ladda ner demot och se om det stämmer

Skrivet av Lilleputten:
Skrivet av Xarvaz:

Alla som gråter så mycket över PC-versionen. SNÄLLA sluta förpesta varje tråd om MW2? Dedicated servers är inte lika viktigt idag, trust me. Slår vad om att de flesta är sura över att de är svårare att spela piratkopierat online.

För övrigt tror jag nuken blir riktigt bra. 25kills är en otrolig killstreak så när den väl dyker upp blir nog nuken mer eller mindre bara en rolig detalj än att de faktiskt påverkar spelet. För om någon når 25kills är de andra spelarna inte värda att spela längre om du frågar mig...

Interesting, du var den första som nämnde någonting om just PC-versionen och ändå lipar du på icke-existerande människor som tydligen snackar om detta.

Men eftersom du börjar kan ju jag lägga till med följande: du har ingen rätt att säga till mig vad jag tycker är viktigt i ett spel.

On topic: Både perksen och kill streaksen är over powered och tramsiga, dessutom är death streaks nog det löjligaste jag har hört.

Förhoppningsvis finns servrar där alla death/kill streaks är avstängda, gärna perks också.

Ingen tvingar dig att köpa spelet.
Är så trött på allt gnällande om detta spel.
Köp det eller ej , det är ditt val.

Fan.

Det hade ju inte varit fel att vinna : )

Ser mkt bra ut, Störde mig lite på "grisarna" dom såg liksom ut som de va inklippta, o passar inte in i bakgrunden ;S
Men man får hoppas på det bästa när det blir klart!

Är jag lite efter, eller har inte spelet redan släppts? :S

1